Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Česká republika

celkem příspěvků: 36; stránka: 1 2
Re: Česká republika
4.1 v 15:00
Na posledním treku jsme si oblíbili Železné hory - krásná příroda a na podzim to bylo úžasné :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
24.12 2011
Já jsem si strašně oblíbila Žďárské vrchy - jezdíme tam druhým rokem s přítelem na pěší puťák s batohy a nemůžeme si to vynachválit:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 26
20.12 2011
Zkuste šumavu. v létě na kolech, v zimě na běžkách. Vřele doporučuju.
Studentský účet
banánů: -13
16.12 2011
Nádherná je Máchův kraj, strávila jsem zde spoustu času a už vím proč tuhle oblast Mácha tak miloval :) (smile emoticon) a také Morava, hlavně jih, miluju ty pole slunečnic a vinice :) (smile emoticon)Doporučuji výlet do Lednicko - valtického areálu,ale ne v příliš teplém počasí, je tam plno komárů a když jsem tam byla minulej, tak mě málem sežrali zaživa :D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 3593
14.12 2011
Vřele doporučuji výlet do Českého ráje. Staré Hrady, Trosky, Kost, Humprecht a zámek v Dětenicích. A pro ty, co chtějí vyzkoušet něco nového, nabízí Dětenická středočeská krčma to pravé zpestření jakéhokoliv dne. Byla jsem tam několikrát a opravdu to stojí za to :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 63
12.12 2011
Dobrá je jižní Morava na kolech s návštěvou zámku Lednice - člověk si připadá jako v pohádce:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 69
10.12 2011
nejhezsi mesto CR - Kutna Hora. krasny tichy ulicky, zadny hordy turistu jako v Praze, spousta skutecne nadhernych pamateck
Moderátor - uchazeč
banánů: 428
26.11 2011
doporučuju Krkonoše nebo Šumavu, když člověkchytne hezký počasí tak je to nadhera
Studentský účet
banánů: 21
26.11 2011
Já taky doporučuju České Švýcarsko - pískovcové skály, rokle, daleké výhledy do krajiny, soutěsky.. prostě nádhera :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3
10.9 2011
Doporučuju Krkonoše, přes slevové vouchery je to paráda a je tam spousta krás ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 91
8.9 2011
Z České kotliny doporučuju hlavně trekkařům - Křivoklátsko, Jizerské a Orlické hory..
Studentský účet
banánů: 4
7.9 2011
Já doporučuju České a Saské Švýcarsko.
Studentský účet
banánů: 454
7.9 2011
já doporučuju Brno a okolí, je tu nejen spoustu historických památek, ale je tu i sportovní využití, které je dobré vyzkoušet... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 11
7.9 2011
Č. Krumlov je šíleně znásilněnej turismem. Adržpach je to pravý místo pro vejlet :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 31
24.8 2011
Já doporučuji Kokořín a okolí. Je zde spousta hradů, turistických i cykloturistických tras a dobré ceny.
Studentský účet
banánů: 96
24.8 2011
My teď vyrážíme do krkonoš, našli jsme slevové vouchery do penzionu na břehu řeky úpy, kousek od pece pod sněžkou ;) (wink emoticon)
Studentský účet
23.8 2011
Souhlasím s doporučením Č.Krumlova je to skutečně super město se skvělým zámkem.
Studentský účet
banánů: 388
30.7 2011
Doporučuji okolí Hronova, je zde spousta možností jak například Adršpašsko-Teplické skály, Babiččino údolí a kousek je to také do Dvora Králové nad Labem, kde můžete navštívit zoo se safari.
Studentský účet
9.6 2011
Hledám 2 osoby na výlet do Vysokých Tater termín 19. -24.7. 2011 info pošlu mailem
Studentský účet
banánů: 614
9.6 2011
Myslíš Beskydy?
Studentský účet
banánů: 614
celkem příspěvků: 36; stránka: 1 2