22.06.2010 20:34
slimacek77 napsal(a):
myslim ze uz si v cinestaru nevyberes,uz nejaky ten pulrok neni v nabidce a zrejme dlouho nebude.Budes si muset vybrat jiny darek
A nevíš náhodou proč to tak je? Je to tím, že to nebylo pro jednu stranu výhodné nebo je v tom něco jiného? Jestli třeba Cinestar neusoudil, že si chce reklamu dělat jinde... Stejně ale byl jen omezený počet lístků. Ti, co mají kino jako drogu

, tak po dobré ochutnávce by tam mohli začít chodit častěji za peníze a kino by na tom mohlo vydělat. Jedině že by si Cinestar našel ještě výhodnějšího podobného partnera. Určitě je škoda nedávat volňásky(ochutnávky), pokud není ani na premiéru úplně plno. Nejdříve se jim zdálo 150banánů zadara, což se dá pochopit, tak dali 300, ale ani to nic neřešilo. Já bych to udělal tak, že bych dal třeba 200, ale žádný uživatel by nemohl mít více jak 2 lístky

za měsíc, aby nechodili pořád ti samí, tím by se reklama lépe šířila a spokojeny by byly obě strany. Teď je to pro Ostravu celkem bída, ten Cinestar to vedl ani VŠ liga u nás ještě není, slyšel jsem, že ji plánovali. Slibovali i beach volleyball, se mi zdá. Ale jinak dárky pro celou ČR jsou v klidu, když si vemeš, že to je jen tak pro nic za nic, tak co chtít. Nevím jak vaří U Peciválů... Sice jsem dostal poukázku

(jen tak i bez banánů), ale stratil jsem peněženku minulý prosinec

, takže to nemůžu soudit z vlastní zkušenosti. Teď je asi pro mě nejatraktivnější Bar Peklo v Olomouci: pizza 1+ta druhá za 80 banánů, navíc Olomouc je krásné město. Takže by to mohl být fajn výlet s přítelkyní, o tom by se dalo uvažovat.