Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Krásný Řecko

celkem příspěvků: 49; stránka: 1 2 3
Re: Krásný Řecko
29.12 2011
Už je to dřív (rok 2007) co jsem tam byl a můžu Řecko určitě doporučit. Krásná příroda, čisté moře (Egejské). Doporučuji navštívit Athény (Panteon) a pohoří Olymp,... za zmínku stojí také Meteora, což jsou kláštery postavené na skalách vysoko nad tamějším terénem. Vhodné pro geografy a také historiky.
Studentský účet
banánů: 1038
22.12 2011
Předloni jsem byla na Krétě, sice je to skoro taková pustina, ale výlety jako do tý soutěsky Samarie byly úplně super.... Ani se mi nechtělo domů
Studentský účet
banánů: 637
14.12 2011
Já jsem byla letos na ostrově Zakynthos a můžu říct, že nic krásnějšího jsem v životě nezažila :) (smile emoticon) Byla jsem tam na dovče, půjčili jsme si skútr a celý ho projeli, jedním slovem náááádhera. Nikdy jsem neviděla tak nádhernou barvu moře jako tam na pláži Navagio a to jsem toho procestovala dost:) (smile emoticon) Takže vřele doporučuji, překrásná příroda, nádherné západy slunce, milí lidé, výborné jídlo, prostě pohádka :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3593
6.12 2011
Já jsem byla letos na Krétě a taky mě okouzlila. Je tam nádherné moře, krásná příroda a mňamkovní jídlo. Jediné, co se mi nelíbilo, že někteří řekové dávají přednost ve službách cizincům, především Němcům, ale to je asi všude 8-) (shade emoticon) Jinak sestra jela přes školu na praxi na dva měsíce do Řecka na pevninu jako animátorka a říkala, že žádná selanka to není. Sice pracovala v jedněch z těch megalomanských hotelů, ale prý nic moc :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 69
27.11 2011
Řecko mám velice ráda. Je to země mnoha kultur a zajímavých věcí. Do Řecka by se dle mého názoru měl zajet podívat každý. Třeba tzatziki, souvlaki a další různé pochutiny k této nádherné zemi prostě patří. Moře jako obrázek a ta hudba. Když si na to vzpomenu, hned mám lepší náladu. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5109
27.11 2011
:-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 2
27.11 2011
v recku jsemm byla nekolikrat,doporucuji vzit si repelent a hlavne se pripravit na pripadnou sracku,coz ve vetsine zemi ted je popularni :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
26.11 2011
Jo ale co se mi fakt líbilo byly kláštery Meteora, to doporučuju jako výlet.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
26.11 2011
V Řecku jsem byl v rámci Mořského koníka (pobyt od VZP pro alergiky :D (teeth emoticon)) 3x a vždycky ve městě Platamonas. Je to kousek od Olympu na východním pobřeží cca ve středu země. Pláže byly moc hezký, písečný, jen na mě prostě 34°C ve stínu..... stačilo :D (teeth emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
26.11 2011
Na Korfu je taky pěkně.. Je fajn si tam půjčit auto a trochu se projet po ostrově. My jsme tak procestovali severní část ostrova a můžu to jen doporučit..:) (smile emoticon) zejména pak na severozápadě se nacházjí nádherné skalnaté útesy.
Studentský účet
banánů: 3
13.11 2011
Pravda, taky jsem byla na Krétě, je to nádherný ostrov :-
Studentský účet
banánů: 8
1.11 2011
V Řecku jsem byla 2x a mám na to pěkné vzpomínky, Krétu a Athény mohu jen doporučit! :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 7
30.10 2011
Já jezdním do Sivoty, je to malá vesnička na severu Řecka, nedaleko od Ioaniny. Pro ty kteří nemusí čilý turistický ruch, je to, myslím, to pravé a navíc se dá najít i celkem dost levně.
Studentský účet
banánů: 13
15.10 2011
Rhodos je opravdu nádherný, noční uličky, posezení pod hradem. Jen napojení nové architektury Rhodosu ke staré a překrásné mě zklamalo. Prostě nové části Rhodosu je lepší se vyhnout ať si nepokazíte dojem. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 104
13.10 2011
..a rozhodně, oproti očekávání, za to neskutečně stojí historické centrum hlavního města (též Rhodos). Tamní uličky a opevnění...nikdy bych tomu nevěřil, že mi to tak učaruje. A k tomu ještě akvárium s veškerým mořským zoobohatstvím (které bohužel v moři při šnorchlování už téměř nenajdete díky nadměrnýmu lovu kvůli turistickým suvenýrům.. :-@ (angry emoticon))
Účet středoškoláka
banánů: -6
13.10 2011
Letos jsme si dali Rhodos. Trochu jsem se zprvu bál, aby tam nebylo jedinou možností "grilovat" se na pláži, ale naštěstí opak byl pravdou...s půjčeným autem jsme detailně projeli celou severní polovinu ostrova, a teda zejména vnitrozemí, kam se moc turistů nezatoulá, mi učarovalo!
Účet středoškoláka
banánů: -6
8.2 2010
24.10.2009 10:08 Rezna napsal(a):
Nejhezčí z řeckých ostrovů je asi Lefkas /Lefkada/. Má obrovskou výhodu v tom, že je k pevnině připojen pontonovým mostem, tudíž se můžete vydat i na pevninu. Ostrov dokáže uspokojit každého, jsou zde rušná letoviska s diskotékami (nic pro mne teda) a zároveň nádherná příroda. Vysoké hory, vodopády, jeskyně, krásné kostelíky, úžasné pláže. Důležité však je, půjčit si na to vše skůtr nebo auto. Vřele doporučuju.

Z Lefkady jsme letos přijeli úplně nadšení. Ideální místo na romantickou dovolenou (mimo hlavní sezonu) a pro milovníky krásných pláží. Chce to ale přečíst si pár diskuzí, aby si člověk vybral letovisko, které mu vyhovuje, a aby se nedivil, že k těm nej plážím musí dojet/dojít.
<3 (love emoticon)
Studentský účet
banánů: 206
27.1 2010
řecko je naprosto skvélé, byla jsem tam ¨5x a ani jednou jsem si nemohla stěžovat (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 1901
24.1 2010
ceny srovnatelné
Studentský účet
banánů: -11
24.1 2010
kréta byla super (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: -11
celkem příspěvků: 49; stránka: 1 2 3