Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přehled o vložených materiálech

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Přehled o vložených materiálech
28.1 v 12:41
Ono i editovat popis by bylo fajn, ale dovedu si představit, když hraje roli při schvalování materiálů právě i popis, že by to dělalo neplechu...
Přehled o vložených materiálech je ale velmi užitečná věc. I vzhledem k tomu, že když chci nahrát upravenou verzi materiálu, tak musím poslat ID starého souboru ke smazání. A tak, jestli budete probírat zavedení této funkce, tak bych při jeho realizaci zvážil možnost uvedení ke každému materiálu uvést identifikační číslo, pokud smazání svého materiálu do té doby nebude přípustné ;-) (wink emoticon).
19.10.2011 18:06 jachym napsal(a):
Mazat materiály zatím můžou jen moderátoři, do budoucna se plánuje i možnost mazat vlastní materiály přímo uživatelem. Zatím stačí napsat někomu z moderátorů na tvé fakultě a oni to smažou a nahraješ to znova kam to patří.

Studentský účet
banánů: 1170
20.10 2011
Ahoj Jáchyme, podařilo se mi nahrát materiál, kam patří, ale nevím bohužel, kdo je moderátor na FHS UK, moc s primátem, zvlášť po těch úpravách neumím, nevíš náhodou, jak ho najdu? nebo někdo jiný nevíte? díky za odpověď. :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 135
19.10 2011
Mazat materiály zatím můžou jen moderátoři, do budoucna se plánuje i možnost mazat vlastní materiály přímo uživatelem. Zatím stačí napsat někomu z moderátorů na tvé fakultě a oni to smažou a nahraješ to znova kam to patří.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
19.10 2011
A co mám dělat, pokud jsem materiál nahrála do předmětu, kam patří, ale zároveň se nahrál i do předmětu, který ani nemám zapsaný (Aj Advanced 1, nebo tak nějak), dá se to nějak smazat? nechci mást studenty, kteří navštěvují angličtinu výpisky o morálce atd. :) (smile emoticon) díky za odpověď!
Studentský účet
banánů: 135
20.7 2011
dobrej nápad....já nad tím taky přemýšlela.... (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 56
19.3 2011
19.03.2011 11:55 Flint napsal(a):
Ahoj, nevíte prosím Vás někdo, kde na Primátu najdu přehled o tom, jaké materiály jsem vložil? V průběhu času je toho víc a už o tom ztrácím přehled, když bych chtěl pak něco aktualizovat, tak je to složitější to vyhledat a podobně.

Ahoj,
v soucasne dobe takovato funkcnost neexistuje. Ale pres prazdniny ji zkusime udelat. Diky za podnet.
Mej se

8-) (shade emoticon)
Administrátor
banánů: 875
Přehled o vložených materiálech
19.3 2011
Ahoj, nevíte prosím Vás někdo, kde na Primátu najdu přehled o tom, jaké materiály jsem vložil? V průběhu času je toho víc a už o tom ztrácím přehled, když bych chtěl pak něco aktualizovat, tak je to složitější to vyhledat a podobně.
Studentský účet
banánů: 42
celkem příspěvků: 7; stránka: 1