Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Výběr dárku bez odpovědi

celkem příspěvků: 46; stránka: 1 2 3
Re: Výběr dárku bez odpovědi
7.3 2010
vím o tobě a zařadil jsem tě do řady čekatelů na výměnu banánů... ale měl jsem za to, že jsem ti na mail odpovídal :-) (smile emoticon) (N) (thumbs_down emoticon)
Administrátor
banánů: 643
6.3 2010
Urcite ji spravuje Hagen,tak mu napis kdyz tak tady pres postu ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
6.3 2010
05.03.2010 17:02 MacGyver napsal(a):
Tak bych tímto chtěl poprosit, aby se někdo podíval do toho spam koše, páč asi nemá cenu psát znovu :c) Díky

Napsala bych tam znovu :o) (smile emoticon) Protože tady si toho všimnout nemusí a bohužel nevím, kdo konkrétně spravuje tuhle emailovou schránku, že bys mohl napsat vzkaz...
Studentský účet
banánů: 2761
5.3 2010
Tak bych tímto chtěl poprosit, aby se někdo podíval do toho spam koše, páč asi nemá cenu psát znovu :c) Díky
Studentský účet
banánů: 2172
5.3 2010
05.03.2010 16:37 MacGyver napsal(a):
Ahoj, tak jsem 25.2. psal na uvedený email s žádostí, že bych rád utratil své banány a zatím mi bohužel nepřišla žádná odpověď. Je někde chyba nebo jsou zodpovědní lidé jen zaneprázdnění? Díky za info

Možná jsi jim spadl do spamu, já tam taky padám :o) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2761
Výběr dárku bez odpovědi
5.3 2010
Ahoj, tak jsem 25.2. psal na uvedený email s žádostí, že bych rád utratil své banány a zatím mi bohužel nepřišla žádná odpověď. Je někde chyba nebo jsou zodpovědní lidé jen zaneprázdnění? Díky za info
Studentský účet
banánů: 2172
celkem příspěvků: 46; stránka: 1 2 3