Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Kde je v partnerech cinestar ?

celkem příspěvků: 16; stránka: 1
Re: Kde je v partnerech cinestar ?
5.6 2011
05.06.2011 09:48 Áloí napsal(a):
06.06.2010 07:43 verdy napsal(a):
taky bych ráda zašla do kina, ale slimacek77 má pravdu, neděláme to přeci jen kvůli banánům... já jsem teda ráda, že nemusím schánět některé materiály (at uz prednasky nebo varianty zk) po lidech nebo sahodlouze na netu....takhle to mam roztrideny a najdu to hned...to je ta nejlepsi odmena,ne?

Někdo materiály najde, někdo ne. Já jsem jich například z těch, co bych bývala potřebovala, naprostou většinu nahrála sama, nebo je získala jinde. Je mi jasné, že vyjednávání s partnery musí být časově náročné atp., ale v Brně už se teď leda přihlásím do Pokerové ligy.
:-( (sad emoticon)

Jo no, je to slabe, uz se temer zadni partneri nepridavaji,ale co uz, ja jsem rad ze je kde sehnat veci do skoly :-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
5.6 2011 (naposledy upraveno 5.6 2011)
taky bych ráda zašla do kina, ale slimacek77 má pravdu, neděláme to přeci jen kvůli banánům... já jsem teda ráda, že nemusím schánět některé materiály (at uz prednasky nebo varianty zk) po lidech nebo sahodlouze na netu....takhle to mam roztrideny a najdu to hned...to je ta nejlepsi odmena,ne?

Někdo materiály najde, někdo ne. Já jsem jich například z těch, co bych bývala potřebovala, naprostou většinu nahrála sama, nebo je získala jinde. Je mi jasné, že vyjednávání s partnery musí být časově náročné atp., ale v Brně už se teď leda přihlásím do Pokerové ligy.
:-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 2685
1.6 2011

Svatá pravda, ale odměny za banány jsou značně motivující

(Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 117
13.9 2010
Škoda, že tu není, vstupenky byly super, ale nevadí.
Studentský účet
banánů: 48
6.6 2010

tak s tím se nedá než souhlasit ;-) (wink emoticon) nejdůležitější je, že se člověk podělí o materiály a na oplátku zase získá to, co sám potřebuje...
Studentský účet
banánů: 264
6.6 2010
Studentský účet
banánů: 1228
17.5 2010
Tak snad zas to nedelame jen kvuli bananu ne?To je prece takovy bonus ty banany.A kdyz nekdo neni spokojen,tak muze samozrejme navrhnout partnera k zapojeni,tim lip.Tak klidne na podporu napis koho mame oslovit at si taky spokojena ;-) (wink emoticon) ale ver ze v dnesni dobe je tezke nekoho sehnat,vsichni hledi jen na penize...
Moderátor - uchazeč
16.5 2010
Kam se poděli všichni kvalitní sponzoři? Jsem studentka z Českých Budějovic a pro mě tu není nabízeno nic zajímavého. Protože pro naše město tu nic nabízeného není. Vím, že dříve se daly vyměnit banány za oblečení. Teď už nic takového není. Ani do kina už nemůžeme :-( (sad emoticon)
Celkově úroveň tohoto portálu tak upadla. (N) (thumbs_down emoticon) (N) (thumbs_down emoticon) (N) (thumbs_down emoticon)
Už mě nemotivuje ukládat další dokumenty... 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 1665
14.4 2010
přesně tak... přímo mi řekli, že už nás nepotřebují! není to tím, že bychom jim nabízeli málo :-( (sad emoticon)
Administrátor
banánů: 643
11.4 2010
(N) (thumbs_down emoticon) (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 230
11.4 2010
jsem se tesila, jak si nasetrim banany na listky do cinestar :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 230
10.4 2010
škoda :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: -113
19.3 2010
Jak se to veme no...ti asi zviditelnit uz nepotrebuji..
Moderátor - uchazeč
19.3 2010
No spolupráci, spíš sponzoring, protože Primat jim asi nic moc nenabíd. Njn...
Moderátor - uchazeč
banánů: 1191
18.3 2010
Už bylo řečeno, že neměli zájem o spolupráci...
Moderátor - uchazeč
Kde je v partnerech cinestar ?
18.3 2010
Kam zmizel z partnerů Cinestar ? To už s ním Primat nemá žádnou spojitost nebo se opět nepohod ?
Moderátor - uchazeč
banánů: 1191
celkem příspěvků: 16; stránka: 1