Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

foto

celkem příspěvků: 3; stránka: 1
Re: foto
22.1 2010
Jo,děkuju moc.Čus Martin
Studentský účet
banánů: 190
Re: foto
16.1 2010 (naposledy upraveno 16.1 2010)
15.01.2010 11:50 demart napsal(a):
Čau.Chtěl jsem nahrát na Zoologii 1 fotky z poznávačky.Dycky se tam podařila nahrát jen jedna fotka,pak nějakjý kraviny,který ani moje nejsou.Tak pardon.Dyžtak,jestli je to možný vymazat.Jsem to zkoušel a prd.Nějak mi to vymazat nešlo.Tak jen abyste to věděli,že jsem tam ty ostatní fotky nedal.Celej soubor jsem nahrát chtěl a prd.A nebo,to by snad bylo lepší.Nevíte prosím někdo,jak pak se tu soubory nahrávají.Byla by to škoda.Protože ty fotky jsou super.Tak předem dějkuju moc.Čau.A ještě jednou se prosím nezlobte na ty fotky,protože se to nějak podělalo. :-) (smile emoticon) :-) (smile emoticon)

Martine,
doporučuju ti kontaktovat moderátora tvojí fakulty, aby smazal, co tam být nemá.

Na první fotce vidím dvě mušle, druhá obsahuje jednu mušli a zbylý tři mi přijdou stejný - brouk v misce. Za velice odborný popis fotografovaného objektu se náležitě omlouvám, jsem jenom ekonom :-D (teeth emoticon)

Úplně nejlepší by možná bylo všechny fotky, které chceš nahrát, zazipovat a nahrát je najednou. Bude to určitě přehlednější a bude se to uživatelům i líp stahovat.

Co se týká nahrávání, tak myslím, že s tím asi problém mít nebudeš, když se ti už podařilo něco nahrát, ale návod ti napsat můžu: Klikni na záložku PŘEDMĚTY, kliknutím vyber daný předmět (v tvém případě "Zoologie 1"). Klikni PŘIDAT MATERIÁL. Tady vyplníš informace o vkládaném materiálu - název, popis, typ a materiál najdeš ve svém počítači. Potom už jen klikneš na NAHRÁT MATERIÁL. Hvězdičkou označená políčka jsou povinná.
Studentský účet
banánů: 2761
foto
15.1 2010
Čau.Chtěl jsem nahrát na Zoologii 1 fotky z poznávačky.Dycky se tam podařila nahrát jen jedna fotka,pak nějakjý kraviny,který ani moje nejsou.Tak pardon.Dyžtak,jestli je to možný vymazat.Jsem to zkoušel a prd.Nějak mi to vymazat nešlo.Tak jen abyste to věděli,že jsem tam ty ostatní fotky nedal.Celej soubor jsem nahrát chtěl a prd.A nebo,to by snad bylo lepší.Nevíte prosím někdo,jak pak se tu soubory nahrávají.Byla by to škoda.Protože ty fotky jsou super.Tak předem dějkuju moc.Čau.A ještě jednou se prosím nezlobte na ty fotky,protože se to nějak podělalo. :-) (smile emoticon) :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 190
celkem příspěvků: 3; stránka: 1