Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Výběr dárku bez odpovědi

celkem příspěvků: 42; stránka: 1 2 3
Re: Výběr dárku bez odpovědi
22.12 2011
Objednal jsem si asi 4-5 dnů z5 dárek, banány se mi odečetli, ale admin se mi neozval. Můžu se zeptat, kde se stal error?
Dárek na jméno: s-o-k-o-l
Studentský účet
banánů: 120
7.11 2011
To pak nebude překvapení :-@ (angry emoticon) ...až se bude líbit něco mě, tak si to vyměním - jen by mě zajímalo jak moc předem mám žádat o výměnu?
Studentský účet
banánů: 316
7.11 2011
Tak jí dej seznam představení, které mají a nebo jí rovnou nějaké vyber, ne? :-) (smile emoticon)
Administrátor
banánů: 596
7.11 2011 (naposledy upraveno 7.11 2011)
Chtěla jsem to pro babičku, ta by to asi takle nezvládla :-D (teeth emoticon) , já to vzdávám, takových starostí s tím...hold budu muset vymyslet něco jinýho...ale díky, snad jsem moc neotravovala

Jo a chtělo by to nějak napsat k tomu popisu (jak je v sekci dárky, když se na to klikne)...aby s tím lidi počítali
Studentský účet
7.11 2011
Tak to bohužel nefunguje, vždy musíme posílat objednávky na konkrétní představení. Jediná možnost tedy je, že bys vytvořila "vlastní voucher", zaplatila za něj banány a dotyčný by nám potom napsal konkrétní výběr. To mi přijde jako dobrá varianta...
Administrátor
7.11 2011
Já jsem ty lístky chtěla darovat, to znamená, že jsem chtěla aby si ten dotyčnej mohl vybrat na co chce jít a kdy, takže pokud to nejde udělat tak, aby ty lístky byly jako poukázky, tak mi jsou k ničemu...já jsem to pochopila tak, že dostanu poukázku a tu pak vyměním za konkrétní představení
Studentský účet
7.11 2011
Pošli prosím ještě jednou objednávku - kolik vstupenek, na kdy, jaké představení + tvé kontakty... díky ;-) (wink emoticon)

07.11.2011 20:25 I. Č. napsal(a):
Šlo o lístky do Klicperova divadla v Hradci Králové

Administrátor
7.11 2011
Šlo o lístky do Klicperova divadla v Hradci Králové
Studentský účet
7.11 2011
O lístky do jakého divadla sis psala?

31.10.2011 12:03 I. Č. napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jestli je nějaká možnost, že když jsem si 21.10. psala o lístky do divadla, dostanu je ještě do vánoc...

Administrátor
31.10 2011
31.10.2011 12:03 I. Č. napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jestli je nějaká možnost, že když jsem si 21.10. psala o lístky do divadla, dostanu je ještě do vánoc...

ahoj, zjistim kde to vazne.
Administrátor
banánů: 851
31.10 2011
Studentský účet
7.9 2011
Psala jsem si o solárko. Pro jistotu jsem pár minut zpátky poslala ještě jeden email o žádost s výměnou.
Studentský účet
banánů: 92
7.9 2011
Výměna banánů je vyřízena na několik měsíců zpátky všechna. U některých voucherů je ale delší čekací doba, protože je o ně velký zájem - možná se na tebe ještě nedostalo. O jaké vouchery sis psala?
Administrátor
7.9 2011
Také jsem psala o výměnu banánů (dokonce 2-3x!!) a to někdy v červnu, odpověď mi nebyla doporučena ani když jsem kontaktovala jednoho z moderátorů.
Studentský účet
banánů: 92
8.6 2011
Tak smlouva s techmánii je prý stále platná, ale nikdo se neozývá, že by chtěl lístky :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 279
24.5 2011 (naposledy upraveno 24.5 2011)
otázka pro admina... netušíš náhodou s kým kontrétně se spolupracuje z techmánie... Kamarádka tam dělá na marketingovém oddělení a tam nikdo nic o Primátovi neví třeba toho dotyčného zmáčkne a lístky budou :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
9.5 2011
všechny vaše požadavky registrujeme... ale jak už bylo zmíněno, je velký zájem a v současnosti malé možnosti uspokojení poptávky po voucherech
Administrátor
9.5 2011
tak já čekám teprv týden na Techmánii... ale doufám, že se to nějak vyřeší a to brzo, prý mají totiž v plánu prodávat expozici o těch špionech :-( (sad emoticon)
Studentský účet
8.5 2011
Taky jsem psal, Chochula a Techmanie a bez odpovědi
Studentský účet
banánů: 906
27.4 2011
Souhlasím. Jsem z Plzně, psala jsem myslím nejmíň 3x a Cholula a Techmánie pořáda nejsou ...
Studentský účet
banánů: 427
celkem příspěvků: 42; stránka: 1 2 3