Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Schvalování materiálů

celkem příspěvků: 25; stránka: 1 2
Re: Schvalování materiálů
30.3 v 08:27
No, bohužel ale, myslet to jen dobře, nestačí.
Studentský účet
banánů: 1170
30.3 v 07:39
No, především děkuju za přesnou odpověď, ale neřeší moje dilema. Stejně mám občas nutkání tu některé knihy nechat prostě proto, že jsou prospěšné a nemusely by se komplikovaně shánět a rezervovat v knihovnách, a i kdyby, stejně se vždycky najde někdo, na koho se nedostanou...
Moderátor
banánů: 170
29.3 v 07:25
Které jste ale v tomto roce dostali do hrobu :p (tongue emoticon). Těch 70 let se totiž začíná počítat až potom. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
29.3 v 04:35
Ano ano, čili v roce 2082 můžete vkládat prezentace svých vyučujících ;) (wink emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
28.3 v 23:23
Je to po dobu autorova života a ještě 70 let po jeho smrti. Taky jsem slyšel o těch 50 letech, ale 70 to jistí :D (teeth emoticon).
Studentský účet
22.3 v 19:01
JJ, od určítého stáří se ztrácí práva, neřeknu ti ale jak to přesně je, tušim 50 let.
22.3 v 10:32
K autorským právům: Jak je to se schválením naskenovaných starších knih jako dejme tomu Máchova Márinka? Je to staré, takže se na to už ty práva tak nevztahují, ne? Mám takový dojem, že mi to někdo říkal u Kindlu, že tyhle starší věci se můžou zpracovávat a převádět do téhle podoby a šířit bez problému. Ono totiž u češtiny, zvlášť u starší literatury "Dějiny české literatury I, II, III" se to docela rozšířilo a těch textů tam přibývá. Teď stejně nemám práva a nemůžu to řešit, ale jen jsem do budoucna chtěla vědět, jak to je se staršími věcmi...
Moderátor
2.3 v 22:27
myslim že ne, vyzkoušej...
2.3 v 08:55
Vyzkoušej :) (smile emoticon). Ale můžu ti za sebe, jakožto běžného uživatele, říct, že ano ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
2.3 v 08:48
otázka když vidím v aktualitách, že ten přidal ten a ten materiál... jsem zvědavý, jestli neporušuje pravidla primáta atd... když kliknu z nabídky aktuality a pak na stáhnout jako běžný uživatel, odečítají se mi banány??? je to rychlejší... díky za odpověď...
Moderátor
banánů: 1425
29.2 v 22:42
Pokud nereaguje, dělej jak uznáš za vhodné - smaž, apod.
29.2 v 07:15
A ještě jedna otázka, možná trochu hloupá, ale tak pro jistotu. Co s uživatelem, který nereaguje na výzvu k nápravě několik dní? Můžu mu materiál prostě smazat a napsat mu, že když nereaguje na výzvu, tak nemám jinou možnost?
Moderátor
28.2 v 22:16
No, s tim zneschvalovánim je to asi takhle:
Ve skutečnosti, ve chvíli kdy dáš "vyřadit" materiál zmizí z toho seznamu, ale nedojde ještě k jeho fyzickému vymazání. To můžu jedině já nebo jiný admin. Tzn. já vidim i vyřazené soubory a teprve je můžu definitivně smazat.
Čili, pokud by bylo náhodou nutné potom to zpětně vyvolat, napíšeš adminovi, většinou to nemažem celý hned. Pokud tedy něco vyřadíš, tak už to modíci jiní neuvidí.
Pokud máš pocit, že jiný moderátor schválil něco, co ty bys neschválila, tak je asi nejlepší napsat přímo moderátorovi, v administraci je vidět kdo to schválil a s ním se poradit a domluvit jak dál.
28.2 v 22:10
Schvalování a zneschvalování materiálů:

Když uživatel vkládá přednášku po přednášce a já ho jako moderátor upomenu, aby z toho vytvořil větší soubor, a dočasně mu materiál zneschválím, tak to dělám proto, aby provedl nápravu, potom ten materiál smažu. Když je ale zneschválený, přihlásí se jiný moderátor, který neví, co se s materiálem děje, a schválí ho.
Proto se jako moderátorský nováček chci zeptat, jak je to s funkcí zneschválení - obrácení schválení zpátky na nulu u staršího materiálu. Používá se primárně pro schvalování a když je podle mě s materiálem už schváleným nějaký problém, tak co dělat, když materiál schválí někdo jiný, pro koho to problém není?
Když něco zneschválím, mám třeba upravit popis a napsat do něj vzkaz pro ostatní moderátory, ať to nechají zneschválené, nebo to mám s uvědoměním uživatele rovnou smáznout a zneschválení nepoužívat? Jak na to?
Moderátor
28.2 v 19:47
jednoduše řečeno porušuješ autorská práva :) (smile emoticon) pokud si knihu nenapsala sama:D (teeth emoticon):D (teeth emoticon)
Moderátor
27.2 v 23:20 (naposledy upraveno 28.2 v 20:07)
Co víš, třeba to napsala :) (smile emoticon)
Ale teď vážně. Dovolím si být trochu konkrétnější, než GTR97, protože viz pravidla je trochu širší pojem a je to v Podmínkách užívání serveru Primát: http://www.primat.cz/podminky-uzivani-serveru
Studentský účet
7.2 v 01:09
nemůžes viz pravidla primátu
Moderátor
7.2 v 00:08
Takže, to znamená, že sem můžu nahrát knihu Marketing-cesta k trhu a nebo Modelování a opimalizace?
Studentský účet
banánů: 19
6.12 2011
05.12.2011 16:51 dubnenka napsal(a):
aha tož ještěže jsem tu nenaládovala tu angličtinu jinak na uložtu je komplet celá k stáhnutí i s pracovním sešitem:) (smile emoticon) tak proč platit pětililo :-$ (embarassed emoticon) ;-) (wink emoticon)

škoda že jsem to nevedel dřív než jsem si ji za to petiliko koupil :( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: -1945
5.12 2011
aha tož ještěže jsem tu nenaládovala tu angličtinu jinak na uložtu je komplet celá k stáhnutí i s pracovním sešitem:) (smile emoticon) tak proč platit pětililo :-$ (embarassed emoticon) ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 705
celkem příspěvků: 25; stránka: 1 2