Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Hodnocení partnera

celkem příspěvků: 35; stránka: 1 2
Re: Hodnocení partnera
24.11 2011
Do kina bych nikdy nešel sám. Když jdu, beru to spíš jako "společenskou událost" nebo zpestření a ty peníze to sice stojí, ale zas ono jít místo toho třeba někam posedět vyjde podobně. Jinak souhlas, že pokud bych šel jen proto vidět nějakej film, tak to vyřešim online....
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
24.10 2011
No nevím jak Vy, ale já po zkušenosti před několika lety z jednoho pražského Cinestaru filmy sleduji na PC. Nějak nemusím, když se pubertální holky smějí každé kravině a nemám rád, když někdo pije pití z těch slámek, že to jde nahlas slyšet.
Moderátor
banánů: 804
8.2 2011
kdyby ty multikina neměly aspoň tak podobný názvy... :-[ (bat emoticon)
Studentský účet
banánů: 1555
8.2 2011
Nějakej vometák zmáčkne tlačítko a někteří ještě žasnou jak je to super, skoro žádná práce a maj z toho spoustu peněz. To je lepší jít do divadla, tam je skutečné, žívé umění hercí, si myslim. Musim ale říct že tam občas taky zajdu. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 44
16.11 2010
Lidi kino je dnes už jen pro atmosféru. Filmy které dávají jako premiéru, tak většinou do týdne můžete stáhnout. Tak kvůli novinkám se nevyplatí jít do kina. Ale atmosféra je tam skvělá
Studentský účet
banánů: 182
4.9 2010
V Olomouci je super Cinestar (Y) (thumbs_up emoticon) Příjemní uvaděči, pěkné kinosály, prostě pohoda :-) (smile emoticon) A navíc si pak můžeme výhodně nakoupit v Globusu ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 445
26.6 2010 (naposledy upraveno 26.6 2010)
22.06.2010 20:34 slimacek77 napsal(a):
myslim ze uz si v cinestaru nevyberes,uz nejaky ten pulrok neni v nabidce a zrejme dlouho nebude.Budes si muset vybrat jiny darek ;-) (wink emoticon)

A nevíš náhodou proč to tak je? Je to tím, že to nebylo pro jednu stranu výhodné nebo je v tom něco jiného? Jestli třeba Cinestar neusoudil, že si chce reklamu dělat jinde... Stejně ale byl jen omezený počet lístků. Ti, co mají kino jako drogu;-) (wink emoticon), tak po dobré ochutnávce by tam mohli začít chodit častěji za peníze a kino by na tom mohlo vydělat. Jedině že by si Cinestar našel ještě výhodnějšího podobného partnera. Určitě je škoda nedávat volňásky(ochutnávky), pokud není ani na premiéru úplně plno. Nejdříve se jim zdálo 150banánů zadara, což se dá pochopit, tak dali 300, ale ani to nic neřešilo. Já bych to udělal tak, že bych dal třeba 200, ale žádný uživatel by nemohl mít více jak 2 lístky(G) (present emoticon)(G) (present emoticon) za měsíc, aby nechodili pořád ti samí, tím by se reklama lépe šířila a spokojeny by byly obě strany. Teď je to pro Ostravu celkem bída, ten Cinestar to vedl ani VŠ liga u nás ještě není, slyšel jsem, že ji plánovali. Slibovali i beach volleyball, se mi zdá. Ale jinak dárky pro celou ČR jsou v klidu, když si vemeš, že to je jen tak pro nic za nic, tak co chtít. Nevím jak vaří U Peciválů... Sice jsem dostal poukázku(G) (present emoticon)(jen tak i bez banánů), ale stratil jsem peněženku minulý prosinec ;-( (cry emoticon), takže to nemůžu soudit z vlastní zkušenosti. Teď je asi pro mě nejatraktivnější Bar Peklo v Olomouci: pizza 1+ta druhá za 80 banánů, navíc Olomouc je krásné město. Takže by to mohl být fajn výlet s přítelkyní, o tom by se dalo uvažovat.
Studentský účet
banánů: 1626
22.6 2010
myslim ze uz si v cinestaru nevyberes,uz nejaky ten pulrok neni v nabidce a zrejme dlouho nebude.Budes si muset vybrat jiny darek ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
21.6 2010
Jak je to s poukázkami do kina - jak rychle je musím "utratit"? - nevím, jestli si hned vyberu z nabídky filmů:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2106
7.6 2010
V Plzni je to velmi z ruky. Nabídka filmů je ale trochu opožděná, ale aspoň mají sladký popcorn.
Studentský účet
banánů: 61
15.2 2010
nelibi se mi to bodování no
Studentský účet
banánů: -11
5.2 2010
mě se cinestar libí víc než cinema city, alespoň tady v Pardubkách, navíc tam maj dvojsedačky, což se nám s přítelem zamlouvá ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1228
25.1 2010
je to vuci palace nefer
Studentský účet
banánů: 11
20.1 2010
Jsem velmi spokojená. Jen škoda, že vstupenky poražily. Mohly by být levnější (za banány).
Studentský účet
banánů: 48
16.1 2010
nejlepší jsou v Cinestar 3D filmy :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 230
30.11 2009
15.09.2009 22:50 Hagen napsal(a):
Jak se vám líbí filmy a prostředí v multikinech CineStar?

som nadmieru spokojný. Lepšie kino nepoznám.Pohodlne sa tam sedí, príjemná atmosféra, dá sa tam najesť... :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 471
20.11 2009
Presne tak skoda ze to jeste neni i na 3D,ted davaji hodne filmu takhle.Ale zase nas nuti setrit ty oci,bo to je hruza jak me po tom stipaly...
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
17.11 2009
Je to tam krásné, škoda jen, že se akce nevztahuje i na 3D. To je lepší, ikdyž mě z toho hrozně bolí oči.
Účet středoškoláka
banánů: 43
8.11 2009
08.11.2009 17:42 Myšatko napsal(a):
a můžeme si vybrat na jaký film si zajdeme nebo je to vždycky na určity film?

Muzes si vybrat. Listky jsou omezene casove (Y) (thumbs_up emoticon)
Administrátor
banánů: 875
8.11 2009
a můžeme si vybrat na jaký film si zajdeme nebo je to vždycky na určity film?
Studentský účet
banánů: 469
celkem příspěvků: 35; stránka: 1 2