Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Předání a použití poukázek

celkem příspěvků: 10; stránka: 1
Re: Předání a použití poukázek
6.12 2010
Zrušte možnost objednat si dárek Guarany - když už to tedy dle Vás není možné - člověka tím matete ;) (wink emoticon):) (smile emoticon). Objednávala jsem před dvěma týdny, už od dvou lidí mi přišlo z primat týmu, že s nimi už nespolupracujete ...
Studentský účet
banánů: 739
4.11 2010
Jn jedno balení je zbytečné si pořizovat podle mně hlavně me zaraží posání poštou od 5 kusu když muž u měsične požádat maximálne o dvakrát o vymenu za banany tzn že mužu požadat maximálne o dve balení za mesíc
Studentský účet
banánů: -1944
3.11 2010
29.10.2010 21:07 Hagen napsal(a):
Po dohodě s partnerem jsme změnili nabídku Guaranaplus.cz. Jedno balení guarany s 15 tabletami nyní můžete získat za 100 banánů. Osobní převzetí od 1 balení, zaslání balení poštou je možné až od 5 kusů (tzn. za 500 banánů). Poštovné se samozřejmě neplatí ;-) (wink emoticon)

Takže balení 150 ks již nebude možné objednat? To je dost velká škoda... Obecně, mám pocit, že "kurzy" banánů vůči poukázkám se dost nepříjemně mění poslední dobou...
Studentský účet
banánů: 2094
29.10 2010
Po dohodě s partnerem jsme změnili nabídku Guaranaplus.cz. Jedno balení guarany s 15 tabletami nyní můžete získat za 100 banánů. Osobní převzetí od 1 balení, zaslání balení poštou je možné až od 5 kusů (tzn. za 500 banánů). Poštovné se samozřejmě neplatí ;-) (wink emoticon)
Administrátor
banánů: 643
17.6 2010
Děkuji za odpověď. :) (smile emoticon)
Mám s guaranou jako takovou jen dobré zkušenosti, tak mám v plánu si ji tak či tak objednat.
Studentský účet
banánů: 997
17.6 2010
16.06.2010 22:35 Livlu3 napsal(a):
Platí se prosím poštovné a balné nebo ne? :) (smile emoticon)

Neplatí, pokud můžu soudit dle předchozích zkušeností:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
16.6 2010
Platí se prosím poštovné a balné nebo ne? :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 997
7.2 2010
Předání proběhlo bez problému. Děkuju..
Moderátor - uchazeč
banánů: 5718
17.1 2010
Během pár dní přišel poštou balíček:) (smile emoticon). Dodání proběhlo v pohodě. Dík.
Studentský účet
banánů: 411
Předání a použití poukázek
4.1 2010
Napiš své jméno a příjmení, nick na Primátu, počet balení, adresu pro doručení a kontakt (telefon, icq email) na podpora@primat.cz. Objednat si můžeš maximálně dvě balení za měsíc.
Administrátor
banánů: 643
celkem příspěvků: 10; stránka: 1