Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Předání a použití poukázek

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Předání a použití poukázek
23.10 2011
23.10.2011 10:23 Giuseppe napsal(a):
Hele, takže admini serou na uživatele? Když má někdo hodně banánů, tak jim to jako nepředaj nebo co? :-@ (angry emoticon)

Nevím jak to přesně je, jen vím že první email s žádostí jsem posílala někdy Květen/Červen - tam byla reakce nulová, poslala jsem pak ještě dva abych stihla dostat poukázku před prázdninami. Nikdo se mi neozval.
Poté s příchodem nového Šk.roku jsem poslala emaily s žádostí znova. Něco málo se dělo až když jsem napsala na fórum (napsal mi jeden z moderátorů že se pokusí kontaktovat někoho kdo s tím má co dočinění). Pak ale zase ticho.
Poté mi byly odečteny banány ale nedostala jsem žádné info. Ozvala jsem se tedy, bylo mi odpovězeno, že poukázka byla poslána a ano mám jí asi cca 2 týdny doma.
Tudíž po cca 4-5 měsících jsem uspěla :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 117
23.10 2011
Hele, takže admini serou na uživatele? Když má někdo hodně banánů, tak jim to jako nepředaj nebo co? :-@ (angry emoticon)
Moderátor
banánů: 804
10.10 2011
Ok, je sice fajn, že se moje žádost po X měsících pohnula... a to tak, že banány mám sice už odečtené ale poukázka ani žádný email či něco mi ještě nebyla jaksi zaslána ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
23.9 2011
Nebylo mi odepsáno ani na již zmiňovaný zaslaný email (odeslaný v září) a to jsem se zde o něm zmiňovala... pokud poukázky nejsou nebo je nějaký problém je slušnost aspoň napsat a ne slibovat a stále nereagovat
Studentský účet
12.6 2011
Psala jsem už 3 emaily s žádostí o výměnu, ani na jeden mi nebylo odepsáno
Studentský účet
Předání a použití poukázek
4.10 2009 (naposledy upraveno 30.11 2009)
Předání probíhá osobně v Praze. Partner poskytuje volné přenosné poukázky s neomezenou platností přednabitou na 200 Kč.

Pro výměnu těchto poukázek napiš tvé jméno a příjmení, nick, studovanou školu a fakultu, telefon, icq (nebo skype) a počet požadovaných poukázek na email podpora@primat.cz.
Administrátor
banánů: 643
celkem příspěvků: 6; stránka: 1