Re: Ztracené banány
7.2 v 20:30
Ahoj,
tak vidim co se tu všechno nedělo, když jsem byl dneska celý den mimo internet.... takže aby bylo nějaké vyjádření z mé strany.
Celé to začalo před asi 3 dnama, kdy jsem si všiml, že po té co jsem požádal o změnu systému přidělování banánů za příspěvky na foru, byla tato změna zrealizovaná programátorem. Jenže se mi od začátku nějak nezdálo to přičítání banánů. Pak jsem si i schválně napsal kolik někteří tady aktivní maji a další den to zkontroloval. Zjistil jsem, že některým se přičítá i 300 banánů denně a bylo jasný, že někde je chyba v kódu.
Včera v noci jsem proto kontaktoval programátora a na chybu ho upozornil. Bylo mi řečeno, že se na to ještě v noci podivá a něco s tím udělá.
Od té doby jsem na internetu nebyl až doteď. Sám za sebe můžu říct, že mám teď cca o 2500 banánů míň než bych měl mít – čili možná jsem přišel o nejvíc z vás tady, čímž to nechci nijak obhajovat, ale jen tak pro informaci.
Evidentně došlo k tomu, že se problém sice vyřešil, ale bylo zase neprávem odečteno příliš mnoho. Nejsem programátor a nevím přesně co se dělo, ale určitě se to bude nějak řešit a tak jak se to přičítalo a teď odečetlo se to bude ještě dodatečně korigovat.
Na závěr bych ještě rád napsal pár věcí ohledně práce na primátovi obecně, v návaznosti na to, co psal GTR. Někteří admini (nebudu jmenovat) jsou full-time pracovníci, jejichž práce spočívá ve správě celýho tohodle, zejména pak administrativní věci jako kontakty s partnerama, reklama, atd. Není jich moc, protože server jako takový ještě není tak velký, ale určitě už to není jen „srandička pár studentů“. No a pak jsou tu admini jako třeba já, kteří v podstatě pracujou stejně jako moderátoři. Můžu zcela upřimně říct, že já osobně trávim prací na primátovi cca 1-2h denně minimálně a nejsem v žádném smyslu zaměstnaný nebo nemám žádné výhody oproti nikomu z vás tady a samozřejmě to celé dělám dobrovolně. Nepsal bych to, ale píšu to proto, že se tady GTR rozčiloval.... jen abys věděl že já vlastně jsem admin, ale funguju jako moderátor v tomto smyslu. Mám trochu víc práv a dobrovolně jsem se ujal práce tady na foru, ptž to tady dost vázlo. Jinak ale veškerý banány, atd. mám ze svých materiálů kterých je tu asi 250.
To co se stalo dneska chápu vás rozčílio, ale není to problém jednoho člověka takže vám můžu jedině slíbit, že budu zase dál urgovat nějakou nápravu.