A s tím souvisí mé otázky. Zajímalo by mě, do jaké míry jste schopni to řešit? Kdo všechno má k tomuto práva - mazat topic a jestli vás je na to dost? Nebo by stačilo některé off-topicy zamykat.
Na druhou stranu soudím, že vás asi dost není, protože jsem napsal pár příspěvků mezi bugy a leží tam už týden a nenašel se zatím nikdo, kdo by mi na to odpověděl. Buď je málo odpovědných či informovaných s tím, že mají široké pole působnosti. Třeba u tebe, jachyme, vidím jako u jediného, že jsi adminem fóra. Je to pravda? Pak kraag22 je Administrátor. To jste jediní vy dva, kdo jste do celé funkčnosti fóra zasvěceni natolik, abyste byli schopni třeba právě na otázku bugů nebo obecně k činnosti fóra erudovaně mluvit?
Ještě mě napadá jedna možnost, proč mi nebylo na mé příspěvky odpovězeno, které se ale zarytě bráníte. Tím je nepřehlednost. Ne fóra samotného, ale jeho správy. A sice kontrolování nových příspěvků v daných sekcích. Nevím, jaké skýtá možnosti toto fórum z pozice admina fóra?
Já už nějakou dobu zvažoval, jestli bych nepřiložil nějak ruku k dílu a nenabídl pomoc. Jen nevím, kde vás třeba tlačí pata, jestli někde vůbec

. Je toho mnohem víc, na co bych se rád zeptal dřív, než bych se nabídl, že nějakou pomoc nabídnu.

Žádost typu: "prosím, prosím, chci být moderátor", jak jsem už někde četl, dávat nebudu

. Radši něco nabídnu a bude na vás, jestli to přijmete... To ale předbíhám.
Ještě bych i rád věděl, někde se na fóru dočetl, kdo vše tu je za Administrátora, Admina fóra, moderátory, když bych se na někoho chtěl přímo obrátit s konkrétním dotazem.