Ztracené banány od uživatele Bezuis Dobrý den, dnes kolem 08:30 (cca) mi nepochopitelně zmizelo více než 300 banánů... Ráno (08:00) jsem se vzbudil a měl jsem 322 banánů, kolem…
Chybné info o zprávách od uživatele mikalan Chtěla bych na něco upozornit. Už podruhé ve dvou dnech mi přišlo na mail oznámení o tom, že mi někdo poslal zprávu, ale když se přihlásím,…
chyba v odměně jeden banán za… od uživatele GTR97 Tato funkce z ničeho nic nefunguje... Nikde jsem nenašel, jestli byla zrušena nebo tak... POkud ano, tak se omlouvám
mizí mi banány :( od uživatele majka.e Ahoj, někam mi mizí banány, co s tím? Když jsem se dnes přihlásila, měla jsem jich nějakých 17, stáhla jsem cca. 5x soubor, což 0,2 x 5 je 1…
někdo mi sebral banány... od uživatele GTR97 zdravím... někdo mi dneska sebral asi přes tisíc banánů.. heslo vím jen já... takže asi nějaký hack... nevím....
foto do profilu od uživatele GTR97 zdravím. Fotku v profilu může mít jen moderátor??? protože já když kliknu na opičáka (změnit fotku) tak mi to najede akorát do profilu, až…
nepřehledné fórum od uživatele Marllene celé forum je hrozně nepřehledné....je tu strašně moc různých témat a člověk se v tom ztrácí, zakládají se tu stále nová témata a pak tu…
chyba při obnovování od uživatele GTR97 Když chci obnovit nějaké příspěvky k předmětu nějakému, tak mi to ten text, co jsem psal napíše zase! pak když ho smažu zmizí mi banán!…
Hromadné mazání zpráv od uživatele Megwyn Chtěla jsem se zeptat, jestli někdy bude nebo už existuje možnost mazat více zpráv najednou? Mám sice u každé SMAZAT. Ale já se opravdu…
Je to hnus.... od uživatele polly.90 nové prostředí je přeplácané, špatně se v něm orientuje, z každé strany bliká nějaká reklama, což rozptyluje pozornost... Obliba tohoto…
chyba v systému uživatelú... od uživatele GTR97 zdravím. Poslední dobou mi na mail pricházejí nesmyslné zprávy např dneska:
Uživatel janvoj vám poslal zprávu do interní pošty serveru…
Kódování od uživatele jakub.solc Ve vyskakovacích oknech, při registraci a občas i jindy se mi změní kódování českých znaků na jakousi hatmatilku. Nepodařilo se mi to…
Materiály - vkládání & hodnocení od uživatele pabure Vkládání:
Po vložení nového materiálu se mi ve většině případů stává, že v aktualitách je na tento můj nahraný materiál chybný odkaz. Ten…
Nejaky bug asi... od uživatele slimacek77 Tento tyden uz jsem se setkal s problemem co ted popisu 2x. Takze nahoda to asi nebude. Pri schvalovani materialu jsem klasicky kliknul na…
přivedení kamaráda od uživatele GTR97 toto mi vyjelo na FB .
Dejte šanci uspět o zkouškové i svým kamarádům a spolužákům! Nezapomeňte, že pořád trvá akce "přiveď kamaráda přes…
Přidávání maturitních otázek od uživatele kikina05 Dnes jsem si přečetla, že se dají vkládat i maturitní otázky. Půjde to i těm co nemají středoškolský účet? Ve výběru předmětů pod "Vložit…
Rozvrh - sudý, lichý od uživatele bandit911 Snad nejsem jen slepej, ale při zadávání předmětů do rozvrhu nejde vybrat jestli je to sudej nebo lichej tejden... až bude mít někdo čas,…
přihlášení od uživatele Onďuš nový primát je docela fajn, ale nelíbí se mi přihlašování. nedalo by se dát na úvodní stránku "formulář" pro přihlášení jako nick a heslo?…