Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Kódování

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Kódování
27.2 v 11:17
Myslím, že je správné mít nastavení na Automatické.
Potom se kódování zvolí podle řádky <META ...>.

Když mi nefungovala automatická volba, podíval jsem se do zdrojáku:
<meta charset="UTF-8"/> a i když jsem toto nastavil přímo, stejně nefungovalo.

Teď už se s problémem nesetkávám, nicméně (jak jsem psal) problém jsem měl s také s registračním oknem a teď už se znova registrovat nebudu jen proto, abych to zkoumal.

Protože stránka zobrazená stejným prohlížečem se stejným nastavením vykazovala různé chování, nedomnívám se, že to je problém mého prohlížeče.

Jsem-li ale jediný, komu to zlobí, přežiju to.
Studentský účet
banánů: 63
27.2 v 11:15
Myslím, že je správné mít nastavení na Automatické.
Potom se kódování zvolí podle řádky <META ...>.

Když mi nefungovala automatická volba, podíval jsem se do zdrojáku:
<meta charset="UTF-8"/> a i když jsem toto nastavil přímo, stejně nefungovalo.

Teď už se s problémem nesetkávám, nicméně (jak jsem psal) problém jsem měl s také s registračním oknem a teď už se znova registrovat nebudu jen proto, abych to zkoumal.

Protože stránka zobrazená stejným prohlížečem se stejným nastavením vykazovala různé chování, nedomnívám se, že to je problém mého prohlížeče.

Jsem-li ale jediný, komu to zlobí, přežiju to.
Studentský účet
22.1 v 00:34
Na kódování UTF-8 neshledávám nic závadného, jelikož umí diakritiku a zhruba 40000 znaků. Myslím, že problém bude v nastavení v tvém prohlížeči. Já problém nikdy neměl s IE8 ani GChromem. Samozřejmě je třeba mít nastavené kódování v daném prohlížeči na Unicode UTF-8. Pokud ale chyby plynou z něčeho jiného, tak nevím a nemůžu sloužit...
Studentský účet
banánů: 1170
Kódování
21.1 v 14:16
Ve vyskakovacích oknech, při registraci a občas i jindy se mi změní kódování českých znaků na jakousi hatmatilku. Nepodařilo se mi to spravit ani nastavením kódování v prohlížeči (Opera). Zkusil jsem i UTF-8, jak jsem si zjistil ve zdrojáku.
Studentský účet
celkem příspěvků: 4; stránka: 1