Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Předání a použití poukázek

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Předání a použití poukázek
4.5 v 17:28
Kde je ta restaurace El Magico a jak to tam mají cenově? :) (smile emoticon) Jestli je to v Praze, tak je to dobré :) (smile emoticon) Zajet na výlet a jít na oběd :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5109
1.2 v 09:59
Můžeš je použít na cokoliv...
Administrátor
banánů: 643
1.2 v 08:56
Objednala jsem si poukazy do El Magica v celkové hodnotě 300 Kč. Ty dorazily poštou (chválím! žádné obštrukce, rychle, přímo až domu). Jsou to tři stokorunové stravenky, dva z nich mají zezadu navíc razítko, podpis a přípis "PIZZA". To znamená, že 200 Kč musím utratit za pizzy a zbytek libovolně?
Studentský účet
banánů: 685
31.1 v 23:01
Už jsem to smazal...

31.01.2012 22:39 AndyC napsal(a):
Takže Vstupenky už nejsou k mání? Nebo mám šanci si nějaké vyměnit? Proč je to uvedené mezi dárky, když si to stejně nemůžeme vybrat? Andy

Administrátor
31.1 v 22:39
Takže Vstupenky už nejsou k mání? Nebo mám šanci si nějaké vyměnit? Proč je to uvedené mezi dárky, když si to stejně nemůžeme vybrat? Andy
Studentský účet
banánů: 88
16.1 v 12:28
Banány jsem poslal zpátky. Prosím o zaslání nového emailu s objednávkou. Musím ale říct, že vstupenky do El Magica už nějakou dobu nevyměňujeme... teď už jsou to jenom vouchery na jídlo ;-) (wink emoticon)

15.01.2012 20:27 Mishulak napsal(a):
Dobrý den,
asi před 4 měsíci jsem si přes Primáta chtěla proměnit 20 banánů za 2 lístky do El magica. Byl mi poslán e-mail, že vše probíhá dobře, ale bylo mi strhnuto 100 banánů místo 20 a vstupenky jsem stále nedostala i přes připomínkový e-mail, který jsem posílala na začátku listopadu.
Žádám o napravení a vysvětlení chyby.
Mishulak

Administrátor
15.1 v 20:27
Dobrý den,
asi před 4 měsíci jsem si přes Primáta chtěla proměnit 20 banánů za 2 lístky do El magica. Byl mi poslán e-mail, že vše probíhá dobře, ale bylo mi strhnuto 100 banánů místo 20 a vstupenky jsem stále nedostala i přes připomínkový e-mail, který jsem posílala na začátku listopadu.
Žádám o napravení a vysvětlení chyby.
Mishulak
Studentský účet
banánů: 140
Předání a použití poukázek
3.10 2009 (naposledy upraveno 30.11 2009)
Předání probíhá osobně v Praze. Partner poskytuje volné VIP vstupenky s platností na jakoukoliv akci v klubu a poukázky na jídlo v hodnotě 50, 70 a 100 Kč. S poukázkou do klubu stačí příjít ke vstupu a budete automaticky vpuštěni dovnitř. Poukázky na jídlo stačí předložit po předložení účtenky.

Pro výměnu těchto poukázek napiš tvé jméno a příjmení, nick, studovanou školu a fakultu, telefon, icq (nebo skype), adresu pro doručení a počet požadovaných poukázek na email podpora@primat.cz.
Administrátor
celkem příspěvků: 8; stránka: 1