Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Španělsko

celkem příspěvků: 22; stránka: 1 2
Re: Španělsko
minulou neděli v 20:40
Ze Španělska bych rozhodně nejvíc doporučil podniknout Camino de Santiago (Svatojakubskou pouť). Nejen že poznáte celý krásný sever Španělska, ale navíc si odnesete zážitek na celý život a naučíte se věci okolo sebe vnímat trochu jinak...
Studentský účet
banánů: 53
11.5 v 11:13
31.01.2012 11:32 spinerka napsal(a):
Čauky, ve Španělsku jsme byli s přítelem předloni, Barcelona byla pěkná, pak jsme pokračovali vlakem na Costa Brava, zakotvili jsme v Calelle... Nebyla to špatná dovča, ale bylo tam hodně turistů a i místní k nám přistupovali hodně jako k těm, co se z nich posypou peníze... Ale sehnali jsme super hostel za poměrně slušnou cenu, moře bylo čisté a pláž v noci prázdná :-D (teeth emoticon) Akorát těch medúz kdyby tam bylo míň...

Ahoj, můžeš mi prosím napsat konkrétní tipy na levné ubytování přímo do Calelle. Díky
Studentský účet
banánů: 54
2.5 v 08:54
Lloret de Mar je bezpochybně jedno z nejkrásnějších míst v celém Španělsku a kámoška říkala, že i Katalánsko je moc krásné :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5109
25.4 v 18:15
doporučuju Loret de Mar, Barcelonu nebo jižní pobřeží ŠPANĚLSKA
Studentský účet
banánů: 0
31.1 v 11:32
Čauky, ve Španělsku jsme byli s přítelem předloni, Barcelona byla pěkná, pak jsme pokračovali vlakem na Costa Brava, zakotvili jsme v Calelle... Nebyla to špatná dovča, ale bylo tam hodně turistů a i místní k nám přistupovali hodně jako k těm, co se z nich posypou peníze... Ale sehnali jsme super hostel za poměrně slušnou cenu, moře bylo čisté a pláž v noci prázdná :-D (teeth emoticon) Akorát těch medúz kdyby tam bylo míň...
Studentský účet
banánů: 449
31.1 v 10:07
Nevíte někdo jaká je práce animátora ve Španělsku?? někdo nějaké zkušenosti?? :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
18.1 v 20:47
Byl sem jen v Madridu, ale bylo to tam fajn, jen fakt vedro :) (smile emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
11.1 v 22:03
Já jsme prošel sever Španělska pěšky z Francie (Svatojakubská pouť) a Španělsko mne naprosto uchvátilo. Překrásná země...
Studentský účet
banánů: 53
12.5 2010
Ze Španělska jsem toho taky moc nenavštívil. Vpodstatě jenom Barcelonu, která je pěkná a má dokonale vyřešenou dopravu. Potom jsem byl na Circuit de Catalunya, který je kousek od města a za 5 EUR (tím si nejsem stopro jistý) si člověk může prohlídnout tenhle okruh. Jinak odtamtud jsem byl ještě na skok v Pyrenejích (nádherné hory), Andoře a v Carcassonu - ten hrad je taky skvělý.
Studentský účet
banánů: 678
22.4 2010
Španělsko nic moc. Co se měst týče - byla jsem pouze v Barceloně a ta mě také příliš nenadchla, snad kromě muzea Joana Miró.
Studentský účet
banánů: 524
22.4 2010 (naposledy upraveno 22.4 2010)
12.12.2009 20:54 Smusmi napsal(a):
nebyla a ani nechci. Krome rodea tam nic zajímavýho není a nemají se ani čím chlubit a že by mě rodeo zajímalo, tak to teda vůbec. nelíbí se mi a netoužím po návštěvě :) (smile emoticon)

(N) (thumbs_down emoticon)

Asi myslíš koridu - býčí zápasy a ne rodeo, to je teda něco jinýho..
Moc bych do Španělska jela, snad se mi to jednou splní
:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1925
13.4 2010
Aj ja mám veľmi rada Španielsko, je tam super ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 41
12.4 2010
pro mě nejlepší zeme na světě:-) (smile emoticon) Lidi pohodáři, ochotní, to je sama fiesta siesta:-) (smile emoticon) Já skoro ani opálená nepřijela,protože se přes den spalo a v noci žilo:) (smile emoticon)
Byla jsem ve Španělsku měsíc a procestovali jsem stopem od Barcelony až po Granadu stopem. Skveleeee, BCN jednoznačně jednička, ale i Taragona, Valencia, Granada...miluju tu zemi. Letos jsme byli ještě na Kanárech a to je taky nádhera, Prostě Španělsko de puta madreeeeeeee
Studentský účet
banánů: 7
11.2 2010
a jaká bývá nápln práce, slyšela jsem o sběrech ovoce (pomeranče, jahody) a to mě zrovna teda neláká
Studentský účet
banánů: 1228
10.2 2010
Ibiza je taky super...doporučuji jít do španělska za prací...sice se těžko shání, ale jak již tady bylo zmíněno, španělé jsou pohodáři a taková je i práce :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
28.1 2010
Barcelona, Olympská riviera, Sevilla. Krása
Studentský účet
banánů: 668
13.12 2009
Španělsko je pěkné hlavně Pyreneje sou fakt úžasný, v Barceloně bacha dost se tam krade hlavně na nádražích a přenocovat na pláži taky nejde, autobusy jsou mnohem levnější než vlaky a jinak cenově to tam není zas tak hrozný a španělé jsou pohodáři.
Studentský účet
banánů: 77
13.12 2009
Barcela je fakt hodně dobrá...doporučuji:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 131
13.12 2009
Ahojda tak ja jsem se tam podivala:-) (smile emoticon)Navstivila jsem BArcelonu a pak vic na sever az k Pyrenejim.tam se mi teda moc libily takove klastery v horach asi 2500 m. n. m.. Takova divoka a kruta priroda:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 407
12.12 2009
nebyla a ani nechci. Krome rodea tam nic zajímavýho není a nemají se ani čím chlubit a že by mě rodeo zajímalo, tak to teda vůbec. nelíbí se mi a netoužím po návštěvě :) (smile emoticon)

(N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 173
celkem příspěvků: 22; stránka: 1 2