Nemám souhlas a ani ho nemůžu dát… od uživatele ppeppe Na server jsem vložil materiál (zkušební testy), které jsem nechal zabezpečený a dával jsem vždy souhlas ke stažení. Teď ten souhlas jinému…
odstranění vlastního materiálu od uživatele nicki.v Jak bych měla odstranit svůj vlastní materiál, když jsem si nevšimla,že je už nahraný? (Univerzita Pardubice, fak. ekon.-správní, předmět…
předměty a učitel od uživatele nicki.v ahojky.. když jsem sem před nedávnem přidala 3 další předměty (upa - fakulta ekonomicko - správní), teď už v nabídce nejsou. když je chci…
foto od uživatele demart Čau.Chtěl jsem nahrát na Zoologii 1 fotky z poznávačky.Dycky se tam podařila nahrát jen jedna fotka,pak nějaký kraviny,který ani moje…
Špatná zkratka předmětu od uživatele martinasta06 Ahoj, pod zkratkou ABSZ nemá být Antropologie, ale Státnice z archeologie. Upozorňuju na to, protože tam chci dát nějaký materiály.
chyba? od uživatele darcinka V sekci "dárky" je uveden intarnetový obchod Suit-up.cz, ale pod ním je, že poukaz na jakékoliv představení získáme za 90 banánů. Tipuju, že…
Nemam zde školu od uživatele Indi.p Ahoj, můj problém je takový, že jsem zde nenašel svoji školu. Proto se ptám jestli je možné zařadit do seznamu škole ještě B.I.B.S., a. s.…
Vkládání předmětů od uživatele xducb100 Ahoj, jsem z provozně ekonomický fakulty a chtěla jsem tam vložit předmět základy fytotechniky, ale bohužel mi to nešlo, ukazovalo mi to, že…
prohozene jmeno od uživatele kikina007 V sekci učitelé v Matematicko fyzikalni fakulte jsou prohozena dve jmena : Pavel Rimsky a Ondrej Kurka. Muzete to prohodit?
0,2 banánů autorům od uživatele lenka... Ahojky, dneska sem si chtěla stáhnout materiály, nejen že nešli otevřít, ale protože sem na ně vícekrát klikla, tak mi to vzalo poměrně dost…
upozornění na příspěvky ve fórech od uživatele ulicnik.jakub ahoj tvorbě webových stránek příliš nerozumím, ale chtěl jsem se zeptat nakolik náročné by bylo vytvořit systém který by upozorňoval na to…
0,2 banány za stažený materiál od uživatele ulicnik.jakub ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jsou banány posílány (strhávány) za to když si jeden uživatel stáhne jeden a ten samý materiál vícekrát...?
Různé fakulty od uživatele squirrel27 Ahoj. Jsem na primat.cz poprvé, tak se možná ptám na něco, co je někde napsané, ale já to nenašel. Chci se zeptat, jestli když se zapíšu pod…
Nemá právo na stžení od uživatele mates99 Ahoj
Možná dělám něco špatně ,ale chce stáhnout a cokoliv stáhnu nefunguje... nevim proč. Když otevřu cokoliv ve worduje tam jen text:…
Banany za prispevky na foru od uživatele Lookaash Po spusteni noveho fora nedostavam banany za prispevky na foru.. Chci se zeptat, zda je to docasny stav ci trvaly a hlavne ujistit, ze o tom…
změna mejlu od uživatele Daiwy hoj, mam takovy problem. mam novy email a nevim jak si to zmenit tady v profilu. nenasla jsem to. tak bud jsem upa slepa a nevidim to, nebo…
1
3
Re: změna mejlu od uživatele fikus přidán 27.10 2009 (poslední aktivita 27.10 2009)
přihlášení kamaráda od uživatele Ajuna Ahoj, jak se může přihlásit ten kamarád přes můj profil? našla jsem si v nasavení ten odkaz, ale tím se dostane zase jen na můj osobní…