Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Brigáda?

celkem příspěvků: 22; stránka: 1 2
Re: Brigáda?
5.1 v 12:25
Ahoj, co by bylo vše potřeba pro brigádu v Anglii, peníze, na jak dlouho aby se to vyplatilo, popřipádně existuje agentura která tohle všechno zařídi. Druhá věc víte něco o brigádách u seousedu v Německu? 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 326
4.1 v 17:25
Nechystá se někdo na brigádu do zahraničí? Hledám někoho s kým bych mohla jet...
Studentský účet
banánů: 55
3.1 v 11:08
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kdo máte zkušenost se student agency jako zprostředkovatelem au pair? Chtěla bych v létě vyjet a nejradši s nějakou kvalitní agenturou, abych měla garantovanou např. výměnu rodiny při nespokojenosti, popř. záruky, že se o mne někdo postará, když si mě nikdo nevyzvedn na letišti, jak se stalo asi 3 mým známým. Student agency mi přijde, že má dobré jméno, nicméně režijní poplatky jsou relativně velké + letenka, kapesné do začátku, pojištění a podobně, tak jestli je opravdu k něčemu si ty peníze zaplatit, nebo se mám radši poohlédnout jinde?
Studentský účet
banánů: 30
14.1 2011
Pokud si nechceš moc vydělat, ale spíš se dostat na zajímavá místa, můžeš zkusit jet přes Evropskou obrovolnickou službu (http://www.mladezvakci.cz/)...sice je to jen za kapesné a uhrazené náklady, ale zas se tam moc nepředřeš :) (smile emoticon)
Osobní zkušenost s nimi nemám, ale potkala jsem v zahraničí lidi, kteří tam tímhle způsobem byli. Jinak než agenturu, bych doporučovala spíš hledat přes Eures, nebo jet na blint.
Studentský účet
banánů: 206
8.1 2011
ahojky, já se koukám často na Jobs.cz - brigády, a tam stále dávají různé agentury nabídky brigád v zahraničí. Stači si vybrat :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 896
12.12 2010
09.06.2010 16:05 Toust napsal(a):
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s agenturou Coolagent? děkuji

Ahoj, byla jsem s něma jako Au pair v Anglii. Vyřízní chvíli trvalo, musela jsem vyplnit spoustu dotazníků. Tedy konečná cena i s letenkou se vyšplhala na 14 000Kč, což do začátku je docela dost. Ono všechny poplatky a podobně. V Anglii jsem se s něma snažila komunikovat, když jsem chtěla vyměnit rodinu a vstřícnejší byla partnerská agentura v UK, přestěhovala jsem se do rodiny, kde předemnou byla au pair a vydržela tam týden, já to taky dýl nesnesla a ve finále jsem si rodinku našla sama přes net. Byli skvělí! Kdybych nechtěla studovat a tady neměla přítele, zůstanu tam u nich :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 17
30.11 2010
nevíte někdo o jakékoliv brigádě ve skandinívii?
Studentský účet
banánů: 548
15.11 2010
14.11.2010 17:19 MartinkaM. napsal(a):
ahoj, můžete mi prosím někdo poradit nějakou agenturu, přes kterou bych sehnala brigádu v zahraničí pro 2 osoby? Jde mi o německy mluvící země. Díky. :-) (smile emoticon)

párkrát jsem vyjela přes Servus, pokud ti nic neseženou, vrátí ti peníze. Ale neotálej, je nejvyšší čas zařizovat papíry
Nestudent
banánů: 631
14.11 2010
ahoj, můžete mi prosím někdo poradit nějakou agenturu, přes kterou bych sehnala brigádu v zahraničí pro 2 osoby? Jde mi o německy mluvící země. Díky. :-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 2865
13.11 2010
tak sama sem s coolagentem nikde nebyla,ale co tak vim,tak hodne lidi si na ne stezuje...berou berou,ale prace zadna. Ale zase je ted s nimi kamaradka v Anglii jako au pair a je moc spokojena - potrebovala vymenit rodinu a hned ji to zaridili. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 47
3.11 2010
dobré brigády se dají sehnat v německu...není to tak daleko a pěněz dost ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 104
28.10 2010
Ahojky, často koukám na http://www.ajob.cz/ nebo http://www.coolagent.cz/cz/, často tam mají zajímavé nabídky, ikdyž já osobně s těmito agenturami nemám zkušenosti.
Studentský účet
banánů: 7
25.9 2010
například v Anglii nebo v Holandsku
Studentský účet
banánů: 256
25.9 2010
nevíte o nějaké brigádě?
Studentský účet
24.9 2010
10.06.2010 10:16 metuens napsal(a):
Au-pair - byla jste některá v zahraničí hlídat děti? Přemýšlím vážně o tom, mám malou státnici - úroveň B2, je to pro tuto práci dostačující?

V zahraničí jsem párkrát pracovala, většinou o prázdninách, ne jako au-pair. Setkala jsem se s lidmi, co měli jen základní znalosti cizího jazyka a omezenou slovní zásobu. Časem se rozmluvili, okolí tě donutí komunikovat a tím i rozvíjet jazyk. Jen musíš ukázat, že máš snahu učit se novému. Poznají, jak na tom jsi a ze začátku na tě budou brát ohled, protože přijdeš do úplně cizího prostředí.
Nestudent
22.9 2010
27.03.2010 19:48 Natali88 napsal(a):
Ahojky nevíte prosím někdo o nějaké brigádě v zahraničí? A nebo o nějaké agentuře která tyto brigády zprostředkovává? Kdyžtak bych byla moc rada kdyby jste psali na natali88@seznam.cz

Agentura Servus nabízí brigády během letních i zimních prázdnin. Zprostředkovali mi práci 3x, naposled před 4 lety. Seriózní jednání, když Ti neseženou práci, vrátí poplatek
Nestudent
10.6 2010
Au-pair - byla jste některá v zahraničí hlídat děti? Přemýšlím vážně o tom, mám malou státnici - úroveň B2, je to pro tuto práci dostačující?
Studentský účet
banánů: 233
10.6 2010
12.04.2010 15:20 maťenka napsal(a):
nejlepší je si schánět brigádu do zahraničí už v lednu. My jsme chteli na sber ovoce do Skotska, psali jsme jim koncem ledna a už tehdy bylo pozde. Naštestí jsme sehnali brigádu ve Worcesteru, ale stejne tam nechceme být dlouho. Ono žádná sláva ty farmy. Ale dá se docela bez problému sehnat jiná brigáda, rychlá občerstvení, hotely apod. ačkoliv těd bude o práci větší nouze

Kolik se tím tak dá vydělat? Jak dlouho tam budete?
Studentský účet
banánů: 233
9.6 2010
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s agenturou Coolagent? děkuji
Studentský účet
12.4 2010
nejlepší je si schánět brigádu do zahraničí už v lednu. My jsme chteli na sber ovoce do Skotska, psali jsme jim koncem ledna a už tehdy bylo pozde. Naštestí jsme sehnali brigádu ve Worcesteru, ale stejne tam nechceme být dlouho. Ono žádná sláva ty farmy. Ale dá se docela bez problému sehnat jiná brigáda, rychlá občerstvení, hotely apod. ačkoliv těd bude o práci větší nouze
Studentský účet
banánů: 7
celkem příspěvků: 22; stránka: 1 2