Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Poslání banánů

celkem příspěvků: 11; stránka: 1
Re: Poslání banánů
2.2 2010
02.02.2010 16:14 kraag22 napsal(a):
Mate pravdu. Nyni nemaji studenti moznost presouvat banany komukoliv jinemu. Jde to jen pres obdarovani u materialu. Opravdu byste to potrebovali?? :-[ (bat emoticon)

Nevím, jestli to životně nutně potřebuju, ale přijde mi zbytečný kvůli takový blbosti otravovat administrátory... Jinak plně souhlasím se slimáčkem77...
Studentský účet
banánů: 2761
2.2 2010
No docela by se to siklo ;-) (wink emoticon) Urcite by to byl zas krok vpred.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
2.2 2010
No docela by se to siklo ;-) (wink emoticon) Urcite by to byl zas krok vpred.
Moderátor - uchazeč
2.2 2010
Mate pravdu. Nyni nemaji studenti moznost presouvat banany komukoliv jinemu. Jde to jen pres obdarovani u materialu. Opravdu byste to potrebovali?? :-[ (bat emoticon)
Administrátor
banánů: 875
2.2 2010
31.01.2010 19:08 hanka.l napsal(a):
31.01.2010 14:52 slimacek77 napsal(a):
31.01.2010 14:24 jana.kyticka napsal(a):
Potřebovala bych taky poradit: ten, komu chci banány darovat, nestuduje na mojí škole, ani zatím nenahrál žádný materiál. Vím jen kde studuje a jeho přezdívku. Půjde to? A jak na to případně, prosím?

Tak toto jsem řešil o vánocích.Udělal jsem soutěž ale těm co nic nenahráli,tak jsem nemoh poslat ani slupku od banánu.A dospěl jsem k názoru,že to prostě nejde.A pokud to jde,tak sem s tím :-) (smile emoticon)

Pokud na to přijdete, tak to sem prosím hoďte, taky jsem chtěla podarovat človíčka, co ještě nic nevložil a nejde mi to...

Vznesla jsem dotaz a dostalo se mi odpovědi: "Ano, je to možné. Ale jenom přes administrátora ;-) (wink emoticon)"
Studentský účet
31.1 2010
31.01.2010 14:52 slimacek77 napsal(a):
Potřebovala bych taky poradit: ten, komu chci banány darovat, nestuduje na mojí škole, ani zatím nenahrál žádný materiál. Vím jen kde studuje a jeho přezdívku. Půjde to? A jak na to případně, prosím?

Tak toto jsem řešil o vánocích.Udělal jsem soutěž ale těm co nic nenahráli,tak jsem nemoh poslat ani slupku od banánu.A dospěl jsem k názoru,že to prostě nejde.A pokud to jde,tak sem s tím :-) (smile emoticon)

Pokud na to přijdete, tak to sem prosím hoďte, taky jsem chtěla podarovat človíčka, co ještě nic nevložil a nejde mi to...
Studentský účet
banánů: 264
31.1 2010

Moderátor - uchazeč
31.1 2010
Studentský účet
4.10 2009
Nejdřív musíš dosáhnout určitého počtu banánů(50 myslím), pak ti to půjde:) (smile emoticon).
Studentský účet
banánů: 411
4.10 2009
Nejde mi posílat banány, prý nejsem dost aktivní. Co musím udělat proto, abych je mohl posílat?
Účet středoškoláka
banánů: -90
22.9 2009
Kdyz si chces stahnout od toho dotycneho jeho material,tak dole hned pod stahuj je kolonka s cislem kde das pocet svych bananu(kolik jich chces poslat) a das odeslat. ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
celkem příspěvků: 11; stránka: 1