Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Studuji 2 univerzity

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Studuji 2 univerzity
22.1 v 20:15
Dobrá, dobrá, beru zpět. :) (smile emoticon) Ale zase na mou obhajobu: 2 roky jsou dva roky ;-) (wink emoticon) Nicméně se toto týká naštěstí nevalné skupinky lidí,takže to tolik nehoří, a ti to snad vydrží i nadále... :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 623
22.1 v 20:06
Neboj nezapomnělo, jen se jedná o relativně větší zásah stran programování a proto to není hned :) (smile emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 4899
22.1 v 11:39
No, koukám, že se na to nějak asi zapomnělo, protože tato možnost tu stále není...
Studentský účet
banánů: 623
6.1 2010
Mě spíš trochu vadí, že si musím překlikávat fakulty, abych se dostal do příslušného fóra fakulty.
Nicméně jsem právě dostal odpověď od člověka z týmu primat.cz, který mi sdělil, že tuto funkčnost zamýšlejí, ale zatím bohužel není dostupná. Snad bude tedy časem.
Studentský účet
banánů: 1790
27.11 2009
Není problém stahovat i z jiných fakult.Na hlavní stránce primátu klikneš na školu,kterou potřebuješ a normálně do ní vlezeš a vesele stahuješ.A jelkoš věřím,že máš i nějaké věci z obou škol na nahrání zde na primát tak si v nastavení/osobní/fakulta změníš školu a je to ;-) (wink emoticon)
Moderátor
banánů: 15494
Studuji 2 univerzity
27.11 2009
Zajímalo by mě, jelikož studuji dvě rozdílné vysoké, zda je nějaký způsob, jak se zaregistrovat pod obě univerzity. Jako registrovaná studentka PEF ČZU se nedostanu k pořádně k materiálům PedF UK, které by se mi mnohdy hodily mnohem více, jelikož je to mé denní studium...
Studentský účet
banánů: 13
celkem příspěvků: 6; stránka: 1