Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Hodnocení partnera

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Hodnocení partnera
3.6 2010
nekdy bych to chtela zkusit, ale Ostrava je krapet z ruky... jsem od Pardubek :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 1228
29.4 2010
Tak jsem si vyměnil lístky a šel si zahrát a určitě nelituji.Hrál jsem v Krmelíně,bylo nás tam 14 a parádně jsme si zahráli.Výborné hřiště se spoustou překážek,nějaká ta budova a cena taky dobrá.Jinak doporučuji hrát tak 9 na 9,ideální stav.V ceně máte to co je uvedeno na stránkách v balíčku pro 1.hráče.Mundur vám když řeknete na místě taky velmi rádi půjčí a mají jich dostatek.Při objednávání stačí předběžně říct kolik vás bude.Odpoledne se vydařilo a paintball elite doporučuji (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
9.3 2010 (naposledy upraveno 9.3 2010)
Já jsem taky ještě nehrál,ale snad na jaře vyrazím,zahrát si na vojáčky. A kde si hrál v Alcatrazu xapala,v Bohumíně nebo u Ostravy?
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
Hodnocení partnera
8.3 2010
Už jste si zahráli paintball? Jaké hřiště se Vám líbí nejvíc? :-) (smile emoticon)
Administrátor
banánů: 643
celkem příspěvků: 4; stránka: 1