Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

banány za psaní na forum

celkem příspěvků: 16; stránka: 1
Re: banány za psaní na forum
1.2 v 23:38
http://www.primat.cz/forum/zmena-t13628/#post-32056
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
1.2 v 20:49
Včera došlo ke změně přidělování banánů za psaní na forum, víc se brzy dozvíš, dám sem odkaz.
1.2 v 14:11
Já jsem třeba dneska napsala dva dotazy do fóra a nic se mi nepřičetlo. Asi vám to nefunguje.
Studentský účet
banánů: 2746
28.1 v 20:37
Dík a neboj, připomínky budu dál tlumočit, ale právě proto že nás neni moc a je to spíš dobrovolnický tak někdy věci trvaji, kór ve zkouškovym.
28.1 v 19:26 (naposledy upraveno 28.1 v 19:28)
To nevadí, já to chápu. Jen jsem se chtěl poptat, co a jak. Sám bych tady tu bandu nechtěl mít na starosti, navíc vlastně sám. Byl jsem moderátorem na fóru jednoho českého herního serveru, a to jsem měl jen jednu sekci na starost a stačilo mi to :D (teeth emoticon).
Tak přeji hodně trpělivosti s námi a ty moje příspěvky neřeš. Já si počkám, až budeš mít čas. ;-) (wink emoticon) Přece jen to děláš dobrovolně a těžko by se hledal někdo za tebe. A to nejen proto, že by se do této práce nikdo nehrnul.
Máš můj obdiv a skláním poklonu ;-) (wink emoticon) Víc ti nebudu pochlebovat, ať mě tu někdo neobviní z řit.alpinismu :D (teeth emoticon). Hodně zdaru...
Studentský účet
banánů: 1170
28.1 v 19:19
P.S. Pokud chceš pomoct, hodně to usnadní třeba nahlašování příspěvků. Snadněji se mi to kontroluje. Bohužel jak jsem psal, většinou je pak dodatečné stržení banánů už k ničemu, a tomu se právě budeme snažit do budoucna zamezit. Nebudu zatím psát jak, protože je zatím více možností a není jisté která se aplikuje.

Ostatní bych chtěl také upozornit, že při opakovaném spamu, kdy například napíšete 10 smilíků v různých vláknech nehrozí jen stržení banánu, který jste za příspěvek dostali, ale v některých případech je možné také přistoupit ke stržení většího množství banánů.
28.1 v 19:16
Ahoj. Forum v poslední době nebyla priorita - uznávám. Mám teď funkci spravovat to tady a budu se snažit do budoucna to tady krotit (dneska sem máznul cca 20 spamů....). Bohužel to mazání a odpovídání zpětně je běh na delší trať a omlouvám se pokud se ti někde neodpovědělo.

Do budoucna už je v plánu změnit způsob přidělování banánů za psaní na forum tak, aby se zamezilo věčným "spamerům" takže pak se to snad uklidní. Kdy to přesně bude ti neřeknu, to už záleží spíš na programátorovi.

