Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

chyba při obnovování

celkem příspěvků: 13; stránka: 1
Re: chyba při obnovování
27.1 v 21:02
Pravděpodobně to tak je, ještě to otestuju, každopádně jsem dnes mluvil s kolegou a podiváme se na to. Obecně se plánuje změna přidělování banánů za psaní na forum aby se zamezilo spamu takže se to asi bude řešit naráz.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
27.1 v 19:21
jestli jsem to teda pochopil správně. Ty, když napíšeš 10 příspěvků na forum, tak dostaneš 3 banány. Tak je to v současné době nastaveno... Když ale všech 10 smažeš, tak se ti odečte 10 banánů?
Studentský účet
banánů: 1170
27.1 v 13:17
děkuji za odpověď... já totiž pořád nevěděl, jestli víte o čem píšu: ;-) (wink emoticon)
Moderátor
banánů: 1425
26.1 v 17:17
Řešit se to určitě bude, ale chyb na primátovi je víc, v plánu taky některé změny/novinky, navíc je zkouškový i pro nás co se o primáta staráme..... neboj, je to nahlášené a prozatím snad jen si dávat pozor, ale jak řikám, nemusíš mít obavy, že tvoje připomínky vyšuměly.
26.1 v 14:41
bude se to nějak řešit?:) (smile emoticon):) (smile emoticon) teď jsem taky nechtě zase to aktualizoval a banán dolů
Moderátor
17.1 v 18:54
problém mám hlavně v tom, že nenapíšu příspěvky jen tři napíšu jich třeba denně deset jo... když 5x z toho to obnovím, pošle to dalších 5 příspěvků stejných, když bych je smazal mám -5 banánů dolů. a navíc je to snad chyba, že když něco napíšu a chci obnovit stránku tlačítkem F5, tak že to pošle znovu ten příspěvek.
Moderátor
16.1 v 21:39
Pokud přidáš příspěvek přičte se ti banán, tzn. pokud ho smažeš o jeden zase přijdeš. Pokud to odešleš 2x systém nepozná že to byl duplikát a proto by se ti měly připsat 2 banány a pak když jeden smažeš máš ve výsledku ten 1 co máš mít, teda tak jsem to aspoň pochopil ne? Jediný v čem by mohl být problém, denně můžeš tímto způsobem získat pouze 3 banány, takže by mohl být problém pokud máš víc příspěvků za den.
16.1 v 12:22
s tou pravopisnou chybou to neřeš.. je tam možnost upravit... spíš jde o to, že např. straší několik duplicitních příspěvků kvůli této chybě... no a když to admin smaže, tak se odečtou banány.. já to už proto kvůli tomu nemažu! to je ta chyba... už to chápeš? denně kdybych to měl mazat, tak přijdu o několik banánů... od té doby co jsem zjistil tuto chybu, už to ale nedělám... fakt nemusím denně přijít o 10-15 banánů:) (smile emoticon) i kdyby těch deset, tak je to moc...
http://www.primat.cz/forum/vbtu-ekonomicka-fakulta-t2492/predmety-t2493/11430101-makroekonomie-a-t5730/zkouska-p-janosikova-t11982/
Moderátor
16.1 v 12:17
jinak klidně kdybych napsal to co teď píšu jo... a řeknu si chci to obnovit...(chci vědet, jestli někdo už neodpověděl) dám tlačítko F5 pro obnovení stránky... v tu ránu mi to pošle zprávu znovu... tak si řeknu aha super... tak jednu zprávu musím smazat.... tím automaticky ztrácím banán.. od té doby už to nemažu a moje i cizí dvojité příspěvky straší v diskuzi... teď to udělám schválně a uvidíš, že se to pošle ještě jednou! ...
Moderátor
16.1 v 12:17
jinak klidně kdybych napsal to co teď píšu jo... a řeknu si chci to obnovit...(chci vědet, jestli někdo už neodpověděl) dám tlačítko F5 pro obnovení stránky... v tu ránu mi to pošle zprávu znovu... tak si řeknu aha super... tak jednu zprávu musím smazat.... tím automaticky ztrácím banán.. od té doby už to nemažu a moje i cizí dvojité příspěvky straší v diskuzi... teď to udělám schválně a uvidíš, že se to pošle ještě jednou! ...
Moderátor
15.1 v 22:00
Ahoj,
promiň moc nechápu co vlastně tady popisuješ. Každopádně pokud například napíšeš nějakou chybu nebo chceš něco změnit v popisu materiálu, stačí napsat moderátorovi a my máme možnost to opravit v administraci.
15.1 v 11:16
dá se to nějak vyřešit? protože tímto jsem ztratil už asi 20 - 25 banánů... no mám zvyk dávat pro aktualizaci tlačítko f5, no ale když ho dám, tak se příspěvek pošle znovu.. když mi to udělá několikrát denně, tak mám o moc banánů dolů. přitom by to šlo aspoň jednoduše ošetřit, že když clověk napíše za den např 100 příspěvků a např nevím bude mít v jednom gramatickou chybu nebo se mu stane to co mě pořád, a tak si řekne napíše např ja nevím dneska jsem bil na zkoušce a bylo tam.... a řekne si ja "vůl" tam má být tvrdé Y, chce to opravit a hned mu to odečte banán, ale zpět už mu ho to nepřičte, protože vyčerpal 3x/den banánů už
Moderátor
chyba při obnovování
14.1 v 19:34
Když chci obnovit nějaké příspěvky k předmětu nějakému, tak mi to ten text, co jsem psal napíše zase! pak když ho smažu zmizí mi banán! nevím, co je to za nepořádek:( (sad emoticon)
Moderátor
celkem příspěvků: 13; stránka: 1