Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Hodnocení partnera

celkem příspěvků: 46; stránka: 1 2 3
Re: Hodnocení partnera
26.4 2011
nemeni se nahodou palace cinema na jine kino? plete se mi to. mam pocit, ze se firma meni...
Studentský účet
banánů: 2
10.4 2011
jj, souhlasim
Studentský účet
banánů: 29
10.4 2011
(Y) (thumbs_up emoticon) super
Studentský účet
banánů: 680
30.10 2010
Snadno dostupná kina a pohodlí. Oceňuji i ten bar/kavárnu na Novém Smíchově. Palec nahoru. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 10
18.10 2010
Je super mít takovýho partnera :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 421
13.10 2010
Jojo ta křesílka jsou opravdu skvělá a navíc se člověk nemusí táhnout až do Olympie (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 109
5.9 2010
Super kina (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 445
5.9 2010
Prostředí Palace cinema je velice příjemné, ostatně tak jak to v multikinech už bývá, ale musím říct, že sedačky jsou v Palace nejpohodlnější ;-) (wink emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 44
23.8 2010
Lístky sice dorazily až po měsíci, ale chápu, že je na ně fronta - jakby ne, je to podle mě naprosto super dárek. A věta pokladního "Takže dneska za celých 0 korun." opravdu potěší:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1965
7.6 2010
Dokonce bych řekla, že jsem si užila film více, když mě netrápila suma, kterou jsem za něj utratila - ještě byste mohli dávat poukázky na popcorn! ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
7.6 2010
Už jsem lístky za banány využila a jsem hrozně ráda, že na mě slečna na pokladně vůbec nekoukala podezřívavě :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
21.5 2010
VIP lístky jsou fajn a už se těším, jak si je pěkně užiju. Palace Cinema má příjemné kinosály, dobrý výběr filmů, ale cena lístku to vše odráží. Takže je fajn dostat lístek grátis :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 717
21.5 2010
Jsem nadšená... A kdo by taky nebyl, když Vám dojdou až domů VIP lístky na jakýkoliv film... Doporučuju tuhle výhru. Je to fakt super...
Studentský účet
banánů: 41
21.5 2010
Jsem nadšená... A kdo by taky nebyl, když Vám dojdou až domů VIP lístky na jakýkoliv film... Doporučuju tuhle výhru. Je to fakt super... :-) (smile emoticon) (G) (present emoticon)
Studentský účet
banánů: 41
4.2 2010
Lístek mi přišel poštou během pár dní, rychlá komunikace, super!!! (Y) (thumbs_up emoticon) A kino bylo taky moc pěkný.. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 2198
29.1 2010
14.01.2010 15:15 monikastein napsal(a):
listky do kina su hotova pecka! hlavne preto, ze sa daju vymenit aj za 3D filmy! ...to ma naposledy velmi potesilo :-) (smile emoticon)

Jj, to se mi taky líbí- VIP je VIP :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3988
14.1 2010
listky do kina su hotova pecka! hlavne preto, ze sa daju vymenit aj za 3D filmy! ...to ma naposledy velmi potesilo :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 881
6.1 2010
04.01.2010 13:21 Hagen napsal(a):
17.12.2009 17:24 Vosa napsal(a):
Lístky do kina jsou fajn asi nejlepší co se dá za banánky vyměnit. Akorát mi trochu vadí, že si musíš vyměnit poukázku za lístek půl hodiny před promítáním. Plus půlhodina reklam, to aby člověk chodil do kina o hodinu dřív :-) (smile emoticon). Naštěstí ty reklamy už nějak omezujeou se mi zdá že je jich čím dál míň.

Nemusíš chodit tak brzo! Byl jsem tam i po začátku představení a je to v pohodě. Jenom musí být volné místo ;-) (wink emoticon) Ale i to se dá vyřešit tak, že si vstupenky rezervuješ online...

I když si je rezervuji online tak v Brně vždy musím být na místě taky půl hodiny předem, jinak rezervace padá.
Studentský účet
banánů: 2094
6.1 2010
listky byly super (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) a dosli rychle, takze maximalni spokojenost
Studentský účet
banánů: 197
4.1 2010
17.12.2009 17:24 Vosa napsal(a):
Lístky do kina jsou fajn asi nejlepší co se dá za banánky vyměnit. Akorát mi trochu vadí, že si musíš vyměnit poukázku za lístek půl hodiny před promítáním. Plus půlhodina reklam, to aby člověk chodil do kina o hodinu dřív :-) (smile emoticon). Naštěstí ty reklamy už nějak omezujeou se mi zdá že je jich čím dál míň.

Nemusíš chodit tak brzo! Byl jsem tam i po začátku představení a je to v pohodě. Jenom musí být volné místo ;-) (wink emoticon) Ale i to se dá vyřešit tak, že si vstupenky rezervuješ online...
Administrátor
banánů: 643
celkem příspěvků: 46; stránka: 1 2 3