Problém s dárkem od uživatele s-o-k-o-l Zdravím,
asi 8-10 dní zpátky jsem si objednal dárek Memo Station na účet s-o-k-o-l, banány se mi strhli okamžitě, ale jak bylo psáno, že mě…
banány za materiál od uživatele ramiza Do Vánoční soutěže se mi nenačetli banány za 5 materiálů do předmětu zemědělská chemie. Musí se nejdřív schválit? Za rozvrh mi naskočili…
problem so stiahnutim od uživatele sashka Zdravim... dostala som sa do dost blbej situacie, za posledny banan som si chcela stiahnut materialy zajtra na skusku, dala som stiahnut,…
problem so stiahnutim od uživatele sashka Zdravim... dostala som sa do dost blbej situacie, za posledny banan som si chcela stiahnut materialy zajtra na skusku, dala som stiahnut,…
Upload Materiálů od uživatele Narcam Zdravím, ocenil bych možnost vkládání materiálů do jiných fakult.
Studuji Fakultu lesnickou a dřevařskou na ČZU, ale mám materiály i pro…
Komentáře k učitelům a předmětům od uživatele teracek Vážně hodně mě i mým spolužákům vadí, že zmizely komentáře k předmětům a učitelům, u spousty předmětů to byly cenné informace a teď nevíme…
Je to hnus.... od uživatele polly.90 nové prostředí je přeplácané, špatně se v něm orientuje, z každé strany bliká nějaká reklama, což rozptyluje pozornost... Obliba tohoto…
Banány za přivedené kamarády od uživatele Dopi Zdravím, mám problém s banány za přivedené přátele. Za některé zaregistrované se mi nepříčítají, v období soutěže mě to docela mrzí, dá se…
Vkládání předmětů od uživatele Megwyn Ahoj, mám problém. Ráda bych vložila některé předměty, ale mají název stejný jako již existující, takže mi to nejde. Dalo by se nějak…
Chybné přiřazení učitelů od uživatele crewTa Dobré ráno, začal jsem přiřazovat učitele k předmětům, ale bohužel takhle po ránu jsem se dvakrát uklikl a přiřadil je špatně. Můžu je nějak…
Připojení přes FB od uživatele Megwyn Nedaří se mi přihlášení přes FB. Nevím, jestli je to chyba na mé, nebo vaší straně. Tak se ptám, KDE JE CHYBA? Popř. jestli to…
Spolucestující od uživatele Anamo Nenašel by se někdo z Třebíče a jeho okolí, kdo začal nebo jezdí do Hradce Králového na přednášky.Jezdím sama a ceny benzínu jsou opravdu…
Banány za kamaráda. od uživatele teacherka Dnes 15.11. jsem dle instrukcí přihlásila na primáta kamarádku, ale zatím jsem neobdržela žádné banány, můžete mi prosím říct v čem je…
Banány za vložení od uživatele Megwyn Ahoj, nechtěli byste zavést 1-2 banány za vložení nového předmětu či učitele? Myslím si, že by to mohlo přispět k větší motivaci ostatních…
Odkaz od uživatele jachym Tenhle problém už tu byl dřív a teď jsem na něj zase narazil.
Když si na homepage vyhledám Masarykovu Uni a fakultu přírodovědeckou,…
platnost odkazu od uživatele Majulcih Ahoj pri vyhaldavani dokumentov mi najde odkazy ale po ich odklikani se otvori okenko s tym že odkaz je neplatny.Tento problem mam u väčšiny…
Spolucestující od uživatele Anamo Nenašel by se někdo z Třebíče a jeho okolí, kdo začal nebo jezdí do Hradce Králového na přednášky.Jezdím sama a ceny benzínu jsou opravdu…