Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Banány

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Banány
5.3 v 12:04
no jo, to by chtel kazdej, co nejvic bananu a poukazu bez prace :D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 318
18.12 2011
to je fakt bomba, když máte, co vkládat a ty banámy jsou podle mě v tomhle období hodně důležitý..2 dny jsem tu nebyla a zjistila, že jsem pozadu..musím máknout!
Studentský účet
banánů: 5109
17.12 2011
to je fakt.asi před měsícem jsem se pořádně vrhla na vkládání na primát a už mám 500 banánů( za měsíc!!) to jde ne?:) (smile emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) jen se trochu snažit:) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 705
4.1 2010
17.11.2009 11:58 janinka.sobotkova napsal(a):
Mě připadne, že je toho málo. S takovou se ty banány budou dlouho sbírat, než člověk bude mít dost na nějaký poukaz.

Na získávání banánů je nejlepší vkládat vlastní zápisky z přednášek, protokoly a podobně. Banánů je za to dost a především se jedná o velmi vítanou pomoc ostatním studentům (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 2094
17.11 2009
Mě připadne, že je toho málo. S takovou se ty banány budou dlouho sbírat, než člověk bude mít dost na nějaký poukaz.
Účet středoškoláka
banánů: 43
Re: banány
22.9 2009
Po spusteni noveho fora nedostavam banany za prispevky na foru.. zajimalo by mne jestli to bylo v planu ci ne.

22.09.2009 21:15 kitli napsal(a):
* za ukládání materiálů – 5 banánů (po schválení materiálů moderátorem fakulty).
* za návštěvu svého účtu na serveru/přihlášení do systému www.primat.cz – 1 banán/den.
* libovolný počet banánů můžeš získat za uložený materiál od ostatních vděčných uživatelů!!!!

* Nejvíce banánů můžeš dostat od vděčných uživatelů, kteří si stáhnou tvůj materiál, přečtou tvoje rady, reference a jiné informace. Každý uživatel má možnost přispět autorovi svými banány.

* za objektivně napsanou referenci na učitele nebo na předmět – 3 banány
* za příspěvky na fórech – 1 banán/příspěvek. Maximálně však 5 banánů denně.
* pokud přivedeš nového uživatele, dostaneš jednorázově 10 banánů. Přivedený uživatel musí mít kompletně aktivovaný účet (aktivované banány) a musí přijít na Primát.cz přes odkaz, který nalezneš ve svém nastavení účtu.

Studentský účet
banánů: 136
Re: banány
22.9 2009
* za ukládání materiálů – 5 banánů (po schválení materiálů moderátorem fakulty).
* za návštěvu svého účtu na serveru/přihlášení do systému www.primat.cz – 1 banán/den.
* libovolný počet banánů můžeš získat za uložený materiál od ostatních vděčných uživatelů!!!!

* Nejvíce banánů můžeš dostat od vděčných uživatelů, kteří si stáhnou tvůj materiál, přečtou tvoje rady, reference a jiné informace. Každý uživatel má možnost přispět autorovi svými banány.

* za objektivně napsanou referenci na učitele nebo na předmět – 3 banány
* za příspěvky na fórech – 1 banán/příspěvek. Maximálně však 5 banánů denně.
* pokud přivedeš nového uživatele, dostaneš jednorázově 10 banánů. Přivedený uživatel musí mít kompletně aktivovaný účet (aktivované banány) a musí přijít na Primát.cz přes odkaz, který nalezneš ve svém nastavení účtu.
Studentský účet
banánů: 6
banány
22.9 2009
za co všechno můžu sbírat banány?
Studentský účet
banánů: 36
celkem příspěvků: 8; stránka: 1