Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Předání a použití poukázek

celkem příspěvků: 35; stránka: 1 2
Re: Předání a použití poukázek
20.12 2011
Tj, sice trochu offtopic, ale zjistil jsem, že tam jsou jiná esa :) (smile emoticon).
Studentský účet
banánů: 1170
19.12 2011
správný přístup :) (smile emoticon) Navíc momentálně se můžeš sbíráním banánů zúčastnit vánoční soutěže o hodnotné ceny.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
19.12 2011
To je škoda. Já jsem doteď nesledoval, že bych mohl nějaké ty banány za něco utratit, navíc jsem jich moc neměl :) (smile emoticon). A teď zas tato překážka :) (smile emoticon). No neva, však ony neshnijou :D (teeth emoticon) a ono se dá spokojit i jen s tím, že ty materiály, které sem nahrajete, někomu pomůžou...
Studentský účet
banánů: 1170
12.10 2010
:-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 256
19.9 2010
;-( (cry emoticon)
Studentský účet
banánů: 445
13.9 2010
Budou někdy vstupenky ještě?
Studentský účet
banánů: 48
12.3 2010
To je mi líto. Jsem tu sice jako nováček, ale Cinestar mi přišel jako jediná volba, protože pokud vím tak nic jiného z nabídky v budějkách nemáme :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 28
11.3 2010
No nemeli zajem o dalsi spolupraci...a v nabidce uz neni ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
11.3 2010
Jaktože zrušili poukázky do Cinestaru? V nabídce stále jsou ne?
Moderátor - uchazeč
banánů: 1472
4.3 2010
04.03.2010 13:10 soadgirl napsal(a):
skoda ze su listky do cinestaru uz zrusene ;-( (cry emoticon) týmto pádom uz v Ostrave nic poriadne nie je

v Ostravě je nově Paintball, jako náhrada za CineStar ;-) (wink emoticon)

a jestli bys nějakého partnera ráda viděla na Primátu, napiš na podpora@primat.cz
Administrátor
banánů: 643
4.3 2010
skoda ze su listky do cinestaru uz zrusene ;-( (cry emoticon) týmto pádom uz v Ostrave nic poriadne nie je
Studentský účet
banánů: 4039
2.2 2010
01.02.2010 15:12 polly.90 napsal(a):
nejdriv to trojnasobne zdrazi a pak to nikdo nechce, tak to stahnou z nabidky...tak to vidim ja:-D (teeth emoticon)

Kdyby to bylo tím, mohli bychom si pískat... Bohužel se s námi partner nedohodl na další spolupráci. Ale o dalších možnostech jednáme!

Btw. neméně zajímavý partner v Ově je restaurace U Peciválů. Zkus se na něj podívat ;-) (wink emoticon)
Administrátor
banánů: 643
1.2 2010
01.02.2010 15:14 polly.90 napsal(a):
no nic, ja uz tady neuploaduju nikdy nic... listky do Cinestaru byly to jedine rozumne, za co banany vymenit (pokud ziju v Ostrave)... bylo by fajn, kdybyste to obnovili, nebo nasli nejakeho rovnatelne atraktivniho sponzora... co takhle nejake pernamenty do fitka, na bazen a tak, co?:-) (smile emoticon)

Už jsem oslovil pár těchto institucí,zatím však bezvýsledně...ale až mi skončí zkouškové tak se na to vrhnu..
Moderátor - uchazeč
1.2 2010
no nic, ja uz tady neuploaduju nikdy nic... listky do Cinestaru byly to jedine rozumne, za co banany vymenit (pokud ziju v Ostrave)... bylo by fajn, kdybyste to obnovili, nebo nasli nejakeho rovnatelne atraktivniho sponzora... co takhle nejake pernamenty do fitka, na bazen a tak, co?:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 273
1.2 2010
nejdriv to trojnasobne zdrazi a pak to nikdo nechce, tak to stahnou z nabidky...tak to vidim ja:-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 273
31.1 2010
jono ale nevim proc je to za 2x vice bananu
Studentský účet
banánů: 1901
31.1 2010 (naposledy upraveno 31.1 2010)
[/cite] lidi buďte rádi že si ten lístek můžete za banány vyměnit aspoň občas, kde jinde byste hledali takovýho druhýho PRIMÁTA , na kterym by vám někdo vyměňoval poukázky dá se říct za nic :-) (smile emoticon)
;-) (wink emoticon) myslim, že bysme mu měli všichni děkovat (Y) (thumbs_up emoticon) [/cite]

Přesně tak - lepší něco než nic, ne? ;-) (wink emoticon)
[/cite]
Jenze se zda ze nebude nic.. ;-( (cry emoticon)
Moderátor - uchazeč
31.1 2010
19.12.2009 23:21 maradika napsal(a):
19.12.2009 11:08 Peddi napsal(a):
30.11.2009 00:17 4GOD napsal(a):
28.09.2009 23:00 polly.90 napsal(a):
Proc to? Tss,hlavne ze do Palace to je porad za stejny pocet - to je diskriminace Ostravaku tohleto:-D (teeth emoticon)

To fakt do Palace je to za 100? Jednoznačne diskriminácia Ostrávakov, no nehnevajte sa....300 je fakt moc aspon na 200 to znížte, dokým nahrabem 300 bodov to nemám chuť tu niečo uploadovať...

Asi tak nějak - taky nemám chuť něco uploadovat - než nasbírám 300 banánů, tak pomalu dostuduju. Který šolva se zasloužil o trojnásobné zdražení banánů na Cinestar má dost. Palace zůstalo stejné, protože je trapné a nikdo tam tehdy moc nechodil dokud to bylo o 50% dražší než Cinestar (150 x 100), tak aby tam alespoň někdo chodil, tak to obrátili a teď je Palace o 50% levnější (150 x 300).
;-( (cry emoticon)

lidi buďte rádi že si ten lístek můžete za banány vyměnit aspoň občas, kde jinde byste hledali takovýho druhýho PRIMÁTA , na kterym by vám někdo vyměňoval poukázky dá se říct za nic :-) (smile emoticon)
;-) (wink emoticon) myslim, že bysme mu měli všichni děkovat (Y) (thumbs_up emoticon)

Přesně tak - lepší něco než nic, ne? ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 264
31.1 2010
Listky do cinestaru uz nebudou???Ze nejsou v nabidce darku? :-O (omg emoticon)
Moderátor - uchazeč
25.1 2010
co si mysli o sobe :/
Studentský účet
banánů: -11
celkem příspěvků: 35; stránka: 1 2