Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Objektivní reference

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: Objektivní reference
29.1 v 21:24
pabure:
Díky moc za odpověď, je to tak jak píšeš. Je to dokonce jednodušší než kopírovat a vkládat, ale souhlasím, že by se to mělo někde líp vysvětlit, že tu tato možnost je.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 4899
29.1 v 11:08 (naposledy upraveno 29.1 v 11:09)
to Warrrrior: Bylo by to fajn řešení, kdyby: 1) jsi mohl komentáře mazat
a 2) mohl jsi donekonečna hodnotit předměty a profesory..

Je to ale trochu jinak.
Editace jde, ale jiným postupem. Daný předmět/profesora, co jste už hodnotili, okomentovali, budete jakoby hodnotit znovu. U profesora pak vyberete předmět, který učí a začnete zaklikávat jednotlivá hodnocení (jasnost, ...). V tu chvíli se vám objeví to hodnocení, jak jste jej vyplňovali minule, včetně komentáře na konci. A i to hodnocení i ten komentář už můžete jednoduše přepsat, doplnit, cokoliv.
Snad jsem to vysvětlil dostatečně. Důležité ale je, že ta možnost se tu nabízí, jen je trošku těžkopádná a není tam tlačítko editace...
Studentský účet
banánů: 623
4.7 2010
03.07.2010 19:49 Radegasta napsal(a):
Bude někdy možnost dodatečně upravovat komentáře u učitelů a předmětů jako je tomu u příspěvků na fóru? Já si totiž občas pozdě všimnu do očí bijící hrubky, nebo chci ještě něco dodat a nechce se mi kvůli tomu příspěvek mazat a psát nanovo.

Tak ten text označ, dej ctrl+c, pak ho smaž, dej přidat nový komentář, ctrl+v, oprav chybu a nemusíš nic psát znovu.;-) (wink emoticon)
Ve fóru je to jinak asi z tohoto důvodu: Když smažeš příspěvek ve fóru, tak se ti banán odečte, pokud bys ten příspěvek chtěla vložit znovu a zároveň by to byl tvůj šestý příspěvek za den, tak se ti nepřičte nic, ale u komentářů je to jedno... Tam můžeš příspěvky vkládat a mazat i 10x za den a banány ti zůstanou za komentáře, které nesmažeš.
▲▲Stačí tohle vysvětlení? Prostě ten text zkopíruješ a přidáš nový příspěvek na místo starého (skoro jako editace).
Moderátor
banánů: 1604
3.7 2010
Bude někdy možnost dodatečně upravovat komentáře u učitelů a předmětů jako je tomu u příspěvků na fóru? Já si totiž občas pozdě všimnu do očí bijící hrubky, nebo chci ještě něco dodat a nechce se mi kvůli tomu příspěvek mazat a psát nanovo.
Studentský účet
banánů: 48
14.1 2010
14.01.2010 07:54 MacGyver napsal(a):
13.01.2010 21:10 jana.kyticka napsal(a):
Já bych si pod objektivní referencí představila subjektivní pohled na ten daný předmět - takže například o přednáškách jsem pravidelně usínala, protože přednášející byl jako uspávač hadů :-D (teeth emoticon)

"...pod objektivní referencí představila subjektivní pohled..." Proč se tomu teda řiká objektivní reference, když má obsahovat něco subjektivního? ;-) (wink emoticon)

Ještě jinak: Jsi student vyděšený nadcházejícími zkouškami. V tom narazíš na primáta. Jaké informace oceníš :) (smile emoticon) ? Naopak: jsi prvňáček, nevíš co a jak, jaké informace uvítáš? Obecně studenty uklidní když předem znají průběh nových praktik, zkoušek, když si přečtou jaký přednášející je...
Moderátor
banánů: 2008
14.1 2010
14.01.2010 07:54 MacGyver napsal(a):
Já bych si pod objektivní referencí představila subjektivní pohled na ten daný předmět - takže například o přednáškách jsem pravidelně usínala, protože přednášející byl jako uspávač hadů :-D (teeth emoticon)

"...pod objektivní referencí představila subjektivní pohled..." Proč se tomu teda řiká objektivní reference, když má obsahovat něco subjektivního? ;-) (wink emoticon)

... Protože raději neber nic z toho, co jsem napsala včera, moc vážně :-D (teeth emoticon) Ale vážně, tohle určitě není objektivní hodnocení, leč mi přijde zajímavý pro moje pokračovatele, takže bych to tam klidně napsala a kdyby to napsala některá moje ovečka, tak jí to určitě nesmažu :o) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2747
14.1 2010

Studentský účet
banánů: 1790
13.1 2010
13.01.2010 15:09 MacGyver napsal(a):
Nebo například to, jakou formou v daném semestru probíhala zkouška (doba na vypracování, forma zkoušky, subjektivní názor na obtížnost), zda má předmět povinnou docházku na přednáškách nebo cvičeních, by mohla být objektivní reference?

Přesně tak, tímto ostatním moc pomůžeš (Y) (thumbs_up emoticon) Oficiální osnovu si může přečíst každý a ruku na srdce, člověk se v ní stejně nic moc nedozví. Zato vlastní zkušenosti studentů jsou opravdu k nezaplacení (Y) (thumbs_up emoticon)
Moderátor
banánů: 2008
13.1 2010
Ale jinak, když nad tím přemýšlím, tak ta osnova, docházka a průběh zkoušky nebo zápočtu je asi to nejobjektivnější, co můžeš nahrát ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
13.1 2010
Studentský účet
13.1 2010
Nebo například to, jakou formou v daném semestru probíhala zkouška (doba na vypracování, forma zkoušky, subjektivní názor na obtížnost), zda má předmět povinnou docházku na přednáškách nebo cvičeních, by mohla být objektivní reference?
Studentský účet
Objektivní reference
13.1 2010
Rád bych se zeptal, zda oficiální osnova předmětu je považována za "objektivní referenci" k danému předmětu. A pokud ne, co by taková objektivně napsaná reference měla či mohla obsahovat? Díky :c)
Studentský účet
celkem příspěvků: 12; stránka: 1