Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

někdo mi sebral banány...

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: někdo mi sebral banány...
6.3 v 13:04
Dobrý den, rád bych se všem omluvil. Došlo k chybě, díky které se zbytečně strhávaly banány. Dostal jsem seznam uživatelů, kterým se to stálo. Ozvěte se mi prosím všichni, kdo si myslí, že mu primát sežral banány a uveďte jejich počet. Děkuji a přeji hezký den! ADmin
Administrátor
banánů: 1069
17.2 v 21:23
Ano, problém se řeší individuálně takže pokud se tě týkalo odečtení měl by tě kolega v brzké době kontaktovat přímo.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
17.2 v 13:06
Můžu se jen dotázat na průběžný stav onoho řešení? Došlo k nějakému průlomu? Díky...
Studentský účet
banánů: 1170
15.2 v 21:25
Nechápu tvůj dotaz, píšeš sám že se to tu řešilo tak jsi musel číst co jsem psal a pak nevím co tě překvapilo. Došlo k chybě v systému, která se řeší.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
15.2 v 17:37
Vím, že se to tu všude píše, ale stalo se mi, že mi přišlo najednou několik banánů a já si nepamatovala počet předešlých a teď jsem v mínusu, má to vůbec nějaký vliv? Nejsem člověk, co je sbírá za smajlíky, takže mě to překvapilo.
Nestudent
banánů: -7
7.2 v 09:09
Taky mám tento problém a jak jsem se díval na ostatní uživatele, tak všichni přišli o banány, takže to bude zásahem z vedení primátu.
Moderátor - uchazeč
banánů: 401
7.2 v 09:03
neaktualizovaná stránka ze včera 1692.80 banánů a teď jen 188!:( (sad emoticon) jako za co se mi to strhlo? snad ne za to že schvaluju materiály a strhlo se to nějak potom..
Moderátor
banánů: 1425
někdo mi sebral banány...
7.2 v 08:48
zdravím... někdo mi dneska sebral asi přes tisíc banánů.. heslo vím jen já... takže asi nějaký hack... nevím....
Moderátor
banánů: 1425
celkem příspěvků: 8; stránka: 1