Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Chorvatsko

celkem příspěvků: 67; stránka: 1 2 3 4
Re: Chorvatsko
19.3 v 06:31
podle toho, co myslis okoli... Zajet si treba na raft na Cetinu. Nebo osttovy Brac,Hvar atd... Nebo po ceste pokud jedes autem, tak sice daleko od Splitu, ale bez na Plitvicka jezera... Je toho tam moc... A 3 tydny?? Pokud nemyslis jen turistiku a bavi te i plavani a vyhrivani se na slunicku, tak doporucuju
Moderátor
banánů: 1425
18.3 v 11:38
deset dní v Chorvatsku na Tkonu bylo super :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -113
7.3 v 20:19
Těžko říct, 3 týdny mi ale opravdu přijde možná moc :D (teeth emoticon) Zas tak velký město to neni a navíc v tom horku stejně většinou člověk skončí na pláži...
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
7.3 v 11:14
Zajimalo by mne jestli je neco k videni ve Splitu a okoli... jestli ma cenu jet tam v lete na 3 tydny nebo jestli to uz po takove dobe bude nuda..co myslite?
Studentský účet
banánů: 318
2.1 v 14:25
Chorvatsko jsem navštěvovala nejvíc ze všech zemí kde jsem byla. Ale po minulém zážitku už nikdy víc. Chorvati se k nám chovali jako prominutím k póvlu. Na to že je milióny čechů každý rok živí.. to jsem nepochopila :( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 8
29.12 2011
Ahoj, byli jsme letos na Brači. Malé a hezké městečko stran hlavnímu turistickému ruchu. Když po minu dvě menší pláže je to podle mne ideální místo na dovolenou v chorvatsku. Zázemí jako pošta, obchody a restaurace je plně dostačující. Na zavěr zmíním trasu trajektu, která do Sumartinu vede z Makarske.
Studentský účet
banánů: 25
24.12 2011
tak do chorvatska ani zadarmo.Když si odpočinout, tak bez čechu s ponožkama v sandálech a igetitkama v ruce. Kdyžužít moře, tak vlny a ne hladinu jako na orliku.
Studentský účet
banánů: -13
24.12 2011
tak do chorvatska ani zadarmo.Když si odpočinout, tak bez čechu s ponožkama v sandálech a igetitkama v ruce. Kdyžužít moře, tak vlny a ne hladinu jako na orliku.
Studentský účet
banánů: -13
22.12 2011
V Chorvatsku jsem byla 2x a jako malá a nic moc co si tak pamatuji, měli jsme kamennou pláž a nebylo to moc příjemný
Studentský účet
banánů: 637
2.12 2011
Na Chorvatsko mám příjemné vzpomínky. Moc se mi líbilo ve Splitu - dají se tam na tržišti parádně usmlovat ceny. Akorát povyk okolo toho, co si smíme brát s sebou do země je lehce iritující...
Studentský účet
banánů: 2103
17.10 2011
(Y) (thumbs_up emoticon) prvý krát tento rok pri mori, na ostrove Pag :) (smile emoticon) ak ste počuli, že je to chorvátska Ibiza a zdal sa vám ten prívlastok prehnaný, tak opak je pravdou... treba skúsiť :) (smile emoticon) a pláž Zrće je proste naj (*) (star emoticon) (*) (star emoticon) (*) (star emoticon) (*) (star emoticon) (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 51
15.10 2011
Zřejmě jak kde, v turistických letoviscích je to bída, hodně zničené, je zapotřebí vyjet lodí do míst kam se turisté příliš nedostanou. A to se pak hodně prodraží. :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 104
14.10 2011
Zajímalo by mě, zda po cca 10 letech, kdy jsem tam naposledy šnorchloval, jsou skalnaté pobřežní vody podobně bohaté na korálové živočichy, zejm. houby, sasanky, rournatce apod....?
Účet středoškoláka
banánů: -6
10.9 2011
Tak to je mně líto, ale i to stává, slovní hříčky jsou někdy .....Mně se stalo v jednom malebném místečku za Dubrovníkem, že paní domácí chtěla abych ji koupila "kačicu". No tak jsem v Dubrovníku koupila "kačicu" - ty prachy co stála.....,no a ona chtěla vlastně naběračku na polévku. A to jsem si myslela, že chorvatštině alespoň rozumím. Omyl. Krmili jsme se tři dny. :-) (smile emoticon) Kačenu jím výhradně v zimě a "kačicu" v Chorvatsku již zásadně nekupuji.
Studentský účet
7.9 2011 (naposledy upraveno 7.9 2011)
Chorvatsko dobrý. Jen když bude někdo něco blábolit a řekne "pak" tak to neznamená, že tam kam mu na mapě ukazujete jede pak ale že jede na ostrov Pag a stopovat zpátky z jednoho konce na druhej je ubíjející :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 31
13.8 2011
Během roku procestuji dvě až tři země a Chorvatsko ani letos nezklamalo.Třeba mám jen štěstí na krásná místa a super lidi. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
5.8 2011
:-@ (angry emoticon)
Studentský účet
banánů: 717
4.8 2011
Plitvá jezera, vodopády Krka,malebné pláže za Dubrovníkem. Výlet na ostrov Lokrun pro milovníky botanických zahrad. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
4.8 2011
Croatia, mohu doporučit milovníkům čistého a průzračného moře,turistům a horolezcům národní park Malá a Velká Paklanica,kanoistům a raftařům řeku Cetinu,kdo má rád pohled z kola-krásnou trasu na horu sv.Jure.Každý si může vybrat co má rád.Pozor kamínkové pláže,ale vůně borovic a moře to jistí.Ráda se tam vracím. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
2.8 2011
Asi je to na každém kdo co má rád...já osobně si nedokážu představit odjet někam na dovolenou vůbec a užít si klidu, při pomyšlení, že mám doma zvířata a že se může kdykoliv cokoliv stát...asi bych si to vážně neužila...
Studentský účet
banánů: 56
celkem příspěvků: 67; stránka: 1 2 3 4