Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Předání a použití poukázek

celkem příspěvků: 19; stránka: 1
Re: Předání a použití poukázek
4.4 v 08:38
03.04.2012 22:21 luci297 napsal(a):
03.04.2012 21:16 jave napsal(a):
Tak mě se admin neozval vůbec, ale poukázka přišla do tří (3!!) dnů (Y) (thumbs_up emoticon) :-) (smile emoticon)

A kdy jsi tu kartu objednával?

už v únoru, tak možná tím to je
Studentský účet
banánů: 588
3.4 v 22:24
Giuseppe:
Děkuji za ten odkaz, já jsem jen citovala to, co mi napsal admin, který to dostal na starost. Docela by mi zajímalo vyjádření někoho, kdo se tím zabývá.
Studentský účet
banánů: 558
3.4 v 22:21
03.04.2012 21:16 jave napsal(a):
Tak mě se admin neozval vůbec, ale poukázka přišla do tří (3!!) dnů (Y) (thumbs_up emoticon) :-) (smile emoticon)

A kdy jsi tu kartu objednával?
Studentský účet
3.4 v 21:16
Studentský účet
banánů: 588
3.4 v 13:37
luci297:
Koukni zde: http://www.facebook.com/crosscafe
přečti si můj příspěvek (petr wojnar) a uvidíš i odpověď CrossCafe, kterou napsali v pondělí.
Tady je přepis dotazu a následné reakce CrossCafe:
Petr Wojnar: Dobrý den, můžet mi prosím napsat, proč jste ukončili spolupráci s Primát.cz , a zda případně nechcete své stanovisko změnit?

CrossCafe Dobrý den Petře. Bohužel nevím, com Vás přimělo se domnívat, že byla spolupráce s Primát.cz ukončena. Tato spolupráce trvá a Vy si stále můžete nasbírané "banány" měnit za nabité CrossCard.
Moderátor
banánů: 804
2.4 v 09:32
02.04.2012 09:26 Giuseppe napsal(a):
luci297: Odpověděli mi na FB stránkách CrossCafé, že spolupráce nebyla ukončena, takže nevím, kdo z podpory ti napsal, ale partnerství by mělo normálně pokračovat. (Y) (thumbs_up emoticon)

Přišel mi tento mail: Koukam, ze byla ukoncena spoluprace. Asi proto tobe dlouho nikdo
nereagoval. Zkusim jim napsat a domluvit se na pokracovani. Hned pote ti
dam vedet. Pokud bys mela zajem o neco jineho, nevahej udelat objednavku.
Dekuji a preji hezky den!
ADmin
A pak následoval další s tím, že poukázky nejsou, ale zkusí se domluvit s Crossem. Pokud by to klaplo, byly poukázky do týdne. To bylo akorát před měsícem.
Studentský účet
2.4 v 09:26
luci297: Odpověděli mi na FB stránkách CrossCafé, že spolupráce nebyla ukončena, takže nevím, kdo z podpory ti napsal, ale partnerství by mělo normálně pokračovat. (Y) (thumbs_up emoticon)
Moderátor
8.3 v 10:21
No to by byla hrozná škoda, kdyby se ukončila spolupráce. O poukazy byl velký zájem.
Moderátor
8.3 v 09:11
Ahoj, já jsem se snažila si kartu objednat ještě v době, kdy byla ta možnost. Po cca týdnu se mi vrátily banány, tak jsem se informovala a podpora primátu mi napsala, že byla ukončena spolupráce, ale budou je kontaktovat, jestli v ní chtějí pokračovat.
Studentský účet
8.3 v 08:15
Ahoj rád bych objednal poukázku do crosscafe, ale bohužel se mi neukazuje odkaz pro objednání jako u dalších akcí. Může být problém v tom, že už jsem jednu kartu objednával?
Studentský účet
banánů: 456
29.2 v 17:33
Díky moc, tak snad se brzy dočkám :) (smile emoticon)
Studentský účet
29.2 v 14:33
Taky mi to napsalo podobnou věc, admin se mi neozval vůbec, ale karta přišla cca. do 2 týdnů.
Studentský účet
banánů: 1545
29.2 v 07:42
Ahoj, z kraje minulého týdne jsem objednávala poukázku do CrossCafe. Napsalo mi to hlášku, že se mi (mám dojem že admin) ozve, stále se tam nestalo. Přitom banány mi byly strženy ihned. Nevíte, jak dlouho to tak může trvat?
Studentský účet
26.2 v 09:27
díky moc. potom ma , prosim ta, informuj
Studentský účet
banánů: 493
26.2 v 03:22
OK, budu to urgovat u admina co to má na starosti.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
25.2 v 23:07
to som spravila a od vtedy som sa nedockala uz odpovede. :P (tongue emoticon) .. tak by ma velmi zaujimalo co je s tym :P (tongue emoticon)
Studentský účet
25.2 v 22:53
Napiš přímo adminovi který ti to napsal.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
25.2 v 15:48
Chcela by som vedieť ako je možné, že mi ešte neprisli poukážky, ktoré som si objednávala jednu začiatkom února a druhú v polovici února ?? !!!!! avšak ma admin ubezpečoval, že mi prídu za týždeň, no nestalo sa tak !!!
Studentský účet
Předání a použití poukázek
5.1 v 13:43
Předání probíhá buď osobně (v Praze) nebo pomocí České pošty. Partner poskytuje poukázky v hodnotě 300 Kč za 500 banánů. Poukázku použijete při placení útraty v jedné z poboček. Platnost poukázek je časově neomezená.

Pro výměnu těchto poukázek napiš tvé jméno a příjmení, nick, studovanou školu a fakultu, telefon, FB, icq (nebo skype), adresu pro doručení a počet požadovaných poukázek na email podpora@primat.cz.
Administrátor
banánů: 643
celkem příspěvků: 19; stránka: 1