Malá kapacita od uživatele Prcinka Ahoj,
asi už to tu bylo prodiskutováváno,ale nešlo by prosím zvýšit velikost souborů,které sem jdou nahrát? Již několikrát jsem sem chtěla…
Kam se obrátit s návrhy a chybami ? od uživatele pilec Zdravím, měl jsem hodinku času tak jsem dopodrobna prozkoumal primáta. našel jsem několik chyb a měl bych i pár návrhů jak zvýšit jeho…
Forum od uživatele Vico Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli by nešlo udělat něco s odpojením při neaktivitě?
Konkrétně v sekci Fórum, když píši delší…
Pro Janu.kytičku od uživatele demart Čau Jano.Tak paráda.Super,už se mi to povedlo.Vidíš,to mně ani nenapadlo to zazipovat.Z tý zoo.To je cajk.Je jasný,že když si ekonomka,tak…
Předměty AF od uživatele Zumcik Ahoj, hledala jsem předmět Ochrana životního prostředí - OCHZP, ale našla jsem jen předměty s jinou zkratkou Mám přidat nový předmět -…
Smazání souboru od uživatele snappy Ahojky, chtěla bych poprosit moderátora ČZU - PEF, aby smazal jeden můj soubor v předmětu Ekonomika podniků - název Zápočet a ve formátu…
Lístky od uživatele Debil Nechci vopruzovat, ale udělam to! Je moc pěkné, že se o nás staráte a nabízíte ceny, ale nelíbilo se mi, že jste poslali emajl ohledně…
Za kolik banánů je možná změna avatara… od uživatele pilec všeříkající název, nikde jsem se nedočetl, kolik potřebuju banánů k tomu, abych si mohl změnit toho ošklivého opičáka na něco pěknějšího (a…
Změna hodnocení učitele od uživatele pilec Je nějakým způsobem možné zrevidovat mé hodnocení u učitel (hodnotil jsem poprvé a až posléze si přečetl, že 1 je nejlepší )
Nemám souhlas a ani ho nemůžu dát… od uživatele ppeppe Na server jsem vložil materiál (zkušební testy), které jsem nechal zabezpečený a dával jsem vždy souhlas ke stažení. Teď ten souhlas jinému…
odstranění vlastního materiálu od uživatele nicki.v Jak bych měla odstranit svůj vlastní materiál, když jsem si nevšimla,že je už nahraný? (Univerzita Pardubice, fak. ekon.-správní, předmět…
předměty a učitel od uživatele nicki.v ahojky.. když jsem sem před nedávnem přidala 3 další předměty (upa - fakulta ekonomicko - správní), teď už v nabídce nejsou. když je chci…
foto od uživatele demart Čau.Chtěl jsem nahrát na Zoologii 1 fotky z poznávačky.Dycky se tam podařila nahrát jen jedna fotka,pak nějaký kraviny,který ani moje…
Špatná zkratka předmětu od uživatele martinasta06 Ahoj, pod zkratkou ABSZ nemá být Antropologie, ale Státnice z archeologie. Upozorňuju na to, protože tam chci dát nějaký materiály.
chyba? od uživatele darcinka V sekci "dárky" je uveden intarnetový obchod Suit-up.cz, ale pod ním je, že poukaz na jakékoliv představení získáme za 90 banánů. Tipuju, že…
Nemam zde školu od uživatele Indi.p Ahoj, můj problém je takový, že jsem zde nenašel svoji školu. Proto se ptám jestli je možné zařadit do seznamu škole ještě B.I.B.S., a. s.…
Vkládání předmětů od uživatele xducb100 Ahoj, jsem z provozně ekonomický fakulty a chtěla jsem tam vložit předmět základy fytotechniky, ale bohužel mi to nešlo, ukazovalo mi to, že…
prohozene jmeno od uživatele kikina007 V sekci učitelé v Matematicko fyzikalni fakulte jsou prohozena dve jmena : Pavel Rimsky a Ondrej Kurka. Muzete to prohodit?
0,2 banánů autorům od uživatele lenka... Ahojky, dneska sem si chtěla stáhnout materiály, nejen že nešli otevřít, ale protože sem na ně vícekrát klikla, tak mi to vzalo poměrně dost…
upozornění na příspěvky ve fórech od uživatele ulicnik.jakub ahoj tvorbě webových stránek příliš nerozumím, ale chtěl jsem se zeptat nakolik náročné by bylo vytvořit systém který by upozorňoval na to…