Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

UNIpoker.cz

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: UNIpoker.cz
1.4 2011
smazal jsem to.
Administrátor
banánů: 851
29.3 2011
Bohuzel, to muze jen administrator tusim...
Moderátor
banánů: 15494
29.3 2011
29.03.2011 11:35 slimacek77 napsal(a):
Zase nějací vysokoškolští blbečci...já bych jim tak rozdával banána na IP adresu a tečka.

A ty jako moderátor s tím nemůžeš nic dělat? Kuk třeba tady: http://www.primat.cz/forum/re-grafika-t7484/#post-18632
Nestudent
banánů: 515
29.3 2011
Zase nějací vysokoškolští blbečci...já bych jim tak rozdával banána na IP adresu a tečka.
Moderátor
banánů: 15494
28.3 2011
co to tu má znamenat???? :-O (omg emoticon)
Nestudent
banánů: 515
13.2 2010
Uz mi chybí jen 70 banánů a jdu si taky zahrát :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 855
12.2 2010 (naposledy upraveno 12.2 2010)
05.02.2010 12:52 verdy napsal(a):
tak tomuhle vůbec nerozumim, ale kdo jo, tak je to určitě super nabídka... 300 banánů lepší nez 300 Kč... (Y) (thumbs_up emoticon)

Však v poslední větě to píšu:-D (teeth emoticon): ...tak lepší než platit 300Kč, je třeba využít výhod(G) (present emoticon)dokud jsou.
Moderátor
banánů: 1604
7.2 2010
Já to docela chápu, ale poker si radši zahraju na jiné adrese, sice je to in english ale rychle se to člověk naučí ovládat a prostředí je uplně super :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3850
5.2 2010
tak tomuhle vůbec nerozumim, ale kdo jo, tak je to určitě super nabídka... 300 banánů lepší nez 300 Kč... (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 1212
5.2 2010 (naposledy upraveno 5.2 2010)
Díky za řádné vysvětlení!:-) (smile emoticon) Letní semestr stejně mám pondělí volné a za chvíli bude i ve 20:00 světlo ještě, takže bych asi moc nekutil ty turnaje v neděli v 20:00, ale příští zimní semestr by to mohlo být zajímavé. Teď by se mi za to ani banány nechtělo dávat, bo jich mám akorát na to, ale příští semestr si věřím tak na 500, pokud je budu mít a pokud zůstanete partneři, tak lepší než platit 300Kč, je třeba využít výhod(G) (present emoticon)dokud jsou.
Moderátor
29.1 2010
Ahoj, jsem organizátor UNIpokeru a rád ti odpovím na tvůj dotaz.
Registrace je bezplatná, svůj účet pak nejsi povinen "aktivovat". "Aktivace" znamená, že můžeš hrát všechny soutěže UNIpokeru a vstupovat do všech turnajů. To je to co tu dostaneš za 300 banánů, jinak bys musel zaplatit 300 Kč na semestr. UNIpoker se skládá ze 4 různých soutěží, pro začátek tě asi nejvíc budou zajímat "online turnaje" na které je vstup zdarma (v ceně aktivace), hrajou se každou neděli od 20:00 a jsou dotovány 100 dolary. Na začátku při těchto turnajích mají všichni stejně žetonů, existuje jediná výjimka na přání hráčů a to že za dolar si můžou hráči kteří vypadnou dát tzv. "rebuy" a koupit si ještě jednou stejný počet žetonů. Tato možnost je možná pouze jednou během první hodiny hry, o ten dolar se pak navýší výhry. Je to nepovinná možnost, kterou jsme zavedli na přání hráčů.
Studentský účet
banánů: 7
UNIpoker.cz
23.1 2010
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak je to s tou aktivací do pokerové ligy... Z oficiálních stránek, z článku o aktivaci, z toho nejsem moc chytrý(i) (lightbulb emoticon) a u registrace jsem si prohlédl 1. krok, kde se nepíše nic o penězách;-) (wink emoticon). Za 300banánů dostanu jen privilegium to hrát nebo i základní chipy na 1. online turnaj? Má aspoň každý stejné množství chipů před zahájením hry nebo tam může přijít nějaký zbohatlík a navýšit si to? Platí se pak po aktivaci nějaký základní vklad? :-S (confused emoticon)
Moderátor
celkem příspěvků: 12; stránka: 1