Zkus teď počkat pár dní, doufám že to už bude lepší, předtím to tady byla tak trochu anarchie, protože nebylo přesně určené kdo se o forum stará, budu se teď snažit to tady držet na uzdě :D (teeth emoticon) 8-) (shade emoticon) 8-) (shade emoticon)
28.1 v 12:25 (naposledy upraveno 28.1 v 12:27)
A s tím souvisí mé otázky. Zajímalo by mě, do jaké míry jste schopni to řešit? Kdo všechno má k tomuto práva - mazat topic a jestli vás je na to dost? Nebo by stačilo některé off-topicy zamykat.
Na druhou stranu soudím, že vás asi dost není, protože jsem napsal pár příspěvků mezi bugy a leží tam už týden a nenašel se zatím nikdo, kdo by mi na to odpověděl. Buď je málo odpovědných či informovaných s tím, že mají široké pole působnosti. Třeba u tebe, jachyme, vidím jako u jediného, že jsi adminem fóra. Je to pravda? Pak kraag22 je Administrátor. To jste jediní vy dva, kdo jste do celé funkčnosti fóra zasvěceni natolik, abyste byli schopni třeba právě na otázku bugů nebo obecně k činnosti fóra erudovaně mluvit?
Ještě mě napadá jedna možnost, proč mi nebylo na mé příspěvky odpovězeno, které se ale zarytě bráníte. Tím je nepřehlednost. Ne fóra samotného, ale jeho správy. A sice kontrolování nových příspěvků v daných sekcích. Nevím, jaké skýtá možnosti toto fórum z pozice admina fóra?
Já už nějakou dobu zvažoval, jestli bych nepřiložil nějak ruku k dílu a nenabídl pomoc. Jen nevím, kde vás třeba tlačí pata, jestli někde vůbec :D (teeth emoticon). Je toho mnohem víc, na co bych se rád zeptal dřív, než bych se nabídl, že nějakou pomoc nabídnu. :) (smile emoticon) Žádost typu: "prosím, prosím, chci být moderátor", jak jsem už někde četl, dávat nebudu :D (teeth emoticon). Radši něco nabídnu a bude na vás, jestli to přijmete... To ale předbíhám.
Ještě bych i rád věděl, někde se na fóru dočetl, kdo vše tu je za Administrátora, Admina fóra, moderátory, když bych se na někoho chtěl přímo obrátit s konkrétním dotazem.
Studentský účet
banánů: 1170
2.1 v 23:06
Neboj, spíš se budou mazat příspěvky typu smilík, nebo někteří třeba přidaji dvakrát ten stejný příspěvek, off-topic příspěvky, apod. Určitě není v plánu mazat polovinu věcí jen proto, že nejsou "vzorový" :-) (smile emoticon)
2.1 v 18:44
To odečítání banánů za špatně ohodnocený příspěvek mě děsí. Nelíbí se mi polovina příspěvků.. No s takovou zkrachujem na banánové burze všici. :D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 680
2.1 v 16:01
02.01.2012 15:56 Bjes napsal(a):
22.12.2011 23:20 slimacek77 napsal(a):
Ja myslim ze se to tu uz dost zmenilo...ale reseni by to bylo,zase na druhou stranu pro nekoho dobre tri banany kdyz napise neco smysluplneho..

To by mohl vyřešit systém hodnocení příspěvků - např. banán dostane až bude min. 3x ohodnocen kladně (něco jako like), dva když bude ohodnocen 10x naopak když potom hodnocení příspěvku klesne pod -3, nebo -5, tak o banán přijde
;-) (wink emoticon)

na podobnem systemu pracujeme a velice pravdepodobne ho pouzijeme tak jak pises
8-) (shade emoticon)
Administrátor
banánů: 875
2.1 v 15:56
22.12.2011 23:20 slimacek77 napsal(a):
Ja myslim ze se to tu uz dost zmenilo...ale reseni by to bylo,zase na druhou stranu pro nekoho dobre tri banany kdyz napise neco smysluplneho..

To by mohl vyřešit systém hodnocení příspěvků - např. banán dostane až bude min. 3x ohodnocen kladně (něco jako like), dva když bude ohodnocen 10x naopak když potom hodnocení příspěvku klesne pod -3, nebo -5, tak o banán přijde
;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 20
2.1 v 13:46
Ahoj, nevím,jestli se to sem hodí,ale jinou kolonku jsem nenašla.Velice mě mrzí ,že s novým kabátem Primátu přišly i problémy.Mám ráda nové věci,ale stránky na novém Primátu jsou nepřehledné a hlavně celý server je strašně pomalý!!!!!!!!!!Nejdříve jsem si myslela,že je to mým internetem,ale po stejných zkušenostech mých spolužáků jsem usoudila,že je to vámi.Prezentuji tady názor nejen můj,ale i názor celé naší třidy.No prostě nadávají všichni.Možná se s tím dá něco dělat,co mysláte? ;-( (cry emoticon)
Studentský účet
banánů: 10
23.12 2011
Také mě štve, jak někteří tady posílají smajlíky. To je tak obtěžuje napsat něco normálního?
Studentský účet
banánů: 5109
22.12 2011
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
banány za psaní na forum
22.12 2011
myslím, že není nejlepší, že za 3 příspěvky za den jsou 3 banány....udělala bych to bez nich, protože i za 3 banány jsou lidé schopni psát na forum i jen kraviny a smajik ja nevim co...a pak to tu je este vicneprehledne
Studentský účet
banánů: 1240
celkem příspěvků: 16; stránka: 1