Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

stejné materiály

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: stejné materiály
30.6 2010
Děkuji za rady :) (smile emoticon), zas tak zběhlá tady nejsem, takže jsem nevěděla, kam se to nahlašuje. Já to chápu, že toho mají určitě hafo, ale kdyby to bylo u každého předmětu několikrát (stejný materiál), tak člověk hnedka o ty banány přijde (a to bych nechtěla) :-D (teeth emoticon).
Studentský účet
banánů: 542
27.6 2010
Kdyz si neceho podobneho vsimnete, tak proste kliknete na "nahlasit zavadny material" a popiste v cem je problem. Admin ci moderator pak zridi napravu. 8-) (shade emoticon)
Administrátor
banánů: 875
26.6 2010
Za sebe muzu rict ze mam docela dobreho pamatovaka,ale jelikoz uz mame na fakulte pres tisic materialu tak se urcite stane ze neco schvaklim 2x.Ale kdyz uz se to stane tak maji uzivatele nahlasit duplicitu a odpovedny moderator fakulty to da doporadku.Opravdu nekdy nejde si vse pamatovat.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
26.6 2010
25.06.2010 12:16 Pavlinkaha napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat, jestli kontroluje zda daný materiál není vložen 2x (popřípadě vícekrát). V týdnu jsem si aktivně :) (smile emoticon) stahovala materiály na ZS, na předmět Management, stáhla jsem si všechny, které tam k tomuto předmětu byly a když jsem na to pak koukala, tak jsem zjistila, že 4 jsou naprosto totožné a další 2 jsou psané jiným stylem ale obsahově stejné. Trošku mě to naštvalo, že jsem si vlastně kvůli jednomu totožnému materiálu vyplácala banány. Proto mě zajímá, jestli tohle někdo kontroluje, nebo jestli schválíte "všechno"?

Snažím se to hlídat a stejný materiál bych neměla pustit. Jenomže se může stát, že když u některýho předmětu bude hodně materiálů, že zapomenu, co všechno tam už je. Jednou se mi i stalo, že jsem omylem 2x nahrála stejný (svůj) materiál, zkrátka jsem zapomněla, že už jsem ho sem dávala. Ale všichni se určitě snažíme, aby se takový nepříjemnosti nestávaly. Napiš svýmu moderátorovi vzkaz a upozorni ho na chybu, určitě to napraví ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 2761
25.6 2010
Myslím, že to kontrolují, už se mi stalo, že mi admin něco neschválil.
Ale jsou to jenom lidi, tak se občas chybička vloudí.
Studentský účet
banánů: 1925
25.6 2010
25.06.2010 12:16 Pavlinkaha napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat, jestli kontroluje zda daný materiál není vložen 2x (popřípadě vícekrát). V týdnu jsem si aktivně :) (smile emoticon) stahovala materiály na ZS, na předmět Management, stáhla jsem si všechny, které tam k tomuto předmětu byly a když jsem na to pak koukala, tak jsem zjistila, že 4 jsou naprosto totožné a další 2 jsou psané jiným stylem ale obsahově stejné. Trošku mě to naštvalo, že jsem si vlastně kvůli jednomu totožnému materiálu vyplácala banány. Proto mě zajímá, jestli tohle někdo kontroluje, nebo jestli schválíte "všechno"?

Mně už se to taky jednou stalo, ale když jsem to nahlásila moderátorovi (nebo adminovi, teď si nejsem jistá), tak to dal do pořádku...
Studentský účet
banánů: 2685
stejné materiály
25.6 2010
Studentský účet
banánů: 542
celkem příspěvků: 7; stránka: 1