Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

foto do profilu

celkem příspěvků: 16; stránka: 1
Re: foto do profilu
1.2 v 09:26
Dobrý, tak teď už to vím a příště na tebe nic nezkouším :) (smile emoticon). I když to nebyla žádná finta a snažil jsem se jen pomoct ;-) (wink emoticon).
Studentský účet
banánů: 1170
31.1 v 17:05
Zkoušel jsem různe adresáře, různe velikosti. Vždy nejdřív vyzkouším všechno a až pak se ptám.
Moderátor - uchazeč
banánů: 401
31.1 v 09:48
Ale teď tam máš jen toho "primáta". Takže sis ji asi neuložil, ne? Pokud to jak říkáš načítá furt tu samou fotku, tak ji zkus dát do jiného adresáře, aby tu cestu k ní nenašel. Řekl bych, ale že může být problém jinde a nefunguje pouze náhled. Pak můžeš zkusit novou fotku uložit a uvidíš, jestli to je stále a jen ta původní...
31.01.2012 01:34 Bezuis napsal(a):
Zkoušel jsem to už asi 20x, asi moc nefunguje to tlačítko na smazání té fotky, protože když dám nahrát novou fotku, tak mi nahráva pořád jenom tu první, kterou jsem uploadnul. Nevím jak přesněji to mám popsat...

Studentský účet
31.1 v 03:24
OK, mrknu na to a kdyžtak upozornim programátora. Díky za tip.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
31.1 v 01:34
Zkoušel jsem to už asi 20x, asi moc nefunguje to tlačítko na smazání té fotky, protože když dám nahrát novou fotku, tak mi nahráva pořád jenom tu první, kterou jsem uploadnul. Nevím jak přesněji to mám popsat...
Moderátor - uchazeč
31.1 v 01:26
Moc tomu teď nerozumím, zkus napřed smazat tu původní a nahrát jen tu novou.
31.1 v 01:22
Ne, fotka byla v normálním rozlíšení (cca 3Mpx), ale po nahrání jí strašně zkreslilo, tak jsem tam chtěl dát fotku v nižším rozlíšení, kterou by tak moc nezkreslilo. Bohužel mi pořád uploadovalo jenom tu první fotku. Zkoušel jsem hodně různych obrázků, různych velikostí, ale pokaždé mi uploadlo jenom tu první kterou jsem uploadoval.
Moderátor - uchazeč
29.1 v 21:22
Moc nerozumím tvému dotazu, píšeš že původní fotka byla v moc malém rozlišení a nová je ještě v nižším?
29.1 v 17:44
Mám problém při změně profilové fotky. Poprvé, když jsem přidával profilovou fotku, tak jí normálně načetlo, ale jelikož byla v hodně malém rozlíšení, tak jsem jí smazal a pokusil jsem se tam dát jinou fotku s nižším rozlíšením, bohužel mi pořád načíta jenom tu 1. fotku ikdyž zkouším jakoukoliv jinou.
Moderátor - uchazeč
26.1 v 14:53
čest práci soudruhu (B) (beer emoticon)
Moderátor
banánů: 1425
26.1 v 14:51
Neboj, je mi to jasné. Ale když jsem si ten příspěvek četl s odstupem času, proto jsem psal "teď", tak to působí legračně... No nic, radší čest práci ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
26.1 v 14:44
v tu dobu jsem moderátor nebyl (Y) (thumbs_up emoticon)
Moderátor
22.1 v 00:39
Heh, když to teď čtu a ty, GTR97, jsi moderátor, tak to zní celkem vtipně :) (smile emoticon). Chápu ale, že každý se necítí jako opičák a tak by rád změnil svou "image" :) (smile emoticon). No ale mně to zatím vyhovuje :D (teeth emoticon)
Studentský účet
16.1 v 02:11
vyřešeno:D (teeth emoticon) pro mě moc nepřehledné ..:) (smile emoticon) je to tam, tak že to nejde skoro ani vidět
Moderátor
15.1 v 22:02
Foto do profilu určitě není jen pro moderátory a tuto možnost mají všichni uživatelé. Pokud máš nějaké problémy s nahráváním vlastního obrázku napiš na podporu a oni to ověří.
foto do profilu
15.1 v 21:30
zdravím. Fotku v profilu může mít jen moderátor??? protože já když kliknu na opičáka (změnit fotku) tak mi to najede akorát do profilu, až dolů kde mám odkaz pro nově příchozí opičky.
Moderátor
celkem příspěvků: 16; stránka: 1