Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

předměty a učitel

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: předměty a učitel
26.1 2010
jj, možná by to bylo lepší, ale je to na vás..
Studentský účet
banánů: 1133
25.1 2010
25.01.2010 18:44 nicki.v napsal(a):
díky :-) (smile emoticon) koukám, že teď se to už ukazuje, tak snad to nezmizí ;-) (wink emoticon)

Toho bych se nebal ;) (wink emoticon) Mozna bychom mohli zobrazovat informaci o tom, ze dana vec je uz schvalena/neschvalena moderatorem, ale zatim nam to neprislo dulezity (Y) (thumbs_up emoticon)
Administrátor
banánů: 851
25.1 2010 (naposledy upraveno 25.1 2010)
díky :-) (smile emoticon) koukám, že teď se to už ukazuje, tak snad to nezmizí ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
24.1 2010
24.01.2010 15:29 nicki.v napsal(a):
ahojky.. když jsem sem před nedávnem přidala 3 další předměty (upa - fakulta ekonomicko - správní), teď už v nabídce nejsou. když je chci znovu přidat, tak se ukáže, že předmět či učitel již existuje (v nabídce ale pořád není). jedná se o předměty EPA1T, EPA2T a EPA2R a učitele Mgr. Jana Šebka.

Tohle bude urcite v tom, ze moderator nestihl schvalit ve 3 dnech. Tedy se zneviditelnely, ale ulozene porad jsou, proto nejdou vlozit znovu. Zkusim to nejak urugovat 8-) (shade emoticon)
Administrátor
banánů: 851
24.1 2010
jj, tak snad to dají nějak do pořádku :-) (smile emoticon)
Studentský účet
24.1 2010
přesně to se stalo i mě s předmětem Historická a stratigrafická geologie Doc. Krafta na PřF UK. nejdřív se tam předmět ukazoval a nahrála jsem tam dokonce svoje poznámky... ale teď je to už víc jak 3 dny (týden) a celý předmět zmizel, přičemž mám pocit, že banány se mi připsaly. Řekla bych, že třeba chudák moderátor nestíhá...? Že bych tam psala něco nekorektního, to snad ne...
Studentský účet
banánů: 162
předměty a učitel
24.1 2010
ahojky.. když jsem sem před nedávnem přidala 3 další předměty (upa - fakulta ekonomicko - správní), teď už v nabídce nejsou. když je chci znovu přidat, tak se ukáže, že předmět či učitel již existuje (v nabídce ale pořád není). jedná se o předměty EPA1T, EPA2T a EPA2R a učitele Mgr. Jana Šebka.
Studentský účet
celkem příspěvků: 7; stránka: 1