Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Hodnocení partnera

celkem příspěvků: 13; stránka: 1
Re: Hodnocení partnera
7.5 v 09:19
Mám moc ráda jejich kavárnu a prostředí tam. Kafe není nijak extra, ale ice coffee nebo čokoláda úžasná. Dorty taky. Největší mínus u mě mají za hnusnou šlehačku ze spreje
Studentský účet
banánů: 82
18.4 v 22:44
Tomuto partnerovi dávám palec nahoru (Y) (thumbs_up emoticon) ! Super kavárna s příjemnou obsluhou a širokou nabídkou káv a zákusků. Mohu jen doporučit ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 87
26.2 v 09:10
24.02.2012 21:27 textar1 napsal(a):
04.02.2012 13:23 sička napsal(a):
CrossCafé je v klidu, jen ty ceny..ty ceny:/

A kolik tam co tak přibližně stojí? Na stránkách ceník nemají, zajímalo by mě, kolik si tam toho za ty 300 tak můžu dát, přibližně.

Cena se tam pohybuje kolem 35 Kč.
Studentský účet
banánů: 753
24.2 v 21:27
04.02.2012 13:23 sička napsal(a):

A kolik tam co tak přibližně stojí? Na stránkách ceník nemají, zajímalo by mě, kolik si tam toho za ty 300 tak můžu dát, přibližně.
Studentský účet
banánů: 8000
20.2 v 19:14
já jsem netvrdila, že je dražší než Starbucks...ale jen tak obecně mi přijde neštastný, kolik je za normoš kafe člověk schopný dát. Já osobně se považuju za kafomana a jsem ochotná za kvalitu zaplatit...ale ne za to, že je to cool, když držim kelímek z Cross nebo Starbucku.(beztak to je jejich zrnkový kafe, co jim projde presovačema je naprosto běžná kvalita, možná někde i podprůměrná kvalita). Nejlepší je stejně Lavazza:) (smile emoticon)) A za kolik? Kolem éčka máte espresso v té nejkvalitnější podobě! A ta chuť...
Moderátor - uchazeč
banánů: 299
20.2 v 18:54
CrossCafe se poměrně dost rozmáhá, má zase nějaké další pobočky v Praze. Je výhodnější si vyměnit banány od něj než od Starbucks, protože od CrossCafe je poukazka ve výši 300 Kč za 500 banánů a Starbucks má 200 Kč za 400 banánů. Navíc CrossCafe je taky levnější, takže pro mne je jasná volba CrossCafe.
Moderátor
banánů: 804
9.2 v 11:12
Náhodou CrossCafe je levnější než Starbucks. Samozřejmě ty ceny jsou někdy jinde než v tuctových kavárnách.
Moderátor
4.2 v 13:23
Moderátor - uchazeč
banánů: 299
4.2 v 09:30
Tak mám objednáno a ted se můžu už jen těšit <3 (love emoticon)
Studentský účet
banánů: 418
10.1 v 20:50
Super, koukám, že Primát se rozjel.
Moderátor
10.1 v 19:46
05.01.2012 13:44 Hagen napsal(a):
Měl už někdo kávu nebo horkou čokoládu v CrossCafé? Jak vám chutná a jak hodnotíte prostředí kaváren?

Crosscafé mohu jen a jen vřele doporučit, nápoje tam mají chutné, zákusky dobré, servírky příjemné a atmosféru velice pohodovou.
Studentský účet
banánů: 1764
10.1 v 17:08
Děkuju moc za kartu, přišla až nečekaně rychle, hned druhý den. Sice do CrossCafé poslední dobou už moc nechodím, spíš do Kačaby, ta mě vyhovuje víc prostředím, ale kafe v CrossCafé se hodí když si ho chci vzít na brigádu nebo do školy. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 753
Hodnocení partnera
5.1 v 13:44
Měl už někdo kávu nebo horkou čokoládu v CrossCafé? Jak vám chutná a jak hodnotíte prostředí kaváren?
Administrátor
banánů: 643
celkem příspěvků: 13; stránka: 1