Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Malá kapacita

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Malá kapacita
10.1 2011
kapacita je zvysena na dvojnasobek. tzn 30 MB 8-) (shade emoticon)
Administrátor
banánů: 851
7.11 2010
to mi přijde dost složitý, už teď má hromada lidí problém když materiály uloží v nových officech... a pak to nemůžou ani otevřít...natožtak to rarovat a podobně-to si pak nikdo nestáhne...
Studentský účet
banánů: 3850
22.6 2010
22.06.2010 13:32 Prcinka napsal(a):
Ahoj,
asi už to tu bylo prodiskutováváno,ale nešlo by prosím zvýšit velikost souborů,které sem jdou nahrát? Již několikrát jsem sem chtěla něco dost dobrýho hodit,ale prostě jsem nemohla,ani zazipování nepomohlo.Nebo můžu někam alespoň hodit například odkaz na uložto? Moc díky za odpověď.

Odkaz na ulozto samozrejme dat muzes.Co se tyce kapacity tak i 1 PDF treba o 100MB muzes rozdelit na 15MB rar soubory,ale musis si zvolit velikost kdyz to das zabalit a pak je po jednom nahrajes na primata
Moderátor
banánů: 15494
Malá kapacita
22.6 2010
Ahoj,
asi už to tu bylo prodiskutováváno,ale nešlo by prosím zvýšit velikost souborů,které sem jdou nahrát? Již několikrát jsem sem chtěla něco dost dobrýho hodit,ale prostě jsem nemohla,ani zazipování nepomohlo.Nebo můžu někam alespoň hodit například odkaz na uložto? Moc díky za odpověď.
Studentský účet
banánů: 337
celkem příspěvků: 4; stránka: 1