Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Sherlock Holmes

celkem příspěvků: 20; stránka: 1
Re: Sherlock Holmes
19.12 2011
Ještě než jsem tento film zkouknul v kině, obával jsem se, že to bude jen další holywoodské zprznení klasiky. Když se ale na to nedíváte s ohledem na filmy s S.H. minulé, tak si na to hned uděláte jiný obrázek. Tohle zpracování se mi velmi zamlouvalo a R.Downey jr. mám jako herce rád a v této roli byl výborný.
Už se těším na pokračování, jehož ukázky již běží v kinek. Snad dokáží navázat, kde začali..
Studentský účet
banánů: 1170
28.5 2011
konečně film s hlavou a patou,moc se mi líbil:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 71
31.3 2011
musela sem to rozkouskovat na dvě části..přišlo mi to dost nudný :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 533
12.1 2011
hodně luxusní film, hlavně ty zpomalené části té rvačky,ty stály za to :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 334
12.1 2011
docela dobrá akce film se mi líbil
Studentský účet
banánů: 585
14.9 2010
Dobrej film a určitě se mi líbí to zpracování není to nudné jak to někdo čeká:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 33
5.9 2010
Super film, všem vřele doporučuju :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 445
5.9 2010
Film zajímavý a oba sympaťáci :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 44
29.8 2010
JR Downey..moj oblubeny herec, londyn oblubene mesto, super spracovane proste paradny film
Studentský účet
banánů: 68
17.6 2010
08.06.2010 18:16 morganne2 napsal(a):
13.02.2010 23:25 kothe napsal(a):
...
A ještě jedna věc mi vadila - anglická angličtina. Nebýt titulků nerozuměla bych jim pomalu ani slovo. A to jinak bez velkých problémů rozumím.

Tohle prave dela filmy zajimave, kdyz se odehravaji v britanii a jeste v minulosti je velice prijemne slyset anglicky prizvuk. Rozhodne to neni na skodu, a muze to jen obohatit. Lidi zjisti, ze se jeste maji co ucit. btw miluju narodni prizvuk, neni vetsi paskvil nez predabovany film!

Rozhodně souhlasím, největší prasečina je, když se dabingem zničí dojem z tvrďáckých hlasů, jako mají např. herci Gerard Butler, Clive Owen a další. K těm hercům prostě patří typický hluboký hlas :-[ (bat emoticon) ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
8.6 2010
...
A ještě jedna věc mi vadila - anglická angličtina. Nebýt titulků nerozuměla bych jim pomalu ani slovo. A to jinak bez velkých problémů rozumím.

Tohle prave dela filmy zajimave, kdyz se odehravaji v britanii a jeste v minulosti je velice prijemne slyset anglicky prizvuk. Rozhodne to neni na skodu, a muze to jen obohatit. Lidi zjisti, ze se jeste maji co ucit. btw miluju narodni prizvuk, neni vetsi paskvil nez predabovany film!
Studentský účet
banánů: 2430
8.6 2010
Mě se to celkem líbilo. Hlavně ze začátku dost vtípků mezi Holmesem a Watsonem. A pak celkem svižný děj. I zápletka byla uvěřitelná.
!!! SPOILER ALERT Chtěl je otrávit kyanidem v plynné formě (ten se kupříkladu používal v koncentračních táborech). Je pitomost, že pouhý lok nějakého nápoje by mohl být proti jed. A to i v případě, že by v nápoji bylo spousta sirných sloučenin. SPOILER ALERT !!!

Anglická angličtina :) (smile emoticon) z toho si nic nedělej, tahle odnož je založená na tom, že většinu slov mumláš...

Jinak je to skvělej odpočinkovej film, nadupanej hláškama :) (smile emoticon) Možná na to ještě vyrazím do nějakého letního kina...
Studentský účet
banánů: 2685
7.6 2010
Nooo, jako film v televizi dobrý - akce, trocha lacinýho hrdinství a přehnané efekty, které se k Sherlokovi vůbec nehodily... Ale do kina škoda peněz, nemůžu si pomoct, asi budu moc rozmlsaná:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
21.5 2010
Občas je to trochu sci-fi, ale jinak si myslim, že je to moc dobře promyšlený. A ten závěr mě doslova bral dech. Mega rozuzlení... Doporučuju se na to mrknout a to nejmíň 2krát. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 41
14.2 2010
Jj, j eto tak trochu sci-fi téma,ale zase kdyby to bylo moc reálný tak by to nebyl Sherlock Holmes :-) (smile emoticon) však on sám v tom filmu vystupuje jako superman :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3988
13.2 2010
Mě se to celkem líbilo. Hlavně ze začátku dost vtípků mezi Holmesem a Watsonem. A pak celkem svižný děj. I zápletka byla uvěřitelná.
!!! SPOILER ALERT Chtěl je otrávit kyanidem v plynné formě (ten se kupříkladu používal v koncentračních táborech). Je pitomost, že pouhý lok nějakého nápoje by mohl být proti jed. A to i v případě, že by v nápoji bylo spousta sirných sloučenin. SPOILER ALERT !!!
Studentský účet
banánů: 184
12.2 2010
kámoška mi doporučovala, zatím jsem neviděla
Studentský účet
banánů: 1228
11.2 2010
No tak mi to připomínalo styl andělé a démoni nebo něco na ten způsob...ze začátku mě to teda vůbec nechytlo,zbytečně moc rvaček a takových sraček ale tak po půl hodince se to rozjede a má to svižný děj až do konce a hl.zajímavý a ten konec byl moc dobrý.U mě tak 65%
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
9.2 2010
Mě osobně mooc, je to řekl bych dost podobný stylu Fantomu Paříže (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
Sherlock Holmes
9.2 2010
jakpak se vám to líbilo?
Studentský účet
celkem příspěvků: 20; stránka: 1