Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

0,2 banánů autorům

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: 0,2 banánů autorům
23.12 2009
Souhlasím ...presne,jednou jsem dostala a byla jsem z dost nakonec dost prekvapena :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 454
22.12 2009
Jj napodobne,taky jsem nikdy nedostal od normalniho uzivatele zadny banan a to jich vkladam ne zrovna malo...takze super ze se to nakonec zavedlo
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
22.12 2009
Určitě super, já sama jsem materiálů vložila a dosud vkládám velké množství a banány jako poděkování jsem nedostala nikdy. Přitom kolik materiálů má například i 100 stáhnutí během několika málo měsíců...
Studentský účet
banánů: 2094
21.12 2009
Mě se to fakt líbí, je to skvělej nápad.
Studentský účet
banánů: 2191
4.12 2009
04.12.2009 07:52 ulicnik.jakub napsal(a):
se systémem 0,2 banánů za stažený materiál jsem opravdu spokojený, myslím si že lidé stejně moc banány neposílali, čistě orientačně by mě zajímalo jestli jsou k dispozici nějáké statistiky o tom kolik tak obdržel člověk průměrně banánů za vložený materiál před zavedením tohoto systému

mrkni se na facebook. pridal jsem tam pred par dny nejakou statistiku
Administrátor
banánů: 875
4.12 2009
se systémem 0,2 banánů za stažený materiál jsem opravdu spokojený, myslím si že lidé stejně moc banány neposílali, čistě orientačně by mě zajímalo jestli jsou k dispozici nějáké statistiky o tom kolik tak obdržel člověk průměrně banánů za vložený materiál před zavedením tohoto systému
Studentský účet
banánů: 82
2.12 2009
Ahoj,
kdyz to napises takhle, tak s tim tezko neco udelam. Potrebuju vedet, ktery materialy si stahovala (url stranky). Jestli se ti to stava casteji, tak bych rad vedel i jaky pouzivas prohlizec. 8-) (shade emoticon)
Administrátor
banánů: 875
0,2 banánů autorovům
2.12 2009 (naposledy upraveno 2.12 2009)
Ahojky, dneska sem si chtěla stáhnout materiály, nejen že nešli otevřít, ale protože sem na ně vícekrát klikla, tak mi to vzalo poměrně dost banánů a vlastně za nic, fakt dobrej systém!!!! Lenka
Studentský účet
banánů: 72
celkem příspěvků: 8; stránka: 1