Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Shánění nových partnerů

celkem příspěvků: 48; stránka: 1 2 3
Re: Shánění nových partnerů
31.3 v 09:29
S chutí se přidám k nářkům, že v Brně nic není... Nápad s knihkupectvím Barvič & Novotný podle mě stojí za zvážení, pak mě napadá Café Práh http://cafeprah.cz/ - tam by to mohlo klapnout. Hm? :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 689
26.3 v 03:24
No, ono to opravdu bohužel není tak jednoduché, můžu potvrdit a navíc ten problém ohledně dostupnosti je obecně problém všech měst kromě Prahy, jsme si vědomí toho že mimo Prahu toho moc neni - opět mam jako Brňák vlastní zkušenost :D (teeth emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
25.3 v 22:20
ps: nikdo ti nebrání partnera sehnat:) (smile emoticon)
Moderátor
banánů: 1425
25.3 v 10:29
Zdravím, uvítala bych více možností na výběr v Olomouci, právě jsem si objednala lístky do Tramtárie, dále by mohlo být fajn zajít i do Cafe 89 (možnost volných vstupů je zatím jen v Praze), na manikúru, pizzu.... :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 239
4.3 v 22:55
Jasně, já vim, ale on totiž problém je že v dnešní ekonomické situaci prostě nechce spolupracovat skoro nikdo a vyřešit to víc reklamama tady zas nebude plno lidí spokojených... je to těžký... ale neboj budem se snažit hledat a jednat dál :) (smile emoticon)
4.3 v 21:58
Jasně, to už bylo spíš na pobavení. Pochybuju že by zrovna DPMB chtěl něco takovýho darovat, jen jsem nahodil možnost, nad kterou by se aspoň mohlo dat trochu uvažovat :-) (smile emoticon) nb spíš možnosti :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1151
4.3 v 21:42
Neboj, já sám sem z Brna takže naprosto souhlasim s tou omezenou nabídkou a budeme se do budoucna snažit něco dalšího najít... ale upřimně co se těch šalinkaret týče... jestli tam vyjednáš slevu tak seš bůh :D (teeth emoticon)
4.3 v 21:15
Jak už tu psal někdo, v Brně je toho fakt málo - co takhle zkusit domluvit třeba volné vstupy na nějaké akce (Brno Party University jich nabízí celou řadu), nebo třeba lístky do MdB. Kaváren, i čistě studentských, je tu taky dost. Nebo se zkusit domluvit s knihkupectvím (Barvič a Novotný nb Dobrovský), ti často podporují všelijaké studentské akce a slevy (třeba by pak nešla uplatnit sleva na ISIC ale zase furt lepší něco jak nic). A nebo, což už by byla teda pecka, šalinkarty z DPMB :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 1151
1.2 v 13:19
Chcelo by to nieco v Ostrave a okoli ..:) (smile emoticon) Nejake solarko, poukazku do dakeho klubu, kaviarne , cajovne, kino , fitko ... trebars aj do Zoo v Ove ;D :) (smile emoticon))
Studentský účet
banánů: 493
17.12 2011
Abych řekl pravdu, sem zklamán, na co budu sbírat banány, když stejně je můžu vyměnit za velký prd. V Plzni je velký kulový, a pro ostatní studenty? Tak zase nejsme charita, aby sem se s tim skenoval zbytečně. Fakt pláču.
Studentský účet
banánů: 171
16.12 2011
Souhlasím s tím, že v Brně je využití banánů naprosto nedostatečné. Navíc, když už se člověk snaží něco najít a spolupracovat, bylo by fajn a motivující, kdyby mu aspoň někdo "zhora" odepsal na maily. Toliko ode mě.
Studentský účet
banánů: 2094
8.12 2011
Souhlas že v Brně neni absolutně nic.... ale spíš teda domlouvat firmy, který jsou po celý ČR. Je paradox, že firem s působností pouze v Praze zas neni tolik a jsou to zrovna ty, který jsou nejvíc v nabídkách - viz restaurace, Star Bucks, apod. Dřív třeba byl Intel, ta nabídka tam dokonce pořád je, ale je tam uvedeno, že už to skončilo....
8.12 2011
Sám za sebe můžu říct, že jsem zde taky jeden čas sháněl sponzory s poukázkama a nebyl to žádný med. Jsem z Ostravy a zkoušel jsem pro ni něco sehnat,po bombardování asi tak 100 firem,nebo jak to nazvat se mi povedl ujednat akorat paintbal,ktery stejne nikdo nevyuzil a lístky do Bezruče, ty taky nikdo nechtěl. Takže je hooodně těžké něco sehnat pro mimopražské. Chtělo by to v každém městě někoho z ekonomek,kdyz uz to studuji tak by meli mit vetsi predpoklad jenat s lidmi a tim nekoho ukecat...ale kdyz maji tyto veci zarizovat z Prahy jiní, tak to asi těžko někdy klapne...Takže třeba ancalime kdyz mas tolik napadu,domluv se s nekym kompetentnim z vedeni,a bez delat obchodniho zastupce primatu v Brně a domluv to ;-) (wink emoticon)Pak budes mit aspon za co vymenit banany. Ja ty svoje vymenil za 6 paintbalu-aspon
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
24.11 2011
Giuseppe:
Tohle není v mé kompetenci, takže ti na tohle neodpovim (ale napíšu dotyčnému aby to sem napsal jak to je, sám to přesně nevim). Co ale vim jistě je, že primát funguje zcela na dobrovolnické bázi. Třeba já nemám absolutně žádný zisk, vlastně tady kromě reklam není v ničem zisk a to málo co je se používá na webhosting, atd. Takže ono to neni jednoduchý kór v dnešní době a ekonomické situaci někoho přemluvit, aby ti sponzroval studentskej server, byť by to pro něj byla fajn reklama.
24.11 2011
Jachym: No ono těžko ty firmy budou něco nabízet, když jim nenabídnete žádnou smysluplnou nabídku, na kterou uslyší. Jen tak mimochodem co jim nabízíte Vy jako Primat.cz? (i) (lightbulb emoticon)
Moderátor
banánů: 804
23.11 2011
Jako Brňák s tebou souhlasím, bohužel ochota firem něco nabízet je čim dál menší.
25.10 2011
V pravdě mě teď nic nemotivuje shánět banány. Jsem sice dobroděj a občas nekomu pomůžu ráda i zdarma, ale nabídka dárků pro studenty z Brna je zoufalá. To máte v Brně tak málo akčních lidí? Tak mám svých téměř 500 banánů a nevím co s něma a to je naprd. Nebylo by lepší se místo hračiček s webovkami (které jsou teď mimochodem daleko méně uživatelsky příjemné a přehledné) soustředit spíše na hledání nových partnerů?
Napadá mě Rebio, Cinemacity, VegaLite, Tušla...
Vím, že se mi to hezky kecá, ale někdo na tom musí skutečně pracovat, ale necítím se ani dostatečně motivována stát se moderátorem.
Hezký den
Studentský účet
banánů: 439
15.9 2011
Zajímalo by mě, jak shánění partnerů funguje. Dostanete nějaký tip a zkusíte to nebo čekáte až se někdo nabídne? Nebo existuje nějaká spolupráce s lidmi, kteří daná místa na navrhují a pak zprostředkují komunikaci s webem?
Studentský účet
banánů: 646
28.7 2011
já čekala odpověd
Studentský účet
banánů: 56
27.7 2011
:-[ (bat emoticon)
Studentský účet
banánů: 717