UNIpoker.cz od uživatele Warrrrior Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak je to s tou aktivací do pokerové ligy... Z oficiálních stránek, z článku o aktivaci, z toho nejsem moc…
Zmizelý materiál od uživatele Soramion Ahoj, přidala jsem materiál na zkoušku do VŠCHT/BiologieI a po pár dnech se přestal zobrazovat. Znamená to, že je tam nějaký problém? Nebo…
potřebuji smazat inzerát od uživatele nicki.v zdravím, potřebovala bych smazat inzerát, který jsem sem zadala jako Nicki 25.11.2010. teď ale nevím, jestli jsem ho sem přidávala…
Dárky Pardubicím od uživatele duffyd Zdravím adminy, chtěl jsem se zeptat, jestli plánujete nějaké dárky speciálně pro Univerzitu Pardubice? Našel jsem pouze dárky které…
Dvouoborové studium od uživatele Hannie Zdravím a mám dotaz. Studuju dvouobor geografie-historie na OSU. Geografie je na PřF a historie na FF, přičemž tyto kombinace zaštituje…
stejné materiály od uživatele Pavlinkaha Chtěla jsem se zeptat, jestli kontroluje zda daný materiál není vložen 2x (popřípadě vícekrát). V týdnu jsem si aktivně stahovala…
Interni posta od uživatele slimacek77 Chtel bych se zeptat,jestli uz se da posilat posta nejak hromadne,vice lidem najednou.Vim ze se rikalo ze by to melo jit po prazdninach,ale…