Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Nemám souhlas a ani ho nemůžu dát jinému

celkem příspěvků: 2; stránka: 1
Re: Nemám souhlas a ani ho nemůžu dát jinému
1.3 2010
28.02.2010 18:45 ppeppe napsal(a):
Na server jsem vložil materiál (zkušební testy), které jsem nechal zabezpečený a dával jsem vždy souhlas ke stažení. Teď ten souhlas jinému dát nemohu, neboť mi stále píšou, že jim to stáhnout nejde. Dokonce ani já nemám oprávnění soubor stáhnout, protože prý nemám oprávnění. Jak toto napravit? Přeci jen žádostí o testíky jistě budou i nadále a nevidím důvod po ověření uživatele je neposkytnout? Díky.

System tajnych/verejnych materialu jsme opustili, protoze to prakticky nikdo nepouzival.

Mas pravdu - byla tam chyba. Ted jsem ji opravil. Staci najet na tajny material a pak to povolit konkretnimu cloveku. Melo by to ted jit v pohode :-[ (bat emoticon)
Administrátor
banánů: 851
Nemám souhlas a ani ho nemůžu dát jinému
28.2 2010
Na server jsem vložil materiál (zkušební testy), které jsem nechal zabezpečený a dával jsem vždy souhlas ke stažení. Teď ten souhlas jinému dát nemohu, neboť mi stále píšou, že jim to stáhnout nejde. Dokonce ani já nemám oprávnění soubor stáhnout, protože prý nemám oprávnění. Jak toto napravit? Přeci jen žádostí o testíky jistě budou i nadále a nevidím důvod po ověření uživatele je neposkytnout? Díky.
Studentský účet
banánů: 1135
celkem příspěvků: 2; stránka: 1