Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Pravěk

celkem příspěvků: 16; stránka: 1
Re: Pravěk
5.2 v 15:17
My jsme byli na Smichove jenou, meli jsme poukazku..Myslim, ze docela fajn, osobne se nam to ale asi vic libi na IPPavlova protoze tam maji na vyber vic druhu steaku. Ale i ja uz jsem nekdy zazila, ze hodne zalezi nejen na kucharovi tak tezko rict a kdyz uz to bylo 2X tak docela chapu sičku...
Studentský účet
banánů: 407
5.2 v 14:13
Fajnovky? to je to poslední heleď...dle mýho se za cenu, kterou tam necháš, máš mít přinejmenším průměrný gastronomický zážitek. Kdo se spokojí s jídlama typu "menza" i v pravěku, potom chápu, že to může vypadat, že jsem fajnovka. Nekvalitní jídlo za kvalitní cenu..to je v našich hospodách věčnej boj..
Moderátor - uchazeč
banánů: 299
5.2 v 10:56
Já jsem v Pravěku byl a naprostá bomba. Určitě doporučuju ! Nesmíte bejt takový fajnovky...
Studentský účet
banánů: 80
3.2 v 10:09
Díky moc za info, už o Pravěku ani nepřemýšlím. V Dětenicích se jim musí uznat, že to jídlo bylo fakt výborný, i když ty pravěký opičky moc nemusím. Tak jestli v Pravěku nemají ani to.... :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 8000
3.2 v 09:15
Musím uznat, že Dětenice (Písek) - středověká krčma se nedají s Pravěkem vůbec srovnat. Lepší přístup (hlavně personálu), mnohem chutnější jídlo (v Pravěku jsem byla 2x a pokaždé velká nespokojenost...a to si myslím, že zastak náročná nejsem..ale když Vám přinesou okoralý bramborový salát a v jídelníčku ho prezentují jak delikatesní bramb.pravěký salát + k tomu sušenýho vyfritovanýho pstruha, kterej byl před 10min vytaženej z mrazáku..tak nevim/ - zpátky do minulosti, to je fakt).
Takže tak, možná jsem měla jen smůlu na personál a kuchaře, ale když se to člověku stane 2x posobě...nemá už moc odvahu to zkoušet zas.- hlavně je mi líto těch vyhozených peněz.. (Byla jsem na Smícháči - Anděl).
Moderátor - uchazeč
banánů: 299
27.1 v 08:52
Já byla akorát v Dětenicích a trochu mě to tam vyděsilo. Jídlo bylo výborný, jenom mi přišlo docela dost drahý, tak by mě zajímalo, jestli se v Pravěku dá za ty dvě stovky i najíst nebo to stačí s bídou na pití.
Studentský účet
banánů: 8000
25.1 v 10:37
14.06.2011 20:43 proste_bunny napsal(a):
14.06.2011 20:08 alli.trali napsal(a):
09.06.2011 19:07 proste_bunny napsal(a):
A nějaký doporučení? Neotrávěj mě dřív než se najim? :-D (teeth emoticon)

Neotravi, jen obcas maji nejaky poznamky jo a nelekni se skoro vzdy tykaji:-) (smile emoticon)

Bezva, tak já tam někdy vyrazim :-) (smile emoticon) Zní to lákavě! Podobně jak Dětenice :-) (smile emoticon)

Jojo presne tak neja. teda taky urcite zalezi na tom, kdy tam jdes, kdo tam je presne za obsluhu. Je pravda ze na ten praveky vecer se vsim vsudy jsme se jeste neodvazili...teda hlavne ja mam z toho respekt.
Studentský účet
24.10 2011
Jednou jsem tam byl. Jídlo bylo super , ale ten servis stál za přes hubu.
Moderátor
banánů: 804
14.6 2011
14.06.2011 20:08 alli.trali napsal(a):

Neotravi, jen obcas maji nejaky poznamky jo a nelekni se skoro vzdy tykaji:-) (smile emoticon)

Bezva, tak já tam někdy vyrazim :-) (smile emoticon) Zní to lákavě! Podobně jak Dětenice :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 419
14.6 2011

Studentský účet
9.6 2011
Studentský účet
banánů: 419
8.6 2011
V Praze jsou čtyři. Koukni na www.pravek.cz
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
8.6 2011
V jaké části Prahy to je? Díky :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3978
14.4 2011
mohu jen sohulasit, restaurace je super, určitě bych ji doporučila :-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
28.2 2011
chystám se tam tak snad budu taky tak nadšená
Studentský účet
banánů: 234
Pravěk
20.12 2010
je to tam super, doporučuju...
Nestudent
banánů: -6