Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Užitečnost

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: Užitečnost
včera v 19:15
Myslim že už to bohužel neni v nabídce, nebylo to prodloužený. Pokud jsi už podal žádost a byly ti odečteny banány kontaktuj podporu.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
včera v 12:20
Hummer zmizel z dárků ;-( (cry emoticon) Co se stalo? Člověk tak pečlivě šetří :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 2685
25.1 v 00:43
Koukal sem na ty stránky Hummer Academy a jestli jsem to dobře pochopil, tak k zapujčení jízdy je jen H2 a ten H1 a Humvee je jen že jedeš na korbě a řídí to ten instruktor, tak to tam aspoň vyznělo, ale 100% to neni, možná kdyby to potvrdil někdo kdo to vyzkoušel.
9.1 v 20:49
Chtěl bych se zeptat jestli je poukaz něják časově omezen? Nebo na termínu využití poukazu se mužu domluvit s hummer centrum.
Studentský účet
banánů: -1944
9.1 v 12:01
chybi mi jeste par bananu a pak do toho pujdu taky... nabizi se tady ale poukaz na hummer H2 nebo Humvee?
Studentský účet
banánů: 2913
12.12 2011
aspoň jsou originální s takovou nabídkou :) (smile emoticon) a banány máš v podstatě zadarmo, takže nemůže být řeč o placení :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1203
8.12 2011
Pokud jsem dobře viděl, tak už jeden primáťák dal své body za 2 vouchery,a kdyby to bylo tady v Ostravě tak taky vyměňuju...
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
7.12 2011
Mít na to body, tak do toho jdu 8-) (shade emoticon) Kdo by si nechtěl zkusit zadara adrenalinovou jízdu?
Studentský účet
banánů: 4973
7.12 2011
Jsou sice takové adrenalinové zážitky populární, ale je taky velký rozdíl mezi líbí se mi to a jsem ochotný za to zaplatit. (i) (lightbulb emoticon)
Moderátor
banánů: 804
5.12 2011
Já nevidim důvod proč by nebyl, vypadá to zajimavě a adrenalinové zážitky jsou stále populárnější.
5.12 2011
Já nevidim důvod proč by nebyl, vypadá to zajimavě a adrenalinové zážitky jsou stále populárnější.
Užitečnost
5.12 2011
Myslíte si, že to někdo vyzkouší? Dle mého o to nebude zájem.
Moderátor
banánů: 804
celkem příspěvků: 12; stránka: 1