Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

banány za materiál

celkem příspěvků: 14; stránka: 1
Re: banány za materiál
22.12 2011
Pokud jsi to nahrála včas a bude to hodné schválení nemusíš se bát, bude se započítávat to, co bylo nahrané v době skončení soutěže, ne to co bylo v té době schválené. U každého materiálu je přesně uložené datum a čas nahrání.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
22.12 2011
mě chybí za nahrané materiály pořád přibližně 630 banánů. ;-( (cry emoticon) Mrzí mě to, snažím se a nic z toho.
(N) (thumbs_down emoticon) (N) (thumbs_down emoticon) (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 2090
22.12 2011
to je skvělé, já jsem toho ještě tolik nenahrála :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5109
21.12 2011
Budou uznané všechny materiály nahrané do data ukončení soutěže. Materiály se nemažou, pokud je do 3 dnů neschválí moderátor jdou k administrátorovi. Pokud je neschválí měl by poslat zprávu proč ne.
21.12 2011
no a mě se smazaly i ty materiály co jsem tu nahrála!!!! a to byly, myslím si ,že hezhy napsané, upravené! ne jenom nějaké stažené odněkud jak to tu někteří dávají! člověk se snaží a na ...
Studentský účet
banánů: 1128
20.12 2011 (naposledy upraveno 20.12 2011)
mě se taky zdá že jeste nahraný materiály nemám schválený, a to mě štve, chci je mít započítaný do soutěže. Klidně bych se moderování po dobu vánoční soutěže ujala, když je zvýšená aktivita.
:-) (smile emoticon)
Studentský účet
20.12 2011
dnes už je třetí den po tom co jsem tu vložila materiály a pořád se mi nepřičetly banány do soutěže - může se prosím někdo na to podívat? děkuji
Studentský účet
banánů: 1128
3.12 2011
Pokud není na fakultě moderátor schvaluje to většinou hlavní admin. Nemusíte se bát že by to nikdo neschválil, jen je pak bohužel třeba počítat s trochu delší prodlevou.
V této souvislosti třeba někdo z vás může převzít roli moderátora. Je to sice občas časově trochu náročné a žádné výhody z toho pro vás neplynou, ale zas to je třeba brát jako práci pro ostatní a výpomoc v tomto směru - koneckonců ani admini z toho nic nemaji 8-) (shade emoticon)
3.12 2011
však on to někdo schválí a banány přibudou. stačí počkat, vždyť ta lhůta je tam asi tři dny přece
Studentský účet
banánů: 1669
3.12 2011
Moderátoři nejsou a člověk by tak chtěl ty banány :) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 680
3.12 2011
na naší fakultě taky moderátor není
Studentský účet
3.12 2011
Nahazovala jsem materiály na středoškolské předměty, ale nepřičetly se banány. Navíc se tam píše, že moderátor není. Tak já jen, jestli bych nemohla být i moderátor SŠ, ikdyž mám moderátora FF MU?
Moderátor - uchazeč
banánů: 680
3.12 2011
ano, materiály musí nejprve schválit moderátor fakulty, pak se ti body přičtou
Studentský účet
banánů: 1669
banány za materiál
3.12 2011
Do Vánoční soutěže se mi nenačetli banány za 5 materiálů do předmětu zemědělská chemie. Musí se nejdřív schválit? Za rozvrh mi naskočili okamžitě. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
celkem příspěvků: 14; stránka: 1