banány za psaní na forum od uživatele Marllene myslím, že není nejlepší, že za 3 příspěvky za den jsou 3 banány....udělala bych to bez nich, protože i za 3 banány jsou lidé schopni psát…
Stahování materiálů od uživatele GingerXX Chci se zeptat, jestli někdy v budoucnu bude fungovat i možnost stažení materiálů z jiných škol? Ve škole nás často odkazují na VŠCHT nebo…
střední a banány od uživatele ramiza Ahoj, mam par otazek k bananum
Je možný dostat banány za nahrání př. maturitních otázek pro strední skoly? A jak najdu a prihlásím se…
kontakty na profesory od uživatele amazongirl222 Můžete mi někdo napsat, kde seženu kontakt na pana Mgr. Martina Brycha? (aniž bych musela do prahy na nástěnku ? Jsem z Ústí a fakt se…
Rozvrh od uživatele brusinka1 Proč je rozvrh jen pro denní studium?Proč není i pro kombinované?Chodím do školy i v sobotu........
1
3
Re: Rozvrh od uživatele pabure přidán 29.1 v 10:39 (poslední aktivita 29.1 v 10:40)
Přehled o vložených materiálech od uživatele Flint Ahoj, nevíte prosím Vás někdo, kde na Primátu najdu přehled o tom, jaké materiály jsem vložil? V průběhu času je toho víc a už o tom ztrácím…
ss od uživatele janahorova chtela bych pridat par materialu a veci co jsem delala na stredni skole ale ted jsem v prvnim rocniku na vs a jde mi pridavat materialy jen…
Studium na dvou VŠ od uživatele Bjes Ahoj, rád bych si přidal druhou VŠ, kterou souběžně studuji, ale na profilu na to není prostor.
Uvažuje se o této možnosti, nebo mi to…
sanep.cz od uživatele ramiza Na uvodní stránce primáta je odkaz na nejakou anketu o skolství od sanep.cz. Když sem se registrovala vyvylio se na me 100 runych anket o…
UNIpoker.cz od uživatele Warrrrior Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak je to s tou aktivací do pokerové ligy... Z oficiálních stránek, z článku o aktivaci, z toho nejsem moc…
Zmizelý materiál od uživatele Soramion Ahoj, přidala jsem materiál na zkoušku do VŠCHT/BiologieI a po pár dnech se přestal zobrazovat. Znamená to, že je tam nějaký problém? Nebo…
potřebuji smazat inzerát od uživatele nicki.v zdravím, potřebovala bych smazat inzerát, který jsem sem zadala jako Nicki 25.11.2010. teď ale nevím, jestli jsem ho sem přidávala…
Dárky Pardubicím od uživatele duffyd Zdravím adminy, chtěl jsem se zeptat, jestli plánujete nějaké dárky speciálně pro Univerzitu Pardubice? Našel jsem pouze dárky které…
Dvouoborové studium od uživatele Hannie Zdravím a mám dotaz. Studuju dvouobor geografie-historie na OSU. Geografie je na PřF a historie na FF, přičemž tyto kombinace zaštituje…