Chtěla jsem to pro babičku, ta by to asi takle nezvládla , já to vzdávám, takových starostí s tím...hold budu muset vymyslet něco jinýho...ale díky, snad jsem moc neotravovala
Jo a chtělo by to nějak napsat k tomu popisu (jak je v sekci dárky, když se na to klikne)...aby s tím lidi počítali
Tak to bohužel nefunguje, vždy musíme posílat objednávky na konkrétní představení. Jediná možnost tedy je, že bys vytvořila "vlastní voucher", zaplatila za něj banány a dotyčný by nám potom napsal konkrétní výběr. To mi přijde jako dobrá varianta...
Já jsem ty lístky chtěla darovat, to znamená, že jsem chtěla aby si ten dotyčnej mohl vybrat na co chce jít a kdy, takže pokud to nejde udělat tak, aby ty lístky byly jako poukázky, tak mi jsou k ničemu...já jsem to pochopila tak, že dostanu poukázku a tu pak vyměním za konkrétní představení
Výměna banánů je vyřízena na několik měsíců zpátky všechna. U některých voucherů je ale delší čekací doba, protože je o ně velký zájem - možná se na tebe ještě nedostalo. O jaké vouchery sis psala?
otázka pro admina... netušíš náhodou s kým kontrétně se spolupracuje z techmánie... Kamarádka tam dělá na marketingovém oddělení a tam nikdo nic o Primátovi neví třeba toho dotyčného zmáčkne a lístky budou