Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Kam se obrátit s návrhy a chybami ?

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Kam se obrátit s návrhy a chybami ?
19.6 2010
26.05.2010 12:54 kraag22 napsal(a):
25.05.2010 18:57 stavitel.vsb napsal(a):
Ahoj,
měl bych takový nápad-nešlo by zařídit aby se u nahraných souborů zobrazovalo taky datum nahrání? V některých předmětech je spousta podobných souborů, a když se tam objevím po měsíci tak už si nepamatuju který jsem už stáhnul a který by mohl být nový. Myslím že by to dost pomohlo nejen mi ;-) (wink emoticon)

Ahoj,
dyt tuhle informaci tam mas. U detailu materialu je datum, kdy byl vlozen. Nebo si myslel, aby to bylo uz v seznamu materialu?

aha, tam jsem to nehledal :-) (smile emoticon) díky
Studentský účet
banánů: 174
26.5 2010
25.05.2010 18:57 stavitel.vsb napsal(a):
Ahoj,
měl bych takový nápad-nešlo by zařídit aby se u nahraných souborů zobrazovalo taky datum nahrání? V některých předmětech je spousta podobných souborů, a když se tam objevím po měsíci tak už si nepamatuju který jsem už stáhnul a který by mohl být nový. Myslím že by to dost pomohlo nejen mi ;-) (wink emoticon)

Ahoj,
dyt tuhle informaci tam mas. U detailu materialu je datum, kdy byl vlozen. Nebo si myslel, aby to bylo uz v seznamu materialu?
Administrátor
banánů: 875
25.5 2010
Ahoj,
Studentský účet
banánů: 174
19.4 2010
19.04.2010 20:52 HAVI napsal(a):
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda je možné někde najít výpis materiálů které jsem nahrál a popř. i těch které byly odmítnuty. Určitě by to bylo ku prospěchu pro nahrávající i pro moderátory.
Promiňtě, že to píšu sem, ale přišlo mi to k návrhům nejblíž :) (smile emoticon)

Tak výpis asi nikde nenajdeš,to by jsi musel být moderátor,ten má přístup k seznamu kdo co nahrál a kdy, ale odmítnuté určitě nikdo nemá,myslím si že je to zbytecna databaze.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
19.4 2010 (naposledy upraveno 19.4 2010)
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda je možné někde najít výpis materiálů které jsem nahrál a popř. i těch které byly odmítnuty. Určitě by to bylo ku prospěchu pro nahrávající i pro moderátory.
Promiňtě, že to píšu sem, ale přišlo mi to k návrhům nejblíž :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 456
19.3 2010
Tak jestli mas smysluplne napady,ktere jdou udelat a budou prinosne,tak urcite radost bude mit :D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
19.3 2010 (naposledy upraveno 19.3 2010)
Pardon, problemy s netem. Uz je to pryc. Jo o tom odkazu vim..ja jen rikam, ze je toho vazne celkem dost tak bych chtel rozsirit komunikacni kanal ;) (wink emoticon). Ale tak nakonec jsem to preci jen poslal fikusovi pres interni postu. Ten ze me musi mit radost :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 256
19.3 2010
19.03.2010 09:53 pilec napsal(a):
Zdravím, měl jsem hodinku času tak jsem dopodrobna prozkoumal primáta. našel jsem několik chyb a měl bych i pár návrhů jak zvýšit jeho použitelnost, ale je toho skoro A4 čili řešit to postupně přes poštu nebo forum by bylo na dlouhé lokte. Udělal by si nějaký z Administrátorů/Programátorů na mě chvilku čas a vyslechl mě? Kontakt na mě na profilu.

Proč to posíláš 3x? :o) (smile emoticon) Pokud najdeš jakoukoliv chybu, stačí kliknout dole na každý stránce na "Našel jsi chybu? Řekni nám o ní" a problém popsat ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 2761
Kam se obrátit s návrhy a chybami ?
19.3 2010
Zdravím, měl jsem hodinku času tak jsem dopodrobna prozkoumal primáta. našel jsem několik chyb a měl bych i pár návrhů jak zvýšit jeho použitelnost, ale je toho skoro A4 čili řešit to postupně přes poštu nebo forum by bylo na dlouhé lokte. Udělal by si nějaký z Administrátorů/Programátorů na mě chvilku čas a vyslechl mě? Kontakt na mě na profilu.
Studentský účet
banánů: 256
celkem příspěvků: 9; stránka: 1