Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Forum

celkem příspěvků: 15; stránka: 1
Re: Forum
21.9 2011
08.06.2011 14:27 calverra napsal(a):
Víte někdo jak založit nové fórum

Tlacitko "pridej vlakno"
Administrátor
banánů: 187
8.6 2011
Víte někdo jak založit nové fórum
Studentský účet
banánů: 614
13.6 2010
13.06.2010 21:06 el GeKoN napsal(a):
Také se mi stává, že dám ,,odpovědět" pak ale nepíšu, čtu čtu, jím, čtu, jdu odnést talíř, zase čtu a pak konečně něco napíšu a když dám odeslat(i třeba po více jak 60min), tak mi rupne cévka v oku páč se mi to smaže ... o to víc mne to dopálí, když vím, že to tak je, celou dobu to kopíruju, aby se něco nestalo a pak jednou zapomenu. Níže uvedená vyskakující login tabulka je dobrý nápad. Hodina přihlášení asi stačí ... možná by neškodilo vyzkoušet zaškrtnutelné ,,trvalé přihlášení", které by mohlo být ,,trvalé" třeba jenom 12Hod. Když tak koukám na datum, tak jsem tu trochu pozdě :-) (smile emoticon)

Ona to hodina není, asi 35 minut, tehdy jsem to stopovala. Před chvilkou mě taky odhlásili, takže zkusíme navrhnout nové natažení časového limitu? Tehdy mi to kraag sliboval, že když nám nebude vyhovovat ani tohle, že to zase o něco natáhne...
Studentský účet
banánů: 2761
13.6 2010
Také se mi stává, že dám ,,odpovědět" pak ale nepíšu, čtu čtu, jím, čtu, jdu odnést talíř, zase čtu a pak konečně něco napíšu a když dám odeslat(i třeba po více jak 60min), tak mi rupne cévka v oku páč se mi to smaže ... o to víc mne to dopálí, když vím, že to tak je, celou dobu to kopíruju, aby se něco nestalo a pak jednou zapomenu. Níže uvedená vyskakující login tabulka je dobrý nápad. Hodina přihlášení asi stačí ... možná by neškodilo vyzkoušet zaškrtnutelné ,,trvalé přihlášení", které by mohlo být ,,trvalé" třeba jenom 12Hod. Když tak koukám na datum, tak jsem tu trochu pozdě :-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 1461
6.3 2010
28.02.2010 13:36 kraag22 napsal(a):
nyni se automaticky odlogovavalo za cca 24 minut. Zvysil jsem to na 60 minut. Kdyby to bylo porad malo nebo s tim byl jiny problem, tak se ozvete 8-) (shade emoticon)

Díky moc, je to mnohem lepší (F) (rose emoticon) Já osobně bych teda klidně brala i víc... :-D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 9041
28.2 2010
nyni se automaticky odlogovavalo za cca 24 minut. Zvysil jsem to na 60 minut. Kdyby to bylo porad malo nebo s tim byl jiny problem, tak se ozvete 8-) (shade emoticon)
Administrátor
banánů: 875
3.2 2010
03.02.2010 19:20 Vico napsal(a):
Heh, to je těžké, nevím, kolik bylo doteď, ani nevím čím je to omezené, jestli krátká doba log-out(u) kvůli kapacitě serveru, nebo ...
Ale tak mne napadla jiná možnost, co nechat obsah komentáře uložený v paměti a při odeslání požadavku (přidat odpověď) v případě logoutu nechat "vyskočit" tabulku přihlášení (určitě jste si toho již všimli na jiném foru, kde vyskočí hláška: "Přidávat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé" a spolu s tím formulář pro přihlášení) a po zadání údajů by byl uživatel zpět odeslán na téma v kterém byl s vyplněným polem (z paměti). Ale zase nevím, jak moc se s tím chce komu dělat :-) (smile emoticon).

To působí rozumně. Tvůj nápad se mi líbí (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
3.2 2010
Heh, to je těžké, nevím, kolik bylo doteď, ani nevím čím je to omezené, jestli krátká doba log-out(u) kvůli kapacitě serveru, nebo ...
Ale tak mne napadla jiná možnost, co nechat obsah komentáře uložený v paměti a při odeslání požadavku (přidat odpověď) v případě logoutu nechat "vyskočit" tabulku přihlášení (určitě jste si toho již všimli na jiném foru, kde vyskočí hláška: "Přidávat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé" a spolu s tím formulář pro přihlášení) a po zadání údajů by byl uživatel zpět odeslán na téma v kterém byl s vyplněným polem (z paměti). Ale zase nevím, jak moc se s tím chce komu dělat :-) (smile emoticon).
Studentský účet
banánů: 123
3.2 2010
03.02.2010 16:01 Vico napsal(a):
Prodloužil bych to o několik minut (pokud už jste se do toho nepustili .)).

A několik je kolik? 2 nebo 20? :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
3.2 2010
Prodloužil bych to o několik minut (pokud už jste se do toho nepustili .)).
Studentský účet
2.2 2010
Tak toto me taky uz parkrat vypeklo...nevim teda jak se to nastavuje,ale na jedne strance s torrentama to funguje tak,ze napisu treba popis k necemu a kdyz dam ok a on je spatne,tak se mi to proste vrati o krok zpet stim,ze to co jsem tam napsal zustalo...tak jestli jde neco udelat tady taky by to bylo fajn,treba stim ze by to napsalo vas text je prilis dlouhy....at dotycny vi proc se mu to nechce potvrdit.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
2.2 2010
02.02.2010 16:18 kraag22 napsal(a):
Jaky casovy limit na automaticke odlogovani by vam pripadal adekvatni? :-[ (bat emoticon)

A jaký je ten současný?
Studentský účet
2.2 2010
Jaky casovy limit na automaticke odlogovani by vam pripadal adekvatni? :-[ (bat emoticon)
Administrátor
banánů: 875
2.2 2010
02.02.2010 08:55 Vico napsal(a):
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli by nešlo udělat něco s odpojením při neaktivitě?
Konkrétně v sekci Fórum, když píši delší příspěvek, tak jsem odpojen ještě před odesláním příspěvku s tím, že text už je nenávratn ztracen (jsem nucen psát znovu). Alespoň v sekci Forum je možné (implementace) s tím něco dělat?

Děkuji

PS: Používám poslední verzi M Firefox.

Tohle je otázka asi na vyšší vedení, ale já to řeším většinou tak, že zkopíruju příspěvek, přihlásím se znovu v novým okně a pak odešlu zkopírovaný vzkaz. Kdyby se náhodou nechytil, tak ho mám ve schránce. Sice to neřeší Tvůj problém, ale třeba Ti to aspoň trošku pomůže ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
Forum
2.2 2010
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli by nešlo udělat něco s odpojením při neaktivitě?
Konkrétně v sekci Fórum, když píši delší příspěvek, tak jsem odpojen ještě před odesláním příspěvku s tím, že text už je nenávratn ztracen (jsem nucen psát znovu). Alespoň v sekci Forum je možné (implementace) s tím něco dělat?

Děkuji

PS: Používám poslední verzi M Firefox.
Studentský účet
celkem příspěvků: 15; stránka: 1