Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Stahování materiálů

celkem příspěvků: 14; stránka: 1
Re: Stahování materiálů
1.2 v 20:49
Myslim že ano, ale není to problém a pak změníš zpátky - vim je to krkolomný ale plánujem to taky změnit.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
1.2 v 10:01
Ale nahrávání a komentování fakult jde jen, když si změním fakultu, ne?
Studentský účet
banánů: 1170
31.1 v 21:30
Uplně dole na každé stránce je seznam univerzit, pak klikneš na předměty u té tabulky, kde vidíš kolik na dané univerzitě je a mělo by tě to hodit do té sekce jejich.
31.1 v 21:02
Můžu se zeptat, jak se dostanu k materiálům jiné školy než je ta moje? Já to teď neůžu v tom novém vzhledu stránky najít. Děkuji
Studentský účet
banánů: 2746
8.12 2011
Za 1 materiál se odečte 1 banán, odečítání banánů není novinka a bylo zde vždy. Jde o to, že nahráváním materiálů zase banány získáš a proto jde o vzájemnou podporu.
7.12 2011
07.12.2011 22:52 wincy napsal(a):
chtěl bych se zeptat, proč se teď za stahování materiálů odečítají banány, a zda pujde stahovat i když na kontě nebudu mít žádný banán??

za stahování materiálů se vždy odečítaly banány... na tomto principu funguje tento server...
Moderátor - uchazeč
banánů: 389
7.12 2011
chtěl bych se zeptat, proč se teď za stahování materiálů odečítají banány, a zda pujde stahovat i když na kontě nebudu mít žádný banán??
Studentský účet
banánů: 111
24.9 2009
Skvely napad (Y) (thumbs_up emoticon) Brzy to tam pridame. Dekuji
Administrátor
banánů: 1069
24.9 2009
Jen mě mrzí, že to přímo není v těch novinkách po levé straně, tak, jako je to tam zobrazeno před přihlášením...
Studentský účet
banánů: 420
23.9 2009
Styď se :-D (teeth emoticon) Debata smazat jde, ale neuděláme to... ne že bychom na to chtěli ukazovat, může to však být užitečná informace pro ostatní uživatele.

Jenom pro doplnění, kromě výběru na homepage je také možnost použít sekce Vyhledávání v horním menu (http://www.primat.cz/vyhledavac_google.php)...

23.09.2009 12:38 GingerXX napsal(a):
Já už jsem to našla, moc se omlouvám a stydím, doufám, že půjde tato debata smazat :-$ (embarassed emoticon)

Administrátor
banánů: 643
23.9 2009
Já už jsem to našla, moc se omlouvám a stydím, doufám, že půjde tato debata smazat :-$ (embarassed emoticon)
Studentský účet
23.9 2009
22.09.2009 21:05 slimacek77 napsal(a):
22.09.2009 18:18 GingerXX napsal(a):
Chci se zeptat, jestli někdy v budoucnu bude fungovat i možnost stažení materiálů z jiných škol? Ve škole nás často odkazují na VŠCHT nebo ČVUT a myslím, že kdybychom měli přístup i k jiným školám, značně by nám to usnadnilo shánění podkladů... Nehledě na to, že čim víc materiálů pro danej obor, tim líp... Co myslíte?

Jestli jsem te dobre pochopil,tak kdyz jsi tady zaregistrovany pod urcitou fakultou,treba ja jsem na VSB-TUO a kdyz potrebuju tak si stahnu normalne materialy co maji studenti napr. na CVUT.Kliknu na tu vysokou a najedu si na potrebnou fakultu a je to

;-) (wink emoticon)

Tak to se omlouvám, netušila jsem, že to možný je. Kde najdu tu možnost kliknout na tu jinou školu?
Studentský účet
22.9 2009
22.09.2009 18:18 GingerXX napsal(a):
Chci se zeptat, jestli někdy v budoucnu bude fungovat i možnost stažení materiálů z jiných škol? Ve škole nás často odkazují na VŠCHT nebo ČVUT a myslím, že kdybychom měli přístup i k jiným školám, značně by nám to usnadnilo shánění podkladů... Nehledě na to, že čim víc materiálů pro danej obor, tim líp... Co myslíte?

Jestli jsem te dobre pochopil,tak kdyz jsi tady zaregistrovany pod urcitou fakultou,treba ja jsem na VSB-TUO a kdyz potrebuju tak si stahnu normalne materialy co maji studenti napr. na CVUT.Kliknu na tu vysokou a najedu si na potrebnou fakultu a je to

;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
Stahování materiálů
22.9 2009
Studentský účet
celkem příspěvků: 14; stránka: 